Strana 2 od 8 PrvaPrva 123456 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 11 do 20 od ukupno 73
Like Tree5Likes

Tema: Sukobi oko puta Temišvar-Zrenjanin-Novi Sad-Šid

Bećar Avatar od  sa juga
    Član od
    23.09.2008.
    Aktivnost
    16.11.2009
    Zemlja
    Bosnia and Herzegovina
    Godine
    30

Odgovor: Sukobi oko puta Temišvar-Zrenjanin-Novi Sad-Šid

Citat Mish kaže: Pogledaj poruku
    @sa juga
    Nema se bato novaca.
    Zato, sa novim autoputem, čim stignu naši novci, ima i oznake da se promene.

Ima novca ali u Novom Sadu. Novci su u Novom Sadu ali i u Beogradu. U Zrenjaninu nema novca ali ima takođe novca u Vršcu ali i Pančevu.

LajaviKrelac Avatar od  Mish
    Član od
    23.06.2006.
    Aktivnost
    danas
    Zemlja
    Yugoslavia
    Blogovi
    2

@sa juga
    Sad, bilo bi lepo da se dogovoriš sam sa sobom 'di to novaca ima, u Novom Sadu ili u Beogradu. A kad se dogovoriš, odakle treba zemiti nazad "naše novce". I, uopšte, da li treba.

Btw, ja zbilja ne razumem toliko priče oko ovog puta. Ne znam kojoj državi nije u interesu razvijanje putne infrastrukture. Ne znam kojoj državi nije u interesu povezivanje sa svetom. Ne, mi ćemo ipak razvijati diskusiju da li su nam putevi baš zbilja potrebni.
    ... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

Bećar Avatar od  sa juga
    Član od
    23.09.2008.
    Aktivnost
    16.11.2009
    Zemlja
    Bosnia and Herzegovina
    Godine
    30

@sa juga
    Sad, bilo bi lepo da se dogovoriš sam sa sobom 'di to novaca ima, u Novom Sadu ili u Beogradu. A kad se dogovoriš, odakle treba zemiti nazad "naše novce". I, uopšte, da li treba.

Btw, ja zbilja ne razumem toliko priče oko ovog puta. Ne znam kojoj državi nije u interesu razvijanje putne infrastrukture. Ne znam kojoj državi nije u interesu povezivanje sa svetom. Ne, mi ćemo ipak razvijati diskusiju da li su nam putevi baš zbilja potrebni.
    Koji su to vaši novci i ko ste to vi?

Zli klerofašista Avatar od  yossarian
    Član od
    18.02.2007.
    Aktivnost
    21.02.2012
    Zemlja
    Serbia
    Blogovi
    2

@sa juga
    Ово потписујем!
    Зато сам сигуран да ћеш се сложити са мном да је идиотизам противљење Чанка и Костреша аутопуту Хоргош-Пожега, које наравно своје корене има у хрватским и аустријским интересима, односно у одвлачењу промета хрватским аутопутевима.
    Ова релација исток-запад не смета Хрватској, напротив, исто тако као што омогућује избегавање коридора 10 тако довлачи више промета у Хрватску
    Оно што учиниш најмањем од браће моје, мени си учинио

LajaviKrelac Avatar od  Mish
    Član od
    23.06.2006.
    Aktivnost
    danas
    Zemlja
    Yugoslavia
    Blogovi
    2

Složiću se sa tobom da je idiotizam svako suprotstavljanje izgradnji putne infrastrukture.
    Ali, eto, ja imam pileći mozak, pa put koji treba da poveže Banat i omogući građanima Banata bolji život ne gledam kao ustupak Hrvatskoj, već Banatu.
    ... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

Predator mekog srca Avatar od  Sunny
    Član od
    11.06.2008.
    Aktivnost
    21.02.2012
    Zemlja
    Yugoslavia

Citat sa juga kaže: Pogledaj poruku
    U Zrenjaninu bi za promjenu mogli ažurirati oznake na tabli koja ukazuje na put prema granici sa Rumunijom gdje još uvijek stoji socijalistička republika Rumunija (SR se sigurno ne odnosi na saveznu republiku).
    Koliko mi je poznato, održavanje oznaka na magistralnim putevim, što ovaj put jeste, je u nadležnosti republike.
    Stvoriću svoj mali raj i u njega primiti one koji su mi već u srcu.

