Zelim da uzmem ovaj sladak pas,ali zelim vise da znam od nekoga koga ima.Dali ove zivotinje su agresivne,dali su preglasne,kakve su sa decom i prema ukucanima i dali su agresive prema drugim psima?Po kojoj cenu bi mogao da nadjem solidnog psa?![]()
Zelim da uzmem ovaj sladak pas,ali zelim vise da znam od nekoga koga ima.Dali ove zivotinje su agresivne,dali su preglasne,kakve su sa decom i prema ukucanima i dali su agresive prema drugim psima?Po kojoj cenu bi mogao da nadjem solidnog psa?![]()
Dobro vece svima! Citao sam malo pa reko da se prikljucim
Ajde malo da pokrenemo temu, iskustva, preporuke, savete itd...

Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
Da, vlasnik sam jedne mlade zenke. Stara je 10 meseci trenutno. Nije od neke poznate porodice, ali mi se jako svidja i po karakteru i naravno po izgledu. Nemam bas vremena za nju , jer kao sto se vidi na fotografiji, u fazi sam preselenja i ovo je nabrzinu napravljeno (mislim na box).Trebao sam je sutra voditi na izlozbu u Sr.Mitrovicu, ali ne moze se, jbg, nisam je spremao za to.
evo jedna slicica za sad pa da cujem komentar
![]()
Poruku je izmenio silvia, 07.10.2008 u 09:40

Woow, kako moćno izgleda
Box uopšte ne izgleda loše, eee da ti vidiš kakvih sve imau fazi sam preselenja i ovo je nabrzinu napravljeno (mislim na box).po meni je box dobar, ako pas ima dovoljno mesta u njemu (naravno ne mislim sad na neku halu) , ima dobru kućicu, i naravno da je uvek čist.
![]()
Poruku je izmenio silvia, 07.10.2008 u 09:46
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
Svako ko se odluci da kupi DA mora obratiti paznju da stene nije gluvo sto je cesto za ove pse i takodje da li ima displaziju kukova.Ovi psi traze dosta rada sa njima pod tim mislim istrcavanja i socijalizacije i naravno dresure.Ja kao vlasnik DA nikada ne bih preporucio ovu rasu coveku koji prvi put postaje vlasnik psa.I ne zaboravite da su oni lovci i to mozda najbolji u svetu pasa zato taj segment im ne treba nikada uskratiti, jel videti ovog psa kako lovi je stvarno dogadjaj koji se ne zaboravlja.
pozdrav svim ljubiteljima DA
Pozzic...
Evo i mene na ovoj temi, bas ti je lepa zenkica Zoki!!!!
Takodje sam vlasnik muskog steneta starog trenutno 10 meseci. Otac mu je poznatiji nego majka, otac mu je shampion SCG. Jako je privrzen i poslusan. Stvarno sam zadovoljan sa psom, nemam ni jedne reci zamerke.
Evo par fotkica:
Ispred kapije kao pravi pas cuvar:
I jedna amaterska:
Pozzz
Poruku je izmenio silvia, 11.12.2008 u 09:44 Razlog: Kodovi
Choose to know!!!