Dugo čekani dan iz snova za dvadesetšestogodišnju Džed Puket iz Teksasa pretvorio se u pravu noćnu moru, jer je prvu bračnu noć provela u zatvoru i bila predmet poruge i ismevanja.

Policija je te noći imala akciju kontrole saobraćaja i zaustavila je njenog supruga Bila Paketa, koji je, kako se ispostavilo, bilo poprilično pijan. Bil je završio u zatvoru zbog toga što je vozio pijan, a Džed zbog neprimerenog ponašanja na javnom mestu pod uticajem alkohola.
Kada je narednog dana puštena, mlada je najavila da će se žaliti, ne zbog optužbi, već zbog tretmana u pritvoru. Kaže da su policajci u toku noći nekoliko puta ulazili u njenu ćeliju i pokazivali je ostalim zatvorenicima i da su je na taj način ponižavali.
Posebno joj smeta što je neko fotografisao kada je u venčanici narednog jutra izlazila iz zgrade suda i fotografiju stavio na internet. Džed kaže da su joj prava ugrožena i zbog toga što je ta fotografija stavljena na poster kojim se vozači upozoravaju da ne voze pod uticajem alkohola.

Izvor: Blic