Bećar Avatar od  sa juga
    Član od
    23.09.2008.
    Aktivnost
    16.11.2009
    Zemlja
    Bosnia and Herzegovina
    Godine
    30

Citat Sunny kaže: Pogledaj poruku
    Koliko mi je poznato, održavanje oznaka na magistralnim putevim, što ovaj put jeste, je u nadležnosti republike.
    Bilo bi dobro kada bi se i u Zrenjaninu zainteresovali za to. Zaista bode oči kada se dolazi u Zrenjanin. Ne vjerujem da sam jedini. Da ne spominjem tablice sa petokrakom na motociklima. To sam vidio samo u Zrenjaninu. Ne vjerujem da je u pitanju jugonostalgija.

Zli klerofašista Avatar od  yossarian
    Član od
    18.02.2007.
    Aktivnost
    21.02.2012
    Zemlja
    Serbia
    Blogovi
    2

Složiću se sa tobom da je idiotizam svako suprotstavljanje izgradnji putne infrastrukture.
    Ali, eto, ja imam pileći mozak, pa put koji treba da poveže Banat i omogući građanima Banata bolji život ne gledam kao ustupak Hrvatskoj, već Banatu.
    Пут који треба да повеже Темишвар са Хрватском би сигурно био користан и Банату, мада ме јако занима колико је тренутно потребан и исплатив, јер се увелико причало да аутопут који иде од Суботице ка Јадрану није.
    То је једна тема.

Друга тема је - зашто функционери Тадићеве и Чанкове странке раде на пројектима који су корисни Хрватској а противе се пројектима који су корисни Србији а штете интересима Хрватске.

Не можеш другу тему да занемариш јер ето "пут је користан за Банат"...
    Оно што учиниш најмањем од браће моје, мени си учинио

uhvatio i popustio Avatar od  morrib
    Član od
    28.01.2007.
    Aktivnost
    16.12.2011
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    61

Josa se pita zašto Tadić i Čanak...

Pa zato što Tadićevi koreni nisu u ovoj zemlji i stalo mu je do nje koliko i meni do Huga Čaveza, ali mu je itekako interes Evropa, ali bez značajne identifikovane Srbije. Za Čanka nepostoje koreni, jer je on samo poboden u Vojvodinu.

Predator mekog srca Avatar od  Sunny
    Član od
    11.06.2008.
    Aktivnost
    21.02.2012
    Zemlja
    Yugoslavia

Ovaj put je veoma isplativ Banatu i Vojvodini, a samim tim i Srbiji. Da li je isplativ i Hrvatskoj, ne znam, ali verujem da jeste, no to mi nije bitno, ni po sistemu da ga ne treba raditi u tom slučaju da bi ima se napravila šteta, ni po sistemu zaleganja za tuđe interese. Ovaj put je u interesu i Rumunije, pa ne vidim da to neko pominje u komentarima, samo je Hrvatska trn u oku.
    Drugo, ne vidim da projekat Subotica-Zrenjanin-Vršac, sa krakom do Pančeva ima veze sa Hrvatskom, a forsira ga LSV kao prvi prioritetni pravac.
    Što se tiče tablica sa zvezdama, ako su validne, zašto bi ih ljudi menjali i izlagali se troškovima? Za nekoga je to ideološki znak, kao i ocila, orlovi,... a za nekoga samo tablica za vozilo. Na mojoj vozačkoj i dalje stoji SFRJ i stari grb. Izdata je u zemlji u kojoj sam rođen i ona je dokaz da sam sposoban da vozim, a ne da sam poklonik neke ideologije.
    Stvoriću svoj mali raj i u njega primiti one koji su mi već u srcu.

Strana 2 od 8 PrvaPrva 123456 ... PoslednjaPoslednja

Slične teme

1. Zrenjanin
    Autor gerbes u forumu Banat
    Odgovora: 98
    Poslednja poruka: 16.12.2011, 08:53
  2. Za sat do Temišvara
    Autor Turkmenbashi u forumu Spomenar
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 18.03.2010, 18:34
  3. Promocija vojvođanske privrede u Temišvaru
    Autor silvia u forumu Spomenar