Strana 27 od 47 PrvaPrva ... 1723242526272829303137 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 261 do 270 od ukupno 468
Like Tree15Likes

Tema: Tadić, naš predsednik

Lider tüm Türkmenler Avatar od  Turkmenbashi
    Član od
    21.04.2009.
    Aktivnost
    danas
    Zemlja
    Turkmenistan
    Slike
    2134

Odgovor: Tadić, naš predsednik

Šta bre, da li je kompetentan?! Zašto se uopšte predsednik države meša u rad pravosuđa i daje takve političke ocene? Je l' možda to njegovo ustavno ovlašćenje da gura nos gde god može, jeste da smo navikli da nam je Boris i predsednik i premijer i ministar po potrebi, al' nekada je pametnije odćutati.

Suditi Ganiću u BiH? Pa ko je lud? Dostupan je njihovom pravosuđu koliko zadnjih godina i vidim... sad bi da mu sude. Daj molim te. Ja se iskreno nadam da će Ganić biti izručen Srbiji (još ako se ispostavi da je i dalje naš državljanin?!) i da će mu se suditi kao i Jurišiću. Ako politički pritisci opet urode plodom kao u slučaju Čekua npr morali bi dobro da se zapitamo čemu služe naše poternice u interpolu

Jednostavno, nekada je pametnije samo ćutati... jako je jednostavno.

Mali Badža Great Mahjong: Classic Champion Avatar od  CHichaGlisha
    Član od
    01.08.2008.
    Aktivnost
    08.09.2011
    Zemlja
    Serbia

Citat AdrijanKronauer kaže: Pogledaj poruku
    1. Podići optužnicu.
    2. Raspisati poternicu.
    3. Tražiti izručenje.

Pa i podignuta je optužnica...
    I raspisana poternica...
    koja sama po sebi podrazumeva izručenje....
    I Jupi uhvaćen/uhapšen na osnovu nje...
    ~ sve po protokolu ~

a onda ...

parafraziram:
    E sad... super što ste nam pokazali da možete da ga uhapsite,
    ali ne morate da se trudite da ga isporučujete baš nama koji smo poternicu raspisali gospodi pomiluj
    nama je sve jedno.. isporučite ga u BiH.. u Zimbabve.. kaKe to veze ima
    nama je samo važno da mu se pošteno sudi

... ?

Ovaj Tadić mora da je u horoskopu rak. dva koraka napred jedan nazad.
    Il' se pravi Englez?!

I sada šta ovaj korak odstupnice znači (obzirom da ga niko drugi poterniciom i ne traži)?

THE PAST IS HISTORY, THE FUTURE IS MISTERY,TODAY IS A GIFT... THATs WHY ITs CALLED " PRESENT "

Banovan Avatar od  love hunter
    Član od
    26.08.2007.
    Aktivnost
    21.04.2011
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    39
    Blogovi
    28

ČoooVeče, da sam ortak s Borisom, odmah bih mu savetovao da eliminiše Šapera, Krstića i ostale Idole i zaposli Adrijana i Čiču.

Ali ovo najiskrenije mislim.

Šteta je da ovoliko znanje-imanje bude protraćeno.

(mislim da sam već objasnio (koliko mi moje skromne mogućnosti dozvoljavaju) svoju tačku gledišta na celu priču).

Mali Badža Great Mahjong: Classic Champion Avatar od  CHichaGlisha
    Član od
    01.08.2008.
    Aktivnost
    08.09.2011
    Zemlja
    Serbia

Odgovor: Tadić, Hanterov predsednik

Eto ti... još jedan dokaz da čovek nema pooojma.

