Jedno malo selo u Fruskoj gori....
Kao klinac , leta u njemu provodio.

Jedno malo selo u Fruskoj gori....
Kao klinac , leta u njemu provodio.
Hej Joe...Supercalifragilisticexpialidocious !

Sve.
Naročito govor.
Pristrasna sam?! pa šta.
Neobjektivna!? šta ..pa?
THE PAST IS HISTORY, THE FUTURE IS MISTERY,TODAY IS A GIFT... THATs WHY ITs CALLED " PRESENT "

ljude koje poznajem![]()
I am good, but i'm not an angel. I do sins, but i am not a devil.
...predusretljivost, uvek se nađe neko ko je voljan da pomogne u nevolji![]()
I may not be perfect but I'm always me
Širinu neba i ptice u njemu...
Đeram u daljini...
Nepregledna polja suncokreta...
Seoske kere...
Bećarce...
Dunavske talase dok, poput usana, oblizuju obale...
Proleće...
Leto...
Jesen...
Ma i zimu volim...
Ipak, najviše volim sebe u njoj...
nije dotakla nita to bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje
Strudle,rezance s makom,tamis,tisu,dunav...Tamburase sa kojima se zora docekuje,pogled ravnicarski u daljinu gde se nebo i zemlja dodiruju.Deliblatsku pescaru dragulj prirode,Frusku goru i Vrsacka brda i jos mnogo,mnogo toga
Volim one klupe ispred kucha...
Takva jedna klupa je bila ispred kuche mog komshije Pavela, i mi, svi klinci iz ulice smo se grabili ko che da se smesti na njoj. Naravno, nasha je bila u vechernjim chasovima jer je preko dana bila zauzeta - deka Marci sa sheshirom (bilo toplo ili hladno - ne mari) naslonjen obema rukama na shtapu, pazhljivo je motrio da neko od dece ne izgazi cveche u bashti........ a lopta k'o za inat
Volim i sad da vidim one starije ljude kad iznesu shamlice, ili klupice, pa sede na ulici. Priznajem da me nekad isto to - nerviralo; trebalo je prochi pored njih...istrpeti znatizheljne poglede....i ono shaputavo ogovaranje.
Danas me vishe to ne nervira. Mozda je doshlo vreme da i sama uzmem jednu shamlicu pod ruku, i izadjem na sokak da vidim shta se to zanimljivo deshava.
Volim shto josh ponegde ima te "stare Vojvodine" ..... kao u mom kraju![]()

Obozavam Susek,tamo je dunavac prelep,cist je potpuno,a najvise volelm prave lale,pa kada krenu po lalinski srce me zagolica![]()
I can wash dishes faster than mashina
Mene, ipak, te klupice podsechaju na one super "izlaske" posle uchenja.....dogovaranja o igrama koje che se igrati (jurke, zhmurke, itd.), a posle se trpash da sednesh pored simpatije![]()
Onda malo porastesh....pa imash duzhi izlaz..... pa kad te momak doprati, sednesh josh malko na klupicu, pa se kao ljubish....
Tjah, a mozhda u selu do TvojeGa, nema tak'ih klupica k'o u mom?![]()
Preporuči temu