Стога си свесна да су многи с друге стране на исти начин осетили Алију Изетбеговића.
Потпуно се слажем, сваки покушај разговора с тобом је немогућа мисија и претвори се у тешку смарачину.
А "аргументи" ти се обично сведу на "аааа, убили су ти га" или "ааа, јел ти криво, ухапсили су га и неће жив изаћи".
Постоји нешто што се зове распад Југославије, што зависи од десетина фактора, што траје од настанка Југославије, што има везе са хрватским питањем, питањем осталих нација, сепаратизмом који траје деценијама, федерализацијом СФРЈ, уставом из 74, демократским изборима, доласка на власт екстремних националиста у скоро свим републикама СФРЈ, падом Берлинског зида 89, политиком великих сила... а ти све то сведеш на "крив је Слоба, он је залудео народ и сво зло направио".
Као што рекох, то ни Туђман да је жив не би прихватио као објашњење.
Ако и треба да одговара, а треба, то сигурно није у Хашком суду.Niko nije ni rekao da ga treba obesiti. Ali da treba da "otpeva" sve ..i šta je radio i zašto je radio i gde je bio - treba. Da podnese izveštaj svoje istorijske uloge "spasavanja" Srba iz BiH.
"ко цупика"... јеботе, јел ти 12 година? Јел се поносиш овим својим доскочицама, мислиш да су генијалне, духовите, занимљиве...?Ja govorim da uopšte nije ni trebao TAKO (k'o cupika) da se skriva.
Наравно да није остао председник РС у бекству, повукао се због народа и државе.On nije ostao predsednik RS u bekstvu. Da je to bio, uz njega bi bili njegovi saborci i saradnici. Zna se valjda kako se Vlade skrivaju i beže. I kako ih kriju, čuvaju i brane oni koji su njihovu politiku nastavili da slede..
On je bežao i krio se kao zec... koji je kao nekadašnji.. kao ex predsednik usr*o motku.
Наравно да није одлучио да због себе жртвује народ, државу, владу... и ту је његова величина. По теби, крив је јер није целу владу и државу узео као таоце свог скривања. А касније ћеш вриштати да смо сви његови таоци.
На ово бежао и крио се као зец, усро мотку и сличне генијалне примедбе не знам шта да кажем... требало је да бежи као јунак, да се крије пред америчком амбасадом?
И опет: све је било мирно, цветало, да не би тог Слобе и Радована му сабрата... како да не.Naprotiv, to pričaju svi koji se bune kada im budale od stanja stvore bedu umesto blagostanja i nebulozni rat umesto mira.
A samo ti tvorca/e te novostvorene bede i takvog nebuloznog VOĐENJA rata braniš.
Pa mu još skidaš kapu što se posle svega sakrio u mišiju rupu.
Ово тумачење рата у БиХ ће да уђе у све уџбенике кад Весна Пешић постане министарка образовања.Nije ponudio, šta on ima kome da nudi ljudske glave,
on je igrao igricu koja mu je bila zanimljiva dok je bila u fazonu "po tuđem doopetoo baš ništa me ne boli", a kad se njegovo zaglavilo u procep - zbris'o ko gonzales.
После река избеглица, стотина убијених и хиљада несталих у РСК и на Косову, не видим ништа смешно у томе што су Срби у Босни бар на делу својих територија опстали.Ovo sa svastikinim butom i kljukanom dinastijom je stvarno smešno. Ali ni blizu komičnosti ovog iznad "narod je opstao".
Престани да говориш у туђе име побогуŠto stalno podmećeš vojsku i ratnike.
Vođstvo je bilo gomila ludaka - lepo kaže čovek. Zna. Nije bio ćorav. Gled'o ih šta rade.
Za razliku od tebe koji si o tome samo slušao.. i gledao TV.
A ako si tamo bio, otkri nam bar u naznakama - gde, s'kim i kad?!Зна Морфео да се одбрани.
Већ сам објаснио. Наравно, не теби, ко теби нешто објасни дам му дукат.A ti ćeš mi opet reći i objasniti kako su izginuli za "nešto".
I to nešto su ti sulude strategije Slobe, Mladića, Šešelja, Raše ... i njima sličnih.
Ja lepo vidim da su izginuli zanikog i ništa.

LinkBack URL
About LinkBacks

Зна Морфео да се одбрани.
nikog i ništa.

Odgovor sa citatom

Pa baš zato što je Alija, da se izrazim lijepo - prdekao u zatvoru zbog mladog muslimanstva i takvijeh stvari kažem da je mnogo prije začeo to pitanje nacionalizma od Raše..a i SDA je osnovana prije SDS-a ...ne mnogo, ali dovoljno ranije...pa su se onda svi lijepo udružili, i SDA i SDS i HDZ da za'ebu narod, a svjedoci smo, i uspjeli su.
nisu njega svi voljeli, to znam jer dobro čujem, a i vidim.
A to što ti misliš da je Alija bio Majka Tereza BiH, znaš kako mi je stalo? K'o do lanjskog snijega, a i ovaj trenutni mi se smučio, pa ti vidi.

Preporuči temu