Da li ste nekada izgubili apsolutno svaki kontakt sa osobom koja vam je iole znacila - prijatelja, buvsu ljubav, komsiju, skolskog drugara, clana prodice (blize ili dalje)? Da li ste pokusali da uspostavite kontakt, da pronadjete doticnu osobu? Da li ste je pronasli? Da li drugi forumasi mogu da vam pomognu u potrazi, mozda bas neko od nas, sasvim slucajno poznaje osobu koju vec dugo vremena pokusavate da pronadjete?
Moj primer:
Osnovnu skolu sam zavrsila u Kraljevu, gde sam i rodjena. Prva cetiri razreda, najbolja drugarica mi je bila Natasa Rakocevic. Posle 4. osnovne, odselila se u Francusku. Srele smo se. Srele smo se u Kraljevu nakon 8 godina i od tada sam izgubila svaki kontakt sa njom.
Znam da je zivela, ili mozda jos uvek zivi u Parizu, da joj se mati zvala Zagorka i da ima starijeg brata Zorana... i nista vise od toga.

LinkBack URL
About LinkBacks

A bas smo bili super... Neke sam uspela nedavno preko neta da nadjem (tacnije preko fba sto je i jedini razlog zasto volim fb) i sad smo ponovo u nekom kontaktu mada slabije ... Ipak je proslo dosta vremena... A neke jos uvek nisam uspela da nadjem...