Strana 2 od 2 PrvaPrva 12
Prikaz rezultata 11 do 11 od ukupno 11

Tema: Tabloidi

TWO AND A HALF MEN Avatar od  Charlie Harper
    Član od
    23.11.2008.
    Aktivnost
    03.01.2012
    Zemlja
    United States
    Godine
    28

Odgovor: Tabloidi

Citat Angus kaže: Pogledaj poruku
    ...nije poenta u ljudima koji chitaju tabloide...vec u onima koji ih "prave"...tako kreiraju jednu novu Srbiju,zemlju senzacija,novih moralnih vrednosti(na zalost),novih idola i smisla postojanja...ne vidim nikakvu razliku od tvoraca tabloida ili recimo,ratnih hushkacha,zenomrzaca,ljudi koji koriste govor mrznje,Grand parade ili Pinka u globalu...sve to utiche na svest ovoga naroda i pravi od nas debile...koja je razlika izmedju Scandala i Velikog brata?Nema razlike... sve je zatupljivanje...
    Najbolji komentar, svaka cast !

Ti tabloidi su - tesko sranje kroz gusto granje !
    Fuj !

- Sta mene briga sa kim je u vezi Marko Jaric ?! Mene interesuje koliko napreduje i kako igra kosarku jer je on kosarkas a to da li vidjen na nekoj luksuznoj jahti sa nekom glumicom ili manekenkom me nimalo ne zanima.

Strasno je to sto se kroz te tabloide ili sta su vec ta sranja zaglupljuju i unazadjuju deca koja to citaju pa su im zato u danasnje vreme idoli Marijan Serifov i Selja Aleskic.
    A te takve fufice koje obuku mini suknje i pokazu sise prilikom izvodjenja striptiza (na srecu bez skidanja) na TV-u nikakvih dodirnih tacaka s muzikom nemaju.
    Ja kad ih vidim na TV-u meni one (Jeftina Kurleausa, Cedjena Ruznatovic, Nafurana Baklava i sve te silne "umetnice") deluju kao kurve/prostitutke jos samo fali da stave cenu pa da se odlucim koju da iznajmim za veceras.. katastrofa !
    A od muskih izvodjaca "muzickih" radova dobijem napad gadjenja mislim ono sve neki tatini sinovi najmodernije obuceni izadju na binu izevaju jer ne mogu reci pevaju to je nesto sasvim drugo od onoga sto oni rade no bitno je da su se lepo i moderno obukli ima ovaca za sisanje.

Nekada su ljudi cenili kvalitetnu muziku a danas sto jednostavnije, prostije i primitivnije to bolje... uzas !
    Poruku je izmenio Charlie Harper, 17.08.2010 u 15:58

Strana 2 od 2 PrvaPrva 12

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •