Secate li se?Magicnih 9 meseci...Doduse nije uvek bilo ni lepo ni lako.Pitanje je kroz kakve ste faze raspolozenja prolazile tokom trudnoce?Kakve ste "prohteve" po pitanju hrane u tom dobu imale?
Sto se mene tice,prvih 3 meseca je proslo sa konstantnom mucninom i.Tih dana sam zivela iskljucivo na semenkama i mineralnoj vodi,to je bilo jedino sto je moj zeludac mogao da svari mada sam non stop bila gladna
![]()
.Posle toga je naisla faza kada sam trpala u sebe sve sto stignem u neogranicenim kolicinama(nije ni cudo sto sam sa 100 kg otisla u porodiliste
).Onda je naisla faza cokolade,ustvari sve sto je bilo slatko je nestajalo cim se pojavim
.A u poslednja 2 meseca nisam mogla ni da zinem
,jela sam jedva jednom u toku dana nestrpljivo iscekujuci porodjaj i mog
.
Sto se sa druge strane tice,faze raspolozenja u kojima sam bila tesko da se mogu opisati.Pocevsi od
koje je znalo da potraje danima do histericnog
![]()
![]()
![]()
i cega sve ne
.Kazu da je to normalno(ili se ja samo tom konstatacijom tesim)...
Hajde da vas cujem,kakva su vasa iskustva iz ovog perioda?

LinkBack URL
About LinkBacks

.Tih dana sam zivela iskljucivo na semenkama i mineralnoj vodi,to je bilo jedino sto je moj zeludac mogao da svari mada sam non stop bila gladna
.Posle toga je naisla faza kada sam trpala u sebe sve sto stignem u neogranicenim kolicinama(nije ni cudo sto sam sa 100 kg otisla u porodiliste
).Onda je naisla faza cokolade,ustvari sve sto je bilo slatko je nestajalo cim se pojavim
.A u poslednja 2 meseca nisam mogla ni da zinem
,jela sam jedva jednom u toku dana nestrpljivo iscekujuci porodjaj i mog
.
.Pocevsi od
koje je znalo da potraje danima do histericnog
i cega sve ne

Citat
Sećam se jednog jutra otvaram frižider i vidim da je moja kaseta za paradajz prazna
Zatvorim onaj frižider i sednem dole i krenem da plačem dok nisam probudila ostale sa "Buuuhuuuhuuuuuuuuu kako vam nije žao da pojedete paradaaaaaaajz mojoj bebiiiiiiiiiiiiii
" Da, zbog te epizode me zajebavaju i dan danas, ali sam se i ja nakon pola sata smejala sama sebi. Može se reći da sam bila turbo osetljiva na momente. I veoma gladna
)

ali ja sacekala malo pa kad mi prosla muka
sa prvom sam jela puno cokolade,a sa drugom,hm,pa ovde jela sta sam imala