Strana 2 od 18 PrvaPrva 12345612 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 11 do 20 od ukupno 173
    Banovan Avatar od  lav71
    Član od
    07.01.2007.
    Aktivnost
    06.11.2009
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    40

Odgovor: Dr. Karadžić traži oproštaj

Citat yossarian kaže: Pogledaj poruku

Ти си дакле један од оних генијалаца који меша бабе и жабе, па ћеш Карџића да оптужиш за цунами у Тајланду. Није он никаква цвећка без мана и греха, али да је водио свој народ у најтежим тренуцима, да је учествовао у одбрани, у стварању државе која значи опстанак за људе... стоји. И то је нешто што се мора ценити, а не сад човека који је пре 13 година отишао у илегалу кривити зато што је баби мала пемзија.
    Што се тиче његове породице, не видим разлога да не буде ситуирана, посебно јер се ради о породици двоје људи који су деценијама радили као лекари. А и срамота би за државу била да је породица председника, посебно првог, ратног, одрпана и бедна. Требало би им доделити државну пензију у неком пристојном износу.
    ...yosice... ajd kod mame da ti presvuče pelene... kad počneš da se ponašaš kao odrastao udostojiću te odgovora...

çlan Avatar od  Kal_el
    Član od
    02.03.2007.
    Aktivnost
    06.02.2012
    Zemlja
    Serbia

Citat yossarian kaže: Pogledaj poruku
    Скривање у улози надрилекара не делује инфлаторно на идеје за које се борио, иако се жути медији труде свим силама да га што више изложе порузи. Напротив, он се спрдао с њима, долазио на трибине, појављивао се на телевизији... а скривао се у стилу најчеститије српске гериле, хајдука, ускока, четника...
    А твоје лично мишљење да је градио каријеру просто није тачно, њега су малтене натерали да се прихвати председниковања, у најтеже време. Ево видимо и која је плата за то што је водио Србе кад се то великим силама није допадало.

Ти си дакле један од оних генијалаца који меша бабе и жабе, па ћеш Карџића да оптужиш за цунами у Тајланду. Није он никаква цвећка без мана и греха, али да је водио свој народ у најтежим тренуцима, да је учествовао у одбрани, у стварању државе која значи опстанак за људе... стоји. И то је нешто што се мора ценити, а не сад човека који је пре 13 година отишао у илегалу кривити зато што је баби мала пемзија.
    Што се тиче његове породице, не видим разлога да не буде ситуирана, посебно јер се ради о породици двоје људи који су деценијама радили као лекари. А и срамота би за државу била да је породица председника, посебно првог, ратног, одрпана и бедна. Требало би им доделити државну пензију у неком пристојном износу.
    Moraş da shvatiş da ljudima ne mozeş da menjaş mişljenje i da nisu svi zaslepljeni bosanskim veliçinama i idolima ...
    Nas to ovde ne interesuje
    zato ste tako i proşli na izborima i kog joş boli k... za bosanke lopuze , dosta nam je i ovih naşih ovde !
    i o kom Srpstvu balavite vişe ? o pljaçkanj banaka tenkovima s poçetka rata ?
    Şta je nestalo para sada ? Priçaş o debilu koji se krije s kurvom po Bgd dok mu turiraju neprestano zenu i decu , narod susednu Srbiju !
    Jedino je Biljana Plavşiç imala MUDA od bosanskih politiçara !
    Nije dozvolila dete da joj ubiju nego je izaşla i rekla jeste tu sam şta mi mozete !
    Ko je za jednu voznjicu sa stilom

Bećar Avatar od  Bjankaa
    Član od
    01.02.2008.
    Aktivnost
    28.01.2009
    Zemlja
    Serbia

.....mozemo li ocekivati da drugog gospodina nadju kako konobarishe u nekom od kafica glavnog grada???
    Govorim tiho i nosim psa sa sobom

Banovan Avatar od  GostBG
    Član od
    24.06.2008.
    Aktivnost
    17.05.2009
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    44

Citat Gospodin Ne kaže: Pogledaj poruku
    Sa parama iz Srebrenice?

I Mengele je bio lekar...

Doooobraa fooraaaaa !!!!!!!!!

