Moraş da shvatiş da ljudima ne mozeş da menjaş mişljenje i da nisu svi zaslepljeni bosanskim veliçinama i idolima ...
Nas to ovde ne interesuje
zato ste tako i proşli na izborima i kog joş boli k... za bosanke lopuze , dosta nam je i ovih naşih ovde !
i o kom Srpstvu balavite vişe ? o pljaçkanj banaka tenkovima s poçetka rata ?
Şta je nestalo para sada ? Priçaş o debilu koji se krije s kurvom po Bgd dok mu turiraju neprestano zenu i decu , narod susednu Srbiju !
Jedino je Biljana Plavşiç imala MUDA od bosanskih politiçara !
Nije dozvolila dete da joj ubiju nego je izaşla i rekla jeste tu sam şta mi mozete !
Ko je za jednu voznjicu sa stilom
.....mozemo li ocekivati da drugog gospodina nadju kako konobarishe u nekom od kafica glavnog grada???![]()
Govorim tiho i nosim psa sa sobom
Ma onaj drugi je ostao bez doktora za leçenje od alkoholizma![]()
nije se otreznio od '92![]()
Ko je za jednu voznjicu sa stilom
Niko nikom život ne sme da oduzme, a ko je kome, ne znam. Kada bi mogla pauza od ratova i ratovanja da se napravi, od bar 18 godina, najbolje bi bilo. Ostalo mi je lakše da kažem ovako ( sutra malo lakše,al' 'ajde, jezičke zamke) :
Where are you
By: Joeri De Schutter
I ??? Sta si ti ovim rekla? Lepo nista !! Ovo je "Kubizam"(mislim na Pikasa,ne na Kubu)!!! "Ko je kome,ne znam(tacka umesto upitnika)" Ne znas jer te ne interesuje,ili neces da znas.Da su ubili nekog tvog,sve bi znala!!! I ovako se sve zna,u 99% slucajeva !! A ti nam stigla sa neke druge planete,pa ne znas??

Nemojte molim vas samo da se pravite ludima pred sebičnošću samozvanih političara kao Karadžić i Milošević.
Isto tako je narod onomad verovao i Dafini i Gazda Jezdi. Kad je Gazda Jezda otišao, pitali su ljude šta očekuju, a oni odgovorili: "Šta da očekujem? Samo dobro. Ma, dobar čovek je on vratiće se.."
Setite se šta je rekao gospodin Tomislav Nikolić posle izbora 2007: "Ono što čovek obeća u kampanji, to ne mora da održi. To je ipak izborna kampanja" DOBRO JUTRO - političari (pa i Karadžić) smatraju da imaju pravo od rođenja da lažu, a pride da to po potrebi nazivaju radom za dobrobit Srbije.
![]()
Poruku je izmenio itebejac, 02.08.2008 u 13:54 Razlog: izmena
Ko rano poludi, ceo vek mu u veselju prođe!
Dosao Muja u BG na alternativn medicinu da slusa predavanje...posle predavanja kaze on predavacu gospodine vi me na nekog podsecate...kaze predavac pa ja sam Radovan Karadzic...kaze Muja ma nije moguce...eto ja sam Muja iz Srebrenice...kaze Karadzic ma nije moguce...![]()
Србијо моја поносна буди!
Preporuči temu