Matori u zaru borbe protiv nasilja..
Matori u zaru borbe protiv nasilja..
Život nije, i nikada nije bio, pobeda sa 2:0 kod kuce protiv lidera lige, posle rucka u restoranu brze hrane.
Gledao sam par emisija i dobar ješteta što je prešao na FOX, jer emisija nije kao što je bila u početku. Nema više hard core sprdanja kao u prvim emisijama a i češće se emituje, pa logično da malo gubi na kvalitetu, niko nema nepresušan izvor inspiracije. Međutim oduševio me je vlastitim komentarisanjem njegovog prelaska na FOX
U stvari ne samo prelaska na FOX nego cele njegove karijere od samog početka pa do prelaska na FOX i sve je uporedio sa filmom Smrt gospodina Goluže. Zapravo tako glasi i naslov njegovog bloga, pa ko nije čitao, zanimljivo je - Blic Blog | Smrt gospodina Goluže

Upravo na jutjubu gledam emisiju sa SerGejem Trifunovićem.
Odlična, odlična, odlična...![]()
Bio Losha gost i kod Kesica..
Jedno od boljih izdanja emisije..
Život nije, i nikada nije bio, pobeda sa 2:0 kod kuce protiv lidera lige, posle rucka u restoranu brze hrane.

Kad smo kod bas te emisije sa Losom..
I inace ga volim u toj feminiziranoj varijanti, obicno su mu provale jako dobre. Na ovo sam se strasno lepo ismejala
"Uzalud.. ko je lud, ne diraj mu ud."![]()
Krek, krek.. Ne gudra

Boze svasta, ovo zaista nema smisla. Ali, ako nije zastitio emisiju autorskim pravima, ne vidim kako na sudu moze da se bori za nju i uopste koncept emisije![]()
Krek, krek.. Ne gudra

Doticni je sam sebe unistio.
Ako je on autor kako on tvrdi,mislim da ni on nije verovao u svoje ostvarenje ako je autor.Mada sumnjam da to vec neko nije u originalu izveo
Bila veceras emisija.
Ko Kesiceva a bez Kesica.
Ovo je sad neki drugi zanr. Drugi voditelj i drugi gosti.. Ja odustajem.![]()

Nije isto piti i jesti vodu....