çlan Avatar od  Kal_el
    Član od
    02.03.2007.
    Aktivnost
    06.02.2012
    Zemlja
    Serbia

Ma onaj drugi je ostao bez doktora za leçenje od alkoholizma
    nije se otreznio od '92
    Ko je za jednu voznjicu sa stilom

Monsieur Da Avatar od  Gospodin Ne
    Član od
    16.12.2007.
    Aktivnost
    15.01.2012
    Zemlja
    France
    Godine
    45

Citat GostBG kaže: Pogledaj poruku
    Doooobraa fooraaaaa !!!!!!!!!
    Nije to nikakva fora.
    To je tragedija pred kojom zatvaramo oci i pravimo se ludi...
    Poruku je izmenio Gospodin Ne, 02.08.2008 u 18:52
    Qui vit content de rien possède toute chose.

just en Avatar od  DrinChe
    Član od
    08.07.2007.
    Aktivnost
    11.03.2010
    Zemlja
    Serbia

Niko nikom život ne sme da oduzme, a ko je kome, ne znam. Kada bi mogla pauza od ratova i ratovanja da se napravi, od bar 18 godina, najbolje bi bilo. Ostalo mi je lakše da kažem ovako ( sutra malo lakše,al' 'ajde, jezičke zamke) :

Where are you
    By: Joeri De Schutter

Banovan Avatar od  GostBG
    Član od
    24.06.2008.
    Aktivnost
    17.05.2009
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    44

Citat DrinChe kaže: Pogledaj poruku
    Niko nikom život ne sme da oduzme, a ko je kome, ne znam. Kada bi mogla pauza od ratova i ratovanja da se napravi, od bar 18 godina, najbolje bi bilo. Ostalo mi je lakše da kažem ovako ( sutra malo lakše,al' 'ajde, jezičke zamke)

I ??? Sta si ti ovim rekla? Lepo nista !! Ovo je "Kubizam"(mislim na Pikasa,ne na Kubu)!!! "Ko je kome,ne znam(tacka umesto upitnika)" Ne znas jer te ne interesuje,ili neces da znas.Da su ubili nekog tvog,sve bi znala!!! I ovako se sve zna,u 99% slucajeva !! A ti nam stigla sa neke druge planete,pa ne znas??

Starosedelac Avatar od  itebejac
    Član od
    06.01.2008.
    Aktivnost
    31.08.2011
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    36
    Blogovi
    6
    Slike
    24

Nemojte molim vas samo da se pravite ludima pred sebičnošću samozvanih političara kao Karadžić i Milošević.
    Isto tako je narod onomad verovao i Dafini i Gazda Jezdi. Kad je Gazda Jezda otišao, pitali su ljude šta očekuju, a oni odgovorili: "Šta da očekujem? Samo dobro. Ma, dobar čovek je on vratiće se.."
    Setite se šta je rekao gospodin Tomislav Nikolić posle izbora 2007: "Ono što čovek obeća u kampanji, to ne mora da održi. To je ipak izborna kampanja" DOBRO JUTRO - političari (pa i Karadžić) smatraju da imaju pravo od rođenja da lažu, a pride da to po potrebi nazivaju radom za dobrobit Srbije.
    Poruku je izmenio itebejac, 02.08.2008 u 13:54 Razlog: izmena
    Ko rano poludi, ceo vek mu u veselju prođe!

Bećar Avatar od  BackaPalankaSRB
    Član od
    29.07.2008.
    Aktivnost
    23.01.2011
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    21

Dosao Muja u BG na alternativn medicinu da slusa predavanje...posle predavanja kaze on predavacu gospodine vi me na nekog podsecate...kaze predavac pa ja sam Radovan Karadzic...kaze Muja ma nije moguce...eto ja sam Muja iz Srebrenice...kaze Karadzic ma nije moguce...
    Србијо моја поносна буди!

Slične teme

1. Tadić, naš predsednik
    Autor morrib u forumu Politika
    Odgovora: 467
    Poslednja poruka: 05.02.2012, 10:06
  2. Vuk Stefanović Karadžić
    Autor Cecara u forumu Književnost
    Odgovora: 7
    Poslednja poruka: 14.07.2009, 16:43
  3. Uhapšen Radovan Karadžić
    Autor DrinChe u forumu Spomenar