Jeca je uspjela!!!!![]()
Još da vidim šta će Stosur da uradi.....kakvu je priliku propustila
A onda Noleeeee....![]()
Jeca je uspjela!!!!![]()
Još da vidim šta će Stosur da uradi.....kakvu je priliku propustila
A onda Noleeeee....![]()
Pa čemu onda osmeh što sam ja ničija
kad je to, zapravo, najgore što može da ti se desi?

Evo, ja cu.Meltzeru... beeeeeeeep
Melceru, 'bem ti tatu. Da sijeo, gore bi igrao.
Nole nije bio los, ali je ovaj igrao mec zivota. Svaka mu cast na polufinalu.
Ooooooo.. on me juuuriii..
Ja nisam plakala, bilo mi je muka.
Pazi kad ja dreknem "Dublje lopte šalji Nole! Nemoj da si pasivan! Šetaj ga po terenu!" ...a on mene ne sluša.![]()
Jednostavno je manje poentirao na kraju...griješio je mnogo...servis ga baš i nije služio...a opet, ko zna...možda Meltzer može nešto da uradi Nadalu, sumnjam...ali se nadam.![]()
Pa čemu onda osmeh što sam ja ničija
kad je to, zapravo, najgore što može da ti se desi?
Trebao je biti raskantan kao zvečka...eee milion i dvestaIjada brejk lopti / lepo trči i naučio da ga zavrti u kuku ... ali bratera - daj mu ga malo po bicepsima

Iscrpljena sam sasvim i isceđena od navijanja iiii....ćorak
Na stranu što je prva dva seta Nole igrao odlično i početak trećeg je bio ok, a onda....tatastrofa, što bi rekla moja mala drugarica!
A ovo na kraju petog seta, kad je Nole dirao loptu koja je išla u aut, pa ono sudijsko menjanje te je dobra, te je aut lopta....e, tu sam znala da je pukao...
Melzeru svaka čast za igru, čovek je odigrao meč života, e sad kako će igrati protiv Nadala, to će biti vrlo interesantnoA i onaj Almagro, kako je bio blizu, a kako daleko....Nadal je opet dokazao da je neprikosnoven na šljaci
Umalo da zaboravim, Jeci sve čestitke i držim joj fige sutra protiv Strosur koja je izbacila Serenu...napred Jeco![]()

![]()
Kod nas je bilo slična situacija u kući, došao kum i sedi, a nas četvoro galamimo i stručno savetujemo Noleta šta da igra, a kum nas gledai ode čovek kući....a komšinica je već komentarisala da svaku utakmicu gleda bez tona, jer nema potrebe za to, mi smo joj bolji od Viškovića i svih ostalih....a još uz to umemo i da opletemo tako da joj je sve jasno...
Još jednom, šteta za Noleta...imao je šansu...ali mu je Melzer pomutio račune....a već sam ga videla u polufinalu sa Nadalom![]()
Preporuči temu