obicno komp.koriste mladji i tesko je doci na red
ali zato se povucem u kucu na selu pa lap-top je samo moj i eto mene

obicno komp.koriste mladji i tesko je doci na red
ali zato se povucem u kucu na selu pa lap-top je samo moj i eto mene

Nisam neko vrijeme imala komp doma ali kako ga opet ima, mala me sad zna vući (ne doslovno) za rukav da ga prepustim njoj.
Inače.. Mala piše zadaće a baka gleda tv ili spava![]()
Prestani razmišljati o svojim granicama..
Počni otkrivati svoje mogućnosti.
Neko se šminka, neko čita, ali obe redovno proviruju sa istim pitanjem "Koliko ćeš još tu biti?" Evo, i sada. Da li je moguće?![]()
Deca igraju igrice na kompjuteru,svako ima svoj,muž se voza motorom ili peca ili je na svom bj-bake forumu.... i tako,svako se zanima onim što mu odgovara.
Navikli smo![]()
Ja imam 56 godina i odraslu decu. Pišem blog i posećujem forume umereno. Moja deca me u tome podržavaju, čak šta vrlo se raduju što sam spremna da pratim nove tehnologije za razliku od majki njihovih prijatelja. Raduje ih posebno što ne provodim vreme pored TV-a. Naravno, ništa ne trpi zbog mog vremena provedenog za računarom. U svemu treba imati meru.
HAHAHAH dobro pitanje....ja imam dvoje dece od 2 i 4 god, tako da ako sam kuci i nesto treba da pogledam na netu ( al se vadim...kad idem da se zajebavam po netu...) oni naprave opsti haos...A onda dodje muz kuci pa besni, prvo zato sto je kuca u haosu, a drugo, zato sto se dopisujem sa tamo ne znam s kim, pa se tu jos izrodi sumnja i ljubomora...Jaaaaoooo...internet - djavolja rabota hahahaha
Inace kad se odmaknem od monitora i pogledam ostatak mog zivotnog prostora doceka me prizor stvari povadjenih iz ormara, poplava u kuhinji, igracke svuda po kuci, sudovi u kupatilu, ponekad prosut omeksivac za ves, ponekad prosut samo sok i tako...Uh kakva sam ja majka ccc...Salu na stranu to se dogodilo par puta, sreca pa imam kompjuter na poslu....hahah
Suprug spava posle treće smene![]()
![]()
Preporuči temu