Strana 2 od 17 PrvaPrva 12345612 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 11 do 20 od ukupno 164

Tema: US Open 2009

Μορφεύς Avatar od  Morpheus
    Član od
    01.10.2007.
    Aktivnost
    09.12.2011
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    30
    Blogovi
    26
    Slike
    1

Odgovor: US Open 2009

1. septembar 2009. | 22:04 | Izvor: B92
    Troicki u drugom kolu US Opena

Viktor Troicki plasirao se u drugo kolo US Opena pobedom nad Piterom Lučakom u pet setova 6:3, 6:3, 1:6, 2:6, 6:1 posle dva časa i 45 minuta igre.

Drugi reket Srbije sastaće se u nastavku turnira sa 43. igračem sa ATP liste, francuskim teniserom Žilijenom Benetoom koji je bio bolji od Italijana Flavija Čipolija sa 4:6, 6:1, 6:3, 6:3. Srpski teniser, koji je postavljen za 30. nosioca, odlično je igrao u prva dva seta dozvolivši protivniku da mu jednom oduzme servis.

Međutim, u nastavku meča dolazi do velikog pada u igri što Australijanac, 78. igrač na ATP listi, koristi i prepušta Troickom samo tri gema. U odlučujućem setu, Troicki ponovo pronalazi svoju igru i uz dva brejka za 33 minuta obezbeđuje plasman u naredno kolo.

Srpski teniser se do sada samo jednom sastao sa Flavijom Ćipolom, 2004. u Beogradu kada je Italijan slavio.
      Vrh

Član od
    01.10.2007.
    Aktivnost
    09.12.2011
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    30
    Blogovi
    26
    Slike
    1

1. septembar 2009. | 22:42 | Izvor: B92
    Nestor i Zimonjić u drugoj rundi

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor plasirali su se u drugo kolo US Opena u dublu pobedom nad Nemcima Simonom Grojlom i Andreasom Bekom.

Srpsko-kanadski par slavio je sa 2:0, po setovima 6:3, 7:5 posle 64 minuta igre. Drugim favoritima za osvajanje titule na poslednjem gren slemu sezone za pobedu su bila potrebna dva brejka (po jedan u svakom setu). Njihovi protivnici u narednoj rundi biće bolji iz duela Andrej Golubev/Denis Istomin - Igor Andrejev/Jevgenij Koroljev.

U prvom setu srpsko-kanadski par pokazao je veliko iskustvo koje poseduje. Nestor i Zimonjić iskoristili su u tom periodu jednu brejk loptu (u četvrtom gemu) i, spasivši tri prilike protivnika, sa 6:3 su okončali prvi period.

Drugi set bio je znatno zaniljiviji. Serveri su bili sigurni sve do 11. gema kada su Zimonjić i Nestor iskoristili treću brejk loptu, poveli sa 6:5, a zatim i rutinski rešili meč sa 7:5 i 2:0.
      Vrh

Starosedelac Avatar od  zrNce
    Član od
    24.10.2007.
    Aktivnost
    01.08.2011
    Zemlja
    Madagascar

janko poch'o da ide na djokicu sa ovim njegovim porazima....
      Vrh

Član od
    01.10.2007.
    Aktivnost
    09.12.2011
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    30
    Blogovi
    26
    Slike
    1

2. septembar 2009. | 00:00 | Izvor: B92, zvanični sajt
    Tipsarević završio takmičenje

Treći srpski igrač Janko Tipsarević nije uspeo da se pridruži Đokoviću, Troickom, Jankovićevoj i Zimonjiću u drugom kolu US Opena.

Bolji od našeg tenisera bio je Francuz Floran Sera u tri seta - 7:6, 7:6, 7:6.

Sva tri seta rešena su tek u taj-brejku, a interesantno je da je u prva dva srpski igrač osvojio ukupno više poena od svog protivnika.

Velika borba vođena je u svakom od tri seta setovima, a obojica igrača su po jednom u svakom setu uspeli da oduzmu servis svog protivnika. Prvi set trajao je 52, drugi 59, a treći 61 minut.

On je dostigao svoj vrhunac, isto kao i Viktor, sumnjam da će oni ikad napraviti nešto više od ovoga.
      Vrh

Mica udavaca Avatar od  starsica
    Član od
    23.03.2007.
    Aktivnost
    15.01.2012
    Zemlja
    Fiji
    Godine
    24
    Blogovi
    1
    Slike
    5

Janko naucih da od njega nista ne ocekujem. A steta zaista, bio je toliko perspektivan igrac.. to je ono sto potvrdjuje pravilo. Kao junior bio je odlican i predvidjali su mu odlicnu karijeru, al' eto.. neko rek'o pa se usr'o..
    Ooooooo.. on me juuuriii..
      Vrh

Starosedelac Avatar od  Sokica
    Član od
    20.05.2006.
    Aktivnost
    30.01.2012
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    40

USO: Poraz Ivanovićeve na startu!