THE PAST IS HISTORY, THE FUTURE IS MISTERY,TODAY IS A GIFT... THATs WHY ITs CALLED " PRESENT "

Starosedelac Avatar od  valter
    Član od
    08.05.2006.
    Aktivnost
    26.09.2011
    Zemlja
    Cuba
    Godine
    31
    Blogovi
    34

Još jedan dokaz da zena nema pojma
    nema pojma :nekismajlinasvestrane:

рогоња Avatar od  Gogi
    Član od
    06.05.2007.
    Aktivnost
    11.11.2011
    Zemlja
    Serbia

Citat valter kaže: Pogledaj poruku
    OK /ako sam dobro razumeo/ legitimna politika - suprodstavljanja po cenu izolacionizma ...
    Kakve veze ovo ima s tim sto Tadic voli da se sminka i igra u zenskom rublju i predstavlja kao Snezana Malovic?
    mada više i nije neka vest kada zagovornici takve politike /čitaj DSS i SRS/ ne prođu cenzus ... a obaška što nas je ta politika i dovela u situaciju da i diskutujemo o jednom Ganiću-Graniću ili kako god...
    SRS i DSS su nas doveli da diskutujemo o jednom Ganicu?! A nije nas tu dovelo to sto je taj patoloski bolesnik naredio i rukovodio ubijanje razoruzanih tek punoletnih mladica?!

Imam utisak da je SRS u vladi sa DS, da bi napisao da su nas tu doveli DSS i SPS... Kako god, zesca mi bedastija sve vise postaje ta nasa nepresusna akutna potreba da smo krivi za sve, da je nas svaki nas ubijeni i trebao biti ubijen, iskopan danas ponovo i spaljen, a jadni chika Ganic se eto branio od nase nakaradne osvajacke politike pa je morao da spali zive na sarajevskim ulicama te zle do gole brade naoruzane chunga lungama dechake...
    Poruku je izmenio Turkmenbashi, 16.03.2010 u 14:49 Razlog: izbačen uvredljiv deo

Starosedelac Avatar od  valter
    Član od
    08.05.2006.
    Aktivnost
    26.09.2011
    Zemlja
    Cuba
    Godine
    31
    Blogovi
    34

@Gogi
    Kakve veze ovo ima s tim sto Tadic voli da se sminka i igra u zenskom rublju i predstavlja kao Snezana Malovic?
    Nema nikakve
    SRS i DSS su nas doveli da diskutujemo o jednom Ganicu?! A nije nas tu dovelo to sto je taj patoloski bolesnik naredio i rukovodio ubijanje razoruzanih tek punoletnih mladica?!
    Ne SRS i DSS, nego način na koji je Milošević /uzgred Srbija u ratu nije ni učestvovala/ vodio politiku: tj. Mi smo u pravu a vas ko jebe... A obaška što je tom patološkom bolesniku ili njegovim saborcima prodavao Oruzzje.
    Ok, branili su nacionalne interese na način na koji su mislili da je dobar - ispostavilo se da je tragičan... samo to.
    Imam utisak da je SRS u vladi sa DS, da bi napisao da su nas tu doveli DSS i SPS
    Ajde ovako: Dačić nije Milošević - Toma nije Šešelj / a Koštunica je nebitan lik
    Kako god, zesca mi bedastija sve vise postaje ta nasa nepresusna akutna potreba da smo krivi za sve, da je nas svaki nas ubijeni i trebao biti ubijen, iskopan danas ponovo i spaljen, a jadni chika Ganic se eto branio od nase nakaradne osvajacke politike pa je morao da spali zive na sarajevskim ulicama te zle do gole brade naoruzane chunga lungama dechake...
    Ja tako nešto nisam ni rekao ni pomislio --
    Poenta je: Mi pokazujemo dobru volju da prepustimo suđenje Sarajevu AKO

Zli klerofašista Avatar od  yossarian
    Član od
    18.02.2007.
    Aktivnost
    juče
    Zemlja
    Serbia
    Blogovi
    2

