cao dali postoi u srbiji klub madjarske kratkodlake vizlako
ako neko lovi sa vizlama neka se javi neka napise svoje misljenje o toi rasi ne verujem da niko ne lovi sa vizlama
cao dali postoi u srbiji klub madjarske kratkodlake vizlako
ako neko lovi sa vizlama neka se javi neka napise svoje misljenje o toi rasi ne verujem da niko ne lovi sa vizlama
Dali znate posto ste ljubirelj Madjarske kratkodlake vizle kao i ja ,da mi pomognete gde i kod koga se mogu javiti da nabavim jednog muzijaka Madjarske kratkodlake vizle starosti do 10.meseci.
Pozdrav ja imam zenku Madjarske kratkodlake vizle i sa njom vec lovim dve godine ,mogu vam reci da je ekstra za lov nemam reci zato i sada se raspitujem ko mi moze preporuciti gde mogu nabaviti i muzijaka.
Poruku je izmenio silvia, 20.03.2008 u 23:04 Razlog: 2 uzastopna posta
Obožavaju vodu, kao što sam već rekla, ali što skačuuuuuuu..
Pogledajte ovaj filmić, a i ostale...
YouTube - Vizsla diving
Poruku je izmenio silvia, 27.03.2008 u 19:52 Razlog: Bold

Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
pozdrav svim ljubiteljima Vizli danas sam bio u Vrsac na CACIB interesantno vec druga godina ni jedna Vizla sta se desava sa tom rasom ja ne znam od kad ja pratiam kinologiju 1994g uvek je bilo po par komada na izlozbi izgleda da od mog zadnjeg legla u Vrscu ni jedna Vizla sa strane nije kupljena dali su lovci neupoznati sa tom rasom ili je tai NKP tako dobar za lov pravi lov bez Vizle nema u to sam se uverio sam i ja lovim sa NKP ali prva prilika kupicu Vizlu da lovim a ne da se mucim da ga vracam nazad jer bilo koju liniju koju sam probao NKP idu ko ludi i ne vracaju se na poziv redko naci pravog nemca u danasnje vreme sve su unistili sa tim brzim psima za utakmice
Ezra pozira...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrav svima na forumu. Na moju srecu i ja sam postao vlasnik prelepog vizlana. Zove se Ali i star je 6,5 meseci. Dugo sam se dvoumio sta bi kupio. Doberman i NKD su kod mene delili prvo mesto sto se tice pasa, ali iznenada se sve promenilo. Sasvim slucajno mi se ukazala prilika za vizlu i nisam se dugo dvoumio. Juce smo bili u Turiji i bili smo jedini iz te rase. Kao stene od 6,5 meseci je perspektivan. Slike ce biti uskoro.
POZDRAV EKIPI
zeleo bi da nabavim vizlu, radi dece ,kuce i lova, jer vidim da je pas za svo troje odgovarajuci
po mogucnosti stene i to musko
ako neko ima kakve informacije bio bih zahvalan
hvala
Poruku je izmenio SQUAW, 19.10.2008 u 22:13 Razlog: izbrisan broj telefona

Sto ne pogledas u oglasima.... preporucujem ti ZOV.... ili recimo hallo oglase. Ako te mrzi, mogu da prelistam par brojeva unazad pa da ti javim da li ima nesto. Pozdrav!!![]()
pozdrav prijatelju ja sam u subotu kupio zenku madjarske kratkodlake vizle covek ima jos stenaca
a ovo je majka
a ovo su sad moji lovacki kerovi
![]()