Strana 2 od 7 PrvaPrva 123456 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 11 do 20 od ukupno 61

Tema: Tata

večiti optimista Avatar od  ravnicari
    Član od
    12.12.2008.
    Aktivnost
    25.12.2009
    Zemlja
    Serbia

Odgovor: Tata

Moj tata je najbolji tata na celom svetu!
    Naučio me ja da za mene ne postoje prepreke, naučio me je da promenim gumu na autu, zamenim osigurač ili sijalicu ali da to uvek prepustim da radi neko muško, naučio me je da nikad ne preterujem sa pićem i hranom u kafani, imaš kuću pa jedi i pij... Uvek je tu za sve što mi treba, mogu se osloniti na njega, mogu računati na njega...
    On je moj tata...
    Moj tata je najbolji tata na celom svetu!

Banovan Avatar od  lav71
    Član od
    07.01.2007.
    Aktivnost
    06.11.2009
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    40

...moj tata nažalost nije više tu...a nije više tu zato što nije hteo da me sluša, zato što nije vodio računa o sebi, zato što je uništio svoje zdravlje....

...a dok je bio tu...dok je bio tu u svom izvornom obliku, dok nije počeo sebe da upropaštava...bio je divan tata...sa svojim manama i vrlinama, ali ipak divan... a takav se trudim i ja da budem, i da popravim sve što kod njega nije bilo dobro...

...i sigurno neću uništiti sebe da se uskratim svojoj deci kao što se moj uskratio mom bratu i meni....

Starosedelac Avatar od  Sokica
    Član od
    20.05.2006.
    Aktivnost
    30.01.2012
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    40

Moj tata...najbolji tata na svetu...svi su ga videli kao nekog namćora i pomalo osobenjaka...samo sam ja videla njegov osmeh, sakriven iza onih crnih brkova...
    Ume da kaže pravu reč u pravo vreme, ume da me brani, podržava, teši...Sa njim i kad ćutim, ja ćutim tako da se u potpunosti razumemo...
    On je bio i ostaće moj taja...

Bećar Avatar od  mehuric
    Član od
    19.04.2007.
    Aktivnost
    22.01.2009
    Zemlja
    Serbia

eh, tata... fizicki nije sa mnom vec punih 16 godina....a, nema dana da ga se ne setim bar na tren.... tek kada ostanemo bez tih vrednih nam ljudi, shvatimo da ljubavi nikad dosta nije i da je treba nesebicno davati i pokazivati da nam posle ne bude zao.....

sky's the limit Avatar od  prewrnuta_torta
    Član od
    18.06.2008.
    Aktivnost
    06.02.2012
    Zemlja
    Bahamas

ne znam da li treba da odgovaram na ovu temu...
    za mene je to persona koja nema nikakvu ulogu u mom zivotu i nikada je nije ni imala, koja se pokazala u veoma losem svetlu na vise nacina i do koje mi ni najmanje nije stalo...eto

######## Avatar od  Goga
    Član od
    08.04.2006.
    Aktivnost
    10.03.2010
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    38
    Slike
    17

Često pišem o njemu.
    Sada, nakon toliko godina, kao da se trudimo da jedno - drugom nadoknadimo, sve ono o čemu smo ćutali.
    Sada jedno drugom ulečemo u reč, bez pardona. Još i kad je Kiki tu - niko srećniji od nas.
    Odrekao se svega, ne bi li brata i mene izveo na pravi put.
    Nije nam bilo lako - njemu posebno. Kada se dotaknemo nekih osetljivih tema, samo me blago pogleda, sa očima punim suza i postavi mi pitanje: ''Zar nismo dovoljno suza isplakali zajedno?''.
    Ni u jednom momentu mi nije davao do znanja da ima problema, poslovnih..ili nekih drugih. Čuvao me je, mada to i danas pokušava da uradi, ali bezuspešno. Ipak se malo ''odraslo''.
    Često je odlazio u divljinu, čekala sam ga, nemo gledajući u sat... Trebale su mi godine da shvatim da je u radu bio njegov spas (kao što je i danas, kao što će i da bude).
    Naučila sam od njega, da uVek idemo dalje, sa osmehom na licu, visoko uzdignute glave.