Citat valter kaže: Pogledaj poruku
    Ne SRS i DSS, nego način na koji je Milošević /uzgred Srbija u ratu nije ni učestvovala/ vodio politiku: tj. Mi smo u pravu a vas ko jebe... A obaška što je tom patološkom bolesniku ili njegovim saborcima prodavao Oruzzje.
    Ok, branili su nacionalne interese na način na koji su mislili da je dobar - ispostavilo se da je tragičan... samo to.
    Стварно ми је ван сваке логике уводити сад Милошевића и његову политику.
    Нико од Дијаманта не очекује да у случају неизручења Ганића (Гранић је неко други) уведе санкције Енглеској, затвори границу с њима и објави им рат.
    Проблем је што је изгледа од њега превише очекивати да се не меша у посао тужилаштва и МУПа, односно да проглашава истраге и потернице небитним и неважећим. Ја стварно не видим шта му је то требало. Осим ако нема намеру да показује добру вољу према суседима (с којима нам односе квари зли Јеремић) тако што ће одустајати од суђења убицама.
    Могао је лепо да амнестира Ганића од кривичног гоњења, мислим да има то право као председник, а не да се меша у рад других органа који би требали да буду независни.

Poenta je: Mi pokazujemo dobru volju da prepustimo suđenje Sarajevu AKO
    Сарајеву чија званична политика је "они покушавају да створе слику да је неко осим Срба правио злочине"?
    Сарајеву чији главни тужилац саветује злочинцима да не путују у иностранство како их не би ухапсили?
    (MILORAD BARAšIN: "Ne bih putovao da sam optužen za Dobrovoljaèku" - Sarajevo-x.com
    Milorad Barašin
    "Ne bih putovao da sam optužen za Dobrovoljačku"
    Glavni tužilac Tužilaštva BiH Milorad Barašin rekao je večeras da ne bi putovao u inostranstvo da je u poziciji optuženih u predmetu Dobrovoljačka ulica. Barašin je rekao da je član ratnog Predsjedništva BiH Ejup Ganić, koji je uhapšen na londonskom aerodromu po zahtjevu Srbije, "znao određenu situaciju" i da "u toj situaciji nije trebao da ide na prostore drugih država".)

Па зашто добру вољу не покаже рецимо тако што би Ганићу доделио неко високо одликовање Републике Србије?
    Poruku je izmenio Turkmenbashi, 16.03.2010 u 18:53 Razlog: Izbacio link za drugi portal
    Оно што учиниш најмањем од браће моје, мени си учинио

Lider tüm Türkmenler Avatar od  Turkmenbashi
    Član od
    21.04.2009.
    Aktivnost
    danas
    Zemlja
    Turkmenistan
    Slike
    2134

Ili, ako je već rešio da se petlja, da se angažovao na malo drugačiji način. Ne mogu da pojmim da jedan Silajdžić može da izvrši jači politički pritisak preko svojih posrednika na britansko pravosuđe. Za Šiptare znam i shvatam zašto ih štite, ali Ganić

Па зашто добру вољу не покаже рецимо тако што би Ганићу доделио неко високо одликовање Републике Србије?
    Ili da mu se izvini što je morao da pobije vojnike, izvinjavanje mu dosta bolje ide

Zli klerofašista Avatar od  yossarian
    Član od
    18.02.2007.
    Aktivnost
    juče
    Zemlja
    Serbia
    Blogovi
    2

Гаф до гафа... Дијамант је овде попљувао праведну борбу православног Јерменског народа:

The Embassy of the Republic of Azerbaijan in Romania
    Serbian President Boris Tadic once more stressed that his country supports Azerbaijan's sovereignty and territorial integrity, thus upholding Azerbaijan's just position on Armenia-Azerbaijan conflict.

А овде је одћутао на подршку ратним злочинцима и вређање земље чији је председник, пуштајући лудака и фашисту да нас све вређа без коментара:
    Silajdžić izazvao skandal, Tadić pozdravljen aplauzom - Novosti - Glas Srpske
    Оно што учиниш најмањем од браће моје, мени си учинио

Slične teme

1. Novica Tadić
    Autor zosim u forumu Srpska poezija
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 12.12.2011, 19:52
  2. Radovan Karadžić, predsednik RS
    Autor itebejac u forumu Politika
    Odgovora: 172
    Poslednja poruka: 19.07.2010, 20:01
  3. Uhapšen predsednik FK Vojvodina
    Autor SQUAW u forumu Spomenar