Visoku školu strukovnih studija za obrazovanje vaspitača u Novom Sadu naravno.![]()
Visoku školu strukovnih studija za obrazovanje vaspitača u Novom Sadu naravno.![]()

Drumski saobracaj, V stepen.

arheologiju i istoriju umetnosti...uporedo(bas zvuci hvalisavo...ali sta cu...cinjenica)
Za sad samo osnovnu,i jednu godinu gimnazije.Imam ja jos mnooogo da se muchim![]()
ZA DRUGE SE NAVIJA,PARTIZAN SE VOLI!
Završila sam od 1960-1963 Godine Štrikerski Zanat u Trikotaži ,,TRIKOLOR'' u Novom Sadu. Neznam dali još danas ta Firma postoji. Prodavnica je bila u Dunavskoj Ulici. I ako mi to nije u daljem Životu bilo potrebno. Ako neko ovo proČ ita ko je samnom bio u tom Zanatu neka se javi na VC. Škola je bila ,,Đorđe ZliČić '' u Novom Sadu i naša razredna UČITELJICA se zvala Evica Mihailović.
[IMG]<a href="http://www.fotos-hochladen.net" target="_blank"> Svaki dan bez smeha je izgubljeni dan. Carly Caplin
Arhitekturu

wisu klosarskuma zawrsio sam turissticku,ali sta to wrijedi kad se meni ne radi
![]()
Prava u Beogradu. Položila sam i pravosudni ispit i bila advokat nekoliko godina, ali iz zdravstvenih razloga sam zatvorila kancelariju i sad pišem za druge.
Žalosno, ali tako je moralo biti.

Gimnaziju a potom upisala uciteljski fakultet,i bas danas sam dala uslov za trecu godinu.![]()
I'm floating on air..

jos uvek nista,ali sam zavrsna godina srednje skole;masinski tehnicar za kompijutersko konstruisanje i planiram da studiram matematiku.........
Preporuči temu