Najbolji komentar, svaka cast !
Ti tabloidi su - tesko sranje kroz gusto granje !
Fuj !
- Sta mene briga sa kim je u vezi Marko Jaric ?! Mene interesuje koliko napreduje i kako igra kosarku jer je on kosarkas a to da li vidjen na nekoj luksuznoj jahti sa nekom glumicom ili manekenkom me nimalo ne zanima.
Strasno je to sto se kroz te tabloide ili sta su vec ta sranja zaglupljuju i unazadjuju deca koja to citaju pa su im zato u danasnje vreme idoli Marijan Serifov i Selja Aleskic.
A te takve fufice koje obuku mini suknje i pokazu sise prilikom izvodjenja striptiza (na srecu bez skidanja) na TV-u nikakvih dodirnih tacaka s muzikom nemaju.
Ja kad ih vidim na TV-u meni one (Jeftina Kurleausa, Cedjena Ruznatovic, Nafurana Baklava i sve te silne "umetnice") deluju kao kurve/prostitutke jos samo fali da stave cenu pa da se odlucim koju da iznajmim za veceras.. katastrofa !
A od muskih izvodjaca "muzickih" radova dobijem napad gadjenja mislim ono sve neki tatini sinovi najmodernije obuceni izadju na binu izevaju jer ne mogu reci pevaju to je nesto sasvim drugo od onoga sto oni rade no bitno je da su se lepo i moderno obukli ima ovaca za sisanje.
Nekada su ljudi cenili kvalitetnu muziku a danas sto jednostavnije, prostije i primitivnije to bolje... uzas !

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Preporuči temu