Prikaz rezultata 1 do 3 od ukupno 3
    ZOE
    ZOE je offline
    neunistivi zlojeb
    Pol
    Žensko
    Član od
    13.12.2006.
    Aktivnost
    08.03.2013
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    51
    Blogovi
    10
    Slike
    2

Izgubljeni po svetu

Da li ste nekada izgubili apsolutno svaki kontakt sa osobom koja vam je iole znacila - prijatelja, buvsu ljubav, komsiju, skolskog drugara, clana prodice (blize ili dalje)? Da li ste pokusali da uspostavite kontakt, da pronadjete doticnu osobu? Da li ste je pronasli? Da li drugi forumasi mogu da vam pomognu u potrazi, mozda bas neko od nas, sasvim slucajno poznaje osobu koju vec dugo vremena pokusavate da pronadjete?

Moj primer:

Osnovnu skolu sam zavrsila u Kraljevu, gde sam i rodjena. Prva cetiri razreda, najbolja drugarica mi je bila Natasa Rakocevic. Posle 4. osnovne, odselila se u Francusku. Srele smo se. Srele smo se u Kraljevu nakon 8 godina i od tada sam izgubila svaki kontakt sa njom.
    Znam da je zivela, ili mozda jos uvek zivi u Parizu, da joj se mati zvala Zagorka i da ima starijeg brata Zorana... i nista vise od toga.
      Vrh

crazy diamond
    Pol
    Žensko
    Član od
    18.04.2009.
    Aktivnost
    juče
    Zemlja
    Serbia

Odgovor: Izgubljeni po svetu

Desilo mi se....zivela sam u Skoplju 13 godina, isla u 1. i 2. srednje tamo, i onda se odselila za NS...u pocetku sam i cesto odlazila tamo, a o pismima da i ne pricam...no vremenom...kada se oni odvojise od nas, prestala da idem...a i pisma su se proredila..svako je krenuo svojim putem....i tako i moja drugarica (najbolja) i ja...

proslo je vise od desetak godina...ja na netu, na jednom forumu (ah, slabost mi nekako forumi) ... i to HRV..slucajno (kako to obicno biva, jel' te) spomenem u nekoj prici moju gimnaziju, i neki clan tamo posalje mi link za sajt moje (bivse) skole...

Odem ja tamo, ali zahtevalo je registaciju..pa posaljem mail adminu, da li smem da se regujem iako nisam maturirala s' njima??? ...na sto on meni odgovori da je svako dobrodosao...

Udjem na sajt, nadjem svoj razred...i nadjem nju....

Posaljem mail....ali mi se vratio...i onda vidim da je ostavila br. telefona...nazovem je....i eto....dan danas smo nerazdvojne (na netu naravno)

Jako sam srecno zbog toga...
      Vrh

Starosedelac
    Pol
    Žensko
    Član od
    07.03.2009.
    Aktivnost
    19.03.2013
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    25
    Blogovi
    1

Odgovor: Izgubljeni po svetu

Posto nisam rodjena u NS imam na zalost bas dosta prijatelja sa kojima sam potpuno izgubila kontakt A bas smo bili super... Neke sam uspela nedavno preko neta da nadjem (tacnije preko fba sto je i jedini razlog zasto volim fb) i sad smo ponovo u nekom kontaktu mada slabije ... Ipak je proslo dosta vremena... A neke jos uvek nisam uspela da nadjem...
    Everybody Wants to be a Cat
      Vrh

Slične teme

1. Najkraca prica na svetu
    Autor dule_legenda u forumu Humor i zabava
    Odgovora: 20
    Poslednja poruka: 01.11.2010, 19:55
  2. Pronađimo se po svetu
    Autor deran416 u forumu Dijaspora
    Odgovora: 36
    Poslednja poruka: 10.04.2009, 09:21
  3. Cene putovanja po svetu..