morrib kaže:
Tadić zamesio neku kašu pa ni sam nezna šta je sve stavio u tu propagandu, ali da ima svašta, ima. Nikolić postao pronalazač vremeplova,zna Tadić za to, ako pobedi Nikolić vraćamo se u 90-te, koliko je glupo? Pa dali zna Tadić, da jednom j...n, uvek j...n., a mi smo mnogo puta dosada, pa nismo toliko glupi da nas ubeđujue i iritira da će tako biti kako on kaže. Na stranu to dali ću lično i izaći da glasam, ali je počelo da me nervira i to mnogo, pa mislim da će mnogi i iz inata glasati za Tomu. Ubacio se Mlađa da pomogne Tadiću, ako pobedfi Toma nema ništa od akcija, nema ništa od boljitka, nema para, nema posla, pa još da je rekao da nema ni nas, to bi mu poverovao, jer se nije nama ni obraćao, nego nekim samo njemu znanim ljudima. Dali neko u štabu Tadića ima pametan, pa da se obrati normalno i razložno bez tucanja u glavu.
A Toma kao Toma, u izjavi za jedan Japanski list izjavi da nema ništa protiv od instaliranja ruskih vojnih baza na teritoriji Srbije, pa ako je i potrebno i nuklearne bojeve glave. E tu tek krenu kreč i to redak mnogima u Evropi. Biće cike i vriske sledećih sedam dana do izbora da će nas uši zaboleti od propagande.
Preporuči temu