"Swba (away) - jebote 25"
Kontam ja: Sta je pjesnik htio da kaze?
i skontam!
Matori, sretna ti prva cetvrtina vjeka, da jos tri put toliko zakacis!
vazda ti se sve "'telo sta god 'oces"!![]()
![]()
"Swba (away) - jebote 25"
Kontam ja: Sta je pjesnik htio da kaze?
i skontam!
Matori, sretna ti prva cetvrtina vjeka, da jos tri put toliko zakacis!
vazda ti se sve "'telo sta god 'oces"!![]()
![]()

zlocazlockasta kaže:
pa dobro si skontala
![]()
hvala na cestitkici![]()
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Jeeeeeeeeeee, al' smo stari.![]()
![]()
Srecan birthday i od mene. Evo poklona. Momci uzivajte, samo nek je veselo![]()
"Bupu pi du pu !"

hvala betice... mada se slicka bas nesto i ne vidi al iz naslova mogu da zakljucim da je![]()
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

nemoj tako.. nijesmo sviBetty Boop kaže:
![]()
Sorry, al' sto nisi upisao godinice pa da ne bude zabune.yige_gui kaže:
![]()
A slicica koja je nestala u akciji je:
Molim nema na cemu.![]()
"Bupu pi du pu !"

Betty Boop kaže:
woow betice
![]()
LadyS - dami suptilnog imena, nick-a, karaktera i lika, kreatorki ovog lepog sajta
![]()

jednoj Lejdi zelim srecan rodjus![]()
drushtvance je zeljno zurke, a ja sam za, da ovo drushtvance
![]()
nachne biiiig kejk u tvoje ime
da ti je dan od samog pocetka lep i sunchan.. da ceo dan ne skidas osmeh sa lica i da se bas bas looodo zabavis![]()
СРЕТАН РОЂУС!!!

opet rodjus![]()
lady srecan da ti bude, sa sto ustimanijim skriptama, bez nepotrebnog nerviranja i osmeh na lice bre... ovo je tvoj dan![]()
Preporuči temu