Saljite svoje slike NLT-a i pisite svoja iskustva o toj rasi!!!![]()

Saljite svoje slike NLT-a i pisite svoja iskustva o toj rasi!!!![]()

Nemacki lovni terijer je svestrano upotrebljiv lovacki pas. Pripada III FCI grupi (terijeri), sekcija 1. Terijer sa visokim tragackim sposobnostima, podleze radnom ispitu. To je mali kompaktan pas dobrih proporcija za lov. Dozvoljena visina je u rasponu od 33 do 40 cm. za oba pola, dok je pozeljna radna tezina za muzijake 9-10 kg a za zenke 7.5-8.5 kg.
![]()
Poruku je izmenio Mish, 28.10.2007 u 16:16 Razlog: spajanje uzastopnih poruka

Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...

I za to imamo resenjeOvde imas uputstvo http://www.vojvodinacafe.com/forum/o...oad-slike.html
Huh, pa to je sjajno, cula sam da su oni jako dobri tragaci na zemlji a i u vodi.Trenutno imam cetiri odrasla i cetiri steneta rase nemacki lovni terijer.
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...

Ulk von der Ava-forst!!
Poruku je izmenio silvia, 27.12.2007 u 17:18 Razlog: smanjena slika

Ove male zvijeri imaju strašan temperament. Žao mi je što nikako nisu prikladni za život u gradu, ali su perfektni lovci i u Americi ih koriste za lov na sve živo (obavezno u paru).Gledao sam jednu emisiju kada dva nijemca savladaju divljeg vepra od 160kg.
![]()
Scar tissue is stronger than regular tissue. Realize the strength, move on.
Rina da li je ta kuja od Kill-a?