Odrasla sam uz jednog roditelja - mislim da sam u nekom od postova to već napisala. Majka je umrla - otac je ostao sam sa nas dvoje - pružio nam je sve što je mogao, na prvom mestu ljubav.
Odoh u off...
Čitajući sve gore napisano - pronalazila sam sebe u svakom topicu, od ideje, koju sam imala sa dvadesetak godina i bila preambiciozna - krajnje nezrela, da rodim sebi dete, da mu pružim mnogo ljubavi, pažnje ( dakle i ono nematerijalno i materijalno ). Uostalom sve ono što svaka majka oseća i pruža svom detetu. Sve je ostalo samo na ideji.
Sada, kada imam Kikija i vidim i osećam i pratim ga iz dana u dan, odrastam i ja sa njim. () Jedno je sigurno - da on, boljeg tatu neće imati ( možda sam '' otišla '' predaleko ) . Znam koliko je sretan kada je Mili sa nama, koji je zbog mnogobrojnih obaveza i trke za materijalnim
često odsutan. Kada smo zajedno, mi smo '' tim '' , '' dreamteam ''
Opet, sa druge strane - odajem i priznanje i dužno poštovanje svakoj ženi - majci koja je, bez obzira na priče tipa '' šta će da kažu komšije ''ili neke druge malograđanske budalaštine, '' iznela '' trudnoću, rodila dete, gaji ga i gleda kao malo vode na dlanu, pruža mu maksimum sebe, bori se za njega ( kao uosatalom i svaka majka ) ...
Razlika - lično mogu da se oslonim na svog supruga ( u pojedinim situacijama - barem nesvesno ) , a majke koje su same - isključivo na sebe. Zato im '' skidam kapu ''- jer nije lako podizati dete u zajednici ( koliko god bilo lepo )
, a kamoli samostalno.
![]()

LinkBack URL
About LinkBacks

) Jedno je sigurno - da on, boljeg tatu neće imati ( možda sam '' otišla '' predaleko ) . Znam koliko je sretan kada je Mili sa nama, koji je zbog mnogobrojnih obaveza i trke za materijalnim
često odsutan. Kada smo zajedno, mi smo '' tim '' , '' dreamteam '' 
ili neke druge malograđanske budalaštine, '' iznela '' trudnoću, rodila dete, gaji ga i gleda kao malo vode na dlanu, pruža mu maksimum sebe, bori se za njega ( kao uosatalom i svaka majka ) ...
- jer nije lako podizati dete u zajednici ( koliko god bilo lepo )

Odgovor sa citatom
...

...kazesh da ne mogu da promene...ne...one svesno odbacuju mushkarca...zashto?Interesuje me...
u sake, pa u lov na mladozenju. Ne postoji dovoljno los muskarac, samo treba malo vise raditi na njemu.

Preporuči temu