Prekopirao sam tekst sa jednog sajta iz razloga sto smatram ovu stvar dosta ozbiljno. Pa bih vas zamolio da procitate tekst i da pomognete da do toga ne dodje. Hvala unapred.
"Postovani prijatelji odgajivaci i ljubitelji zivotinja,
Molio bih sve odgajivace i ljubitelje zivotinja da se ukljuce i pomognu da kinologija Srbije ne bude unistena.
U ovom postu postavicu vam e- mail koji sam dobio i kada sam ga procitao shvatio sam da ako ne pozovem sve odgajivace u Srbiji da svojim ucescem pomognu da se zakon o dobrobiti zivotinja usvoji u korist svih gradjana i naravno zivotinja, ukoliko nesto ne preduzmemo onda smo ucinili uslugu organizacijama koje ne misle na kinologiju Srbije vec samo na svoje interese.
Molim sve da obrate paznju na sledece tacke ovog nacrta i to svugde gde je oznaceno zvezdicama ****.
I napominjem da se obrati paznja na tekstove jer se pominje i zabrana izlaganja to jest u prevodu odrzavanje kinoloskih manifestacija sto je direktan udarac na sve kinologe i sam Kinoloski Savez Srbije!!!!
Na zalost nesavestan rad pojedinih kinoloskih drustava i pojedinaca je i doprineo da nas prozivaju mnoge organizacije ali je sada krajnje vreme da se HITNO!!!!! ukljucimo u odbranu kinologije.
Na ovom linku je sadasnji predlog nacrta koji je po meni korektno napisan, a sto ujedno predlazem svima da se upoznaju sta nas ocekuje u bliskoj buducnosti. http://www.minpolj.sr.gov.yu/download/N ... otinja.pdf
Inace ja licno kao covek koji voli zivotinje i koji se bavi njihovom zastitom iznenadjen sam radnim predlogom koji mozete procitati ispod i na kome insistiraju sve organizacije za zastitu zivotinja koje se nalaze u jednoj udruzenoj grupi po imenu "Alliance for Animal Rights"
Zato vas pozivam javno da izrazite svoje nezadovoljstvo i svoj protest posaljete dole pomenutim organizacijama, ujedno posaljite svoje proteste i celnim ljudima iz ministarstava koji su i nadlezni za donosonje zakona o dobrobiti zivotinja, a protiv pomenutih organizacija koje zele da nam nametnu nesto sto ne postoji ni u jednoj zemlji.
EPAR/PRIJATELJ – Dr.med.Slavica Mazak Bešlić, Subotica epar@yunord.net
ARKA – Branka Pasko –NOVI SAD arka@eunet.yu
NIS - Jelena Kostić, Niš palanski@EUnet.yu
Help Animals - Zlata Korjenić, Beograd helpanim@bitsyu.net
ZOV - Snežana Tadić, Sombor lazicaca@EUnet.yu
Vase proteste protiv ovih organizacija mozete slati na sledece linkove celnih ljudi u ministarstvu.
micovicz@minpolj.sr.gov.yu – Direktor Uprave Veterine
snezana.poledica@minpolj.sr.gov.yu
n.krstic@predsednik.srbija.yu

LinkBack URL
About LinkBacks

Начело супсидијарне одговорности - државни органи, у оквиру својих овлашћења, отклањају последице неодговорног односа према животињама и настале штете у случајевима када је власник, односно држалац koji ostvaruje profit od držanja životinja животиње непознат;

Preporuči temu