Ana Ivanović poražena je u prvom kolu US Opena od Ukrajinke Katerine Bondarenko sa 2:1, po setovima 2:6, 6:3, 7:6 (7).
    U meču punom drame i preokreta, koji je trajao dva sata i 25 minuta, srpska teniserka je u taj-brejku trećeg seta propustila meč loptu i Ukrajinka je na kraju slavila iskoristivši drugu meč priliku. Protivnica Katerine Bondarenko u narednoj rundi biće Amerikanka Šenaj Peri.
    Ana je osvojila više poena od Ukrajinke (108-106), imala je i bolju razliku direktno osvojenih poena i neiznuđenih grešaka, ali je u odlučujućim poenima odigrala loše i zasluženo je poražena.
    Srpska teniserka je ponovo pokazala previše oscilacija u igri. Ana je duel počela veoma nesigurno, potom je zaigrala sjajno, nanizala sedam gemova i povela sa 6:2 i 2:0, ali je onda neshvatljivo pala.
    Ukrajinka je to iskoristila i od rezultata 1:3 u drugom setu došla je do 1:1 u setovima i 1:0 u gemovima. U finišu trećeg seta viđena je velika borba i meč je ušao u taj brejk.
    ’Dodatni gem’ protekao je kao i ceo meč – sa puno grešaka i preokreta. Ivanovićeva je na 6:5 imala meč loptu, ali je nije iskoristila i pet poena kasnije je kažnjena.

B92

Gledala sam jutros skraćeni snimak na eurosportu i... ne znam šta da kažem. Nekako se i očekivalo da Ana nastavi ovu lošu seriju koja traje dugo... Ovo definitivno nije njena godina, treba da se presabere i sredi da bi sledeću sezonu počela valjano od početka...
      Vrh

Član od
    23.03.2007.
    Aktivnost
    15.01.2012
    Zemlja
    Fiji
    Godine
    24
    Blogovi
    1
    Slike
    5

Jos odgledam prvi set sinoc, Ana je bila dobra, ali zaista, cak podsetila na onu staru, na momente, i kad se zavrsio prvi set ja legnem, posto sam bila strasno umorna sa mislju da ce Ana to brzo.. i smorim se kad vidim da je pukla. E pa.. Ana.. svaka ti cast.
      Vrh

Banovan Avatar od  egzotic
    Član od
    03.08.2008.
    Aktivnost
    14.02.2010
    Zemlja
    Montenegro
    Godine
    29
    Blogovi
    3

Citat egzotic kaže: Pogledaj poruku
    Nowak ce dobit prwo kolo wjecitu zrtwu Ljubicica,Jelena takodje,dok Ana gotowo sigurno gubi..wolio bi da je drugacije,ali Ana ipak mora da pazi ima li ko ljepsi od nje na turniru pfff...kakwa carica!
    ja sam znao znachi,kad je nesto jasno ako dan,znaci kad je nesto kristalno jasno,zasto bi se ljudi sjekirali 'kad igra ana' i to....sramota nasha,ne bi je gledao ni za pare
      Vrh

Član od
    23.03.2007.
    Aktivnost
    15.01.2012
    Zemlja
    Fiji
    Godine
    24
    Blogovi
    1
    Slike
    5

Bas ne znam.. svaki put kad je gledam, tacno se vidi da ima zelju da pobedi, ali od silne zelje, izgori, od nervoze, od svega. Mozda kad bi sebi uvrtela u glavu da i nije toliko bitno pobediti, kad bi imala laksi pristup mecevima.. al' ShBBKBB.. Treba tu kocke u glavi da se sloze, jer Ana jeste talentovana teniserka. Kontam da joj treba odmor, da slozi prioritete, da se usaglasi sa glavom, da ne izgubi volju za tenisom. Svakako ne igra na zavrsnom mastersu, pa joj pauza, duza, ne bi bila losa.
      Vrh

Only me Avatar od  Sunflower
    Član od
    27.01.2008.
    Aktivnost
    juče
    Zemlja
    Zimbabwe
    Blogovi
    1

I ja mislim da Ana treba malo da odmori, ali ona to ne može, osim da se povrijedi jer WTA nije nikome nije naklonjena...nemilosrdno bodovi nestaju, i htjele, ne htjele igrati moraju. A ne kontam, šta se to prelomi u igraču..znači dobiješ prvi set glatko...znaš šta je sve na cijeni, i opet olako pustiš drugi set, u trećem gubiš, dođeš do tie break-a i...trt. Ajmo kući lagano.

Juče je isto tako mogla i Safina da prođe, ja sam navijala da izgubi...ona je kao neka prva igračica svijeta. Neka ode malo da vidi Federera, Nadala, Noleta...kako se igra u prvom kolu.

Ja prognoziram da će uskoro da napusti turnir i Venus Williams, visi o dlaci.

Držim fige za JJ...ona brani finale. Ima igru da može doći do finala. Itekako.
    Pa Äemu onda osmeh Å¡to sam ja niÄija
    kad je to, zapravo, najgore što može da ti se desi?
      Vrh

Slične teme

1. Australija open !!!
    Autor zjovan29 u forumu Tenis
    Odgovora: 94
    Poslednja poruka: 29.01.2012, 22:32
  2. US Open 2010.
    Autor Sunflower u forumu Spomenar
    Odgovora: 21
    Poslednja poruka: 15.09.2010, 21:57
  3. Serbia Open!
    Autor Morpheus u forumu Tenis