imam i ovo chudo... ali ga ne koristim... davno sam ga instalirala zbog neke osobe i eto... sada skuplja prasinu na desktop-u
ali nije los program za razgovore na daljinu i razmenu podataka...![]()
imam i ovo chudo... ali ga ne koristim... davno sam ga instalirala zbog neke osobe i eto... sada skuplja prasinu na desktop-u
ali nije los program za razgovore na daljinu i razmenu podataka...![]()
Svaki dan
Divanim i gledam se sas familiju, rodjaci i prijateljicak i sa ovom mojom blesavom komsinicom sa 12. sprata
saljem sliCke, igram igrice s batinim sinom...svidja.![]()
Umro je Ajnštajn, umro je Tesla...a i meni nešto nije dobro
A zašto se meni resetuje komp kad oću da pričam sa ćaletom i uključimo kamere? Tj. on gleda moj video i kad startuje svoj da i ja mogu da ga vidim resetuje mu se komp, i obrnuto, kad ja u toku razgovora startujem svoj video resetuje mi se mašina?
Moj ego piše čekove koje moje telo ne može da unovči
Naravno da ga imam
malo mi se doduşe skupio u donjem meniju i çuçi ali
kad mi se jave prijateljice naglo iskoçi u gro plan i poçne da radi sam od sebe ...
Nije mi jasno şta sve joş moze a to i zavisi od mojih zadivljenih sagovornica ,
koji su svaka na svoj naçin veşte da me poduçe u zajedniçkom korişçenju ovog çuda !
Velik je to napredak protiv usamljenosti i poboljşava kontakt sa sagovornicama
i rado çu Vam GA preporuçiti drage moje !![]()
Ko je za jednu voznjicu sa stilom
Skype?
Mnogo dobro!
![]()
super stvar!![]()

Proverite http://www.fring.com/ ako želite da skajpujete sa svog mobilnog telefona...![]()

Imam ga i najcesce ga koristim kad sam na poslu..najvise se zezamo sa kolegama i koleginicama, kad trebamo si nesto preneti, a mrzi nas da idemo iz jedne u druge kancelarije ili da telefoniramo![]()
I am good, but i'm not an angel. I do sins, but i am not a devil.
Koristim ga i po više sati dnevno.
Dovoljno?
Stvoriću svoj mali raj i u njega primiti one koji su mi već u srcu.
Skype sam odavno instalirala,ali nisam ga bas nesto koristila,tek od juce sam postala malo redovnija.Uglavnom sam na msn.
pssst...
Preporuči temu