Reč, ''hvala'' zvuči šturo, siromašno, bledo, u odnosu na sve ono što je učinio za nas. Tu je, sa nama i uz nas - hvala Bogu.
    Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

has grown up now.. Avatar od  little fairy
    Član od
    13.08.2007.
    Aktivnost
    30.01.2012
    Zemlja
    Croatia
    Godine
    33
    Blogovi
    16

Moj tata je pobenavio i više ga ne cijenim

Ružno zvuči kada kćerka ne cijeni svojeg vlastitog oca ali nakon svega što je napravio, drugo nije niti zaslužio.
    Prestani razmišljati o svojim granicama..
    Počni otkrivati svoje mogućnosti.

SCORPIO Armadillo Cowboy Club Champion, Fieldgoal Champion, Gladiator Champion Avatar od  jamiroyu
    Član od
    04.09.2006.
    Aktivnost
    05.01.2012
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    34

Samo mogu da mu kazem hvala,za sve:sto me je izveo na pravi put i naucio pravim vrednostima.Sada vec pomalo naborano lice ali ociju koje odisu zivotom i osmehom koji zraci.Naucio me je da odozgo gledam u coveka samo u onom trenutku kada mu pomazem da ustane

HVALA TATA ZA SVE
    Ne treba ovaj ivot shvatati suvie ozbiljno kada ionako nećemo ivi iz njega izaći.

medeno srce Avatar od  shacky
    Član od
    05.10.2007.
    Aktivnost
    05.08.2011
    Zemlja
    Cook Islands

Otišao je u JNA kada sam ja bila beba od dva meseca. To je zapečatilo naš odnos za ceo život. Propustio je moju prvu godinu života i imam utisak da se i dan danas trudi da i sebi i meni nadoknadi taj gubitak.
    On mi je sve prijatelj, roditelj, oslonac, sve.
    Možemo da razgovaramo o svemu, baš o svemu, družimo se, idemo zajedno na pecanje, odlazimo na koncerte i svirke, razmenjujemo stručna znanja.
    Pružio mi je sve u životu, i dalje mi pruža sve u životu, i nadam se da će još dugo biti tu.
    Moj tata je savršen a ja sam tatina ćerka!
    Kad bi meni dali kiobran, ja ga ne bih potroio sam
    pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

Beli Bora Perjar Avatar od  memento
    Član od
    20.08.2007.
    Aktivnost
    danas
    Zemlja
    Tonga
    Blogovi
    1

Moj otac je bio jedini moj uzor. Osim neobične fizičke sličnosti, i životni putevi su nam se u dosta visokom stepenom podudarali. Bio je po obrazovanju pomorac, što je uticalo na mene da i ja zavolim more i krenem na brod. Iako često razdvojeni održavali smo snažnu vezu i beskrajno se voleli i poštovali. On je bio moj najbolji drug, savetnik i kritičar. Bio je "čep koji ne propušta vodu". Voleo me je, ali je umeo da mi skrene pažnju na svaku moju grešku, kao i da me pohvali ako zaista misli da sam nešto dobro uradio. Više je bilo kritike, nego pohvala, što je s obzirom kako sam živeo i razumljivo...

Otišao je, iznenada, pre nešto više od 10 godina, baš nekako kada sam se vratio kući posle četvrt veka "potucanja po svetu" (kako je to umela da kaže njegova već davno pokojna mati). Mnogo toga je među nama ostalo nedorečeno i nespričano, što nam nije smetalo da se bezobalno volimo i poštujemo kako to i dolikuje ocu i sinu. Hvala mu na svemu što je učinio za mene...
    Opet sam ti u kafani, mene bez nje ništa nema
    Tu su moje lude noći, nikad nisam u samoći,
    Hej kafano, moja rano...
    Samo na www.VojvodinaCafe.rs - Muška kafana,
    Bircuz koji radi 25 sati dnevno!

Strana 2 od 7 PrvaPrva 123456 ... PoslednjaPoslednja

Slične teme

1. Tata u borbi protiv bele kuge
    Autor Goga u forumu Porodica
    Odgovora: 7
    Poslednja poruka: 08.11.2009, 00:01
  2. Tata, mama - dovodim Vam dečka/curu