gradjevinu

gradjevinu
Nisam jos, a tesko i da cu, marketing. No tu su kursevi: sverc, dilovanje odsek valjanje robe,.
Ja upravo upisala molekularnu biologiju... Pa se za 5-6 godina nadam diplomi master-a... I od oktobra postajem stanovnik Novog Sada
Inace ovo mi je prva poruka ovde...![]()

Eh, da sam zavrshio... Ja tek pocheo... Upisao sam tehnichki fakultet u Zrenjaninu, za inzhenjera informatike... Lepit 4.5 gpdine
Mator konj, a tek upisao fax... Jbg, shta da se radi...
Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...
srpsku knjizevnost i jezik
Nikad nije kasno. Samo naprijedGalahad kaže:
![]()
“Ability is what you’re capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.” Lou Holts

Zavrsila sam 1 godinu na faksu Sportske Medicine, Atletickog treniranja...

kao da je to bitno. bitno da imas volju. vrlo pohvalno. go for itGalahad kaže:
![]()
![]()
![]()
nattydread is coming to dinner

Hvala vam svima na rechima podrshke i ohrabrenja (verujte mi, trebatje mi ih), obetjavam da vas netju zaboraviti kad postanem novi vlasnik Micro$ofta
![]()
Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

da li to znaci da nam poklanjas najnovije laptopove nabudzene od tastature do ekrana???Galahad kaže:
![]()
![]()
![]()
nattydread is coming to dinner
Preporuči temu