@ Yossarian eseji
Zaboravljamo zasto su uzeti ti krediti?
Zasto porodica Karadjordjevic decenijama posle zivi na nivou kom zivi s tim da niko od njih dupetom ne mrda?
Drugo ako su trazene pare i neka su, ali zar onda nije trebalo da se vrati 26 milijardi, a ne boga pitaj koliko puta vishe?
Ti to je bar sve te pare ostavio u zemlji, narod za vreme njegove vladavine nije bio ni gladan ni zedan, sto se ne moze reci za njegove, kako ih nazivash naslednike..
Mada mi je i to smeshno optuzivati coveka sto su na vlast posle njega doshli idioti...
I zabluda je govoriti da je ovu zemlju unishtio Broz, jer broz iz ove drzave nije dinara izneo, za razliku od kompanije koja je i dan danas iznosi...i onda dolazimo do cinjenice da smo mi ustvari jedan bogat narod narod u p... materinu...
Ako krenemo josh malo u proshlost pa se prisetimo blaga koje je Rastko izneo da sagradi ogromnu manastirchinu na Svetoj gori...
I svi negde nosili a samo Tito unosio...
Elem sad kad smo vec kod kredita znash li koliko je trenutno zaduzenje drzave sa ovom super extra sexi fensi vlasti?
Onda jedna stvar koja me uzasno nervira je konstantno blacenje komunizma, ali realno komunizam je jedini oblik vladavine koji je sve nas {srbe,hrvate,slovence,boshnjake, makedonce,crnogorce... i sve ove novosmishljene nacije} uspeo da odrzi na okupu, cim je doshlo do smene rezima svi se nashli pametni da traze drzavu koja nikad nije ni postojala...
Al ajd i bolje da je svako na svom, manje ce se mrzimo...
@ svi ovi dobri mladi ljudi koji su se zabrinuli za mene komunjaru i moju komunjarsku mladost pa se potrudili da me izvedu na pravi put
hvala vam, ali postoji tema predvidjena za to... privatno necu da pricam o politici.

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Preporuči temu