Па добро, зашто си онда такве, који су били у већини, заборавила да поменеш, а српске војнике приказала као монструме?
Не заборави и Борисе и Зоране Ж, или рецимо Чедимире који по њима пљују стално.e takvog jedog, shto je stvarno branio svoju kuchu i porodicu, su ovi sa govornice izdali. Ovi radovani i slobodani i vojislavi....
Они су их издали, ти их пљујеш и прогашаваш за психијатријске случајеве...
Тако је, ја немам критички осврт на стварност. Не мислим да су српски војници били или силом мобилисани или психопате, не мислим да су били монструми уопште. Мислим да су били људи који су најчешће покушавали да одбране оно што је њихово и да сачувају живу главу. И да им не треба нико ко ће их бранити тако што ће их пљувати.za nekoga ko se toliko svojom pamechu dichi zaista nije primereno da nema kritichki osvrt na stvarnost. Ne mogu da verujem da verujesh bilo kome i u bilo koga ko se vlasti dochepa. Zaista chudno.
За тебе, мудар чика Јос.ovo je vech smeshno. Ja sam stvarno mislila da si ti mudar dechko.
Ја стварно мислим да српски војници нису били већином психопате. Жао ми је ако не можеш да ме разумеш.
Који сте то ви? Ти си Хашки суд, амерички амбасадор, ко? Како ћеш да га питаш, послаћеш СМС поруку, 49 дин + ПДВ Хашком суду с питањем за специјалног госта?- pa mi rašu hoćemo samo da priupitamo i čujemo - šta je to 'teo?
I onda da pokušamo toliku smislenost - da shvatimo.
Samo tol'ko.
Па био рат мајку му. Навалиле оружане силе, џехенемске змије шестокриле и тако то.pa o tome i zapenismo pričajući.
Desetine hiljada ratovalo. A zašto?
Дакле, ратови су почели јер је Слоба био луд, а онда с осталим лудацима полудео цео народ.zato što im je odavde, od glavnog ujedno i najvećeg psihijatrijskog slučaja i njemu sličnih bolesnika poslata fina, namirisana, lepo upakovana svilena buba - za u uho.
Koja se tamo psihijatrijskim i ostalim metodama sličnih umobolnika ubacivala u svako uho ponaosob, i tada pretvarala u muvu zunzaru.
Koja je ljude naravno sludela.
Jer da ih nije sludela, ne bi svi ti magarci bili na vlasti a ni na komandnim mestima ni dan. Ma ni tren. Jakatikažem.
Као што рекох, ти би на ХТВ 91. била главна звезда са оваквим теоријама. Значи, ово је трагедија од теорије.
Јако је поједностављено и црно бело све то у вашим главама.a ti sa čim dolaziš. Čije ti ideje i stavove nosiš pod pazuhom.
Miloševićeve, karadžićeve, Šešeljeve - njih braniš.. Oni su tvoji heroji.
Не браним их, имам ја критике за њих, али не такве какве би имао Фрањо Туђман или Медлин Олбрајт.
И Хитлер и Стаљин су побили многе, па опет није чудно ако су ти хероји ти убијени а не Хитлер и Стаљин.Čudo jedno kako to da su svi tvoji heroji ili već dobili ili će dobiti metak u čelo... Ili ako se neko na "njih" smiluje, u najboljem slučaju - doživotnu robiju.
Kako to objašnjavaš?
Ne razumeš tito .. Druže sudija.
Пази, ти и слични који овако причате о председнику Караџићу уствари подржавате теорије и приче било хрватских екстермиста било највеће светске империје у походу на мале народе.da. Naravno. Biće i toga. Očekujemo i da krokodili jednoga dana polete oko planete.. A i šire.![]()
Ево да вам дам неколико примера на шта то личи:
При покољу Гала од стране инвазион римске војске, ти би подржавала Цезара.
При заузимању Цариграда, ти би навијала за Турке.
При спаљивању Јованке Орлеанке, ти би веровала да је вештица.
При уништавњу Инка, ти би имала слику Пизара на зиду.
При спаљивању Ђордана Бруна, објашњавала би да је полудео.
При нападу Аустро-Угарске на Србију убеђивала би нас да је за све крив луди Краљ Петар.
При нападу Хитлера на Пољску веровала би да су Пољаци напали ону радио станицу.
При изглађивању Украјине од стране Стаљина, нападу на Мађарску 56, ЧССР 68... ти би клицала Стаљину.
Капиш?
А Радован... Радован је нови Че...

LinkBack URL
About LinkBacks

Pisač besmislenosti.

Odgovor sa citatom

uključiš wokmen i pustiš pesmu "prijatelji novi gde ste.."...i šetkaš ?????

da obojica.. a i ostali naduvani baloni, s'tih visina nisu videli šta se dole dešava. Sa narodom im.
a ti?

Izgubili su glave nizašta, izigrani su i poniženi. Nek' im je večna slava.

Preporuči temu