Strana 2 od 2 PrvaPrva 12
Prikaz rezultata 11 do 14 od ukupno 14
    Starosedelac Avatar od  irnik
    Član od
    01.04.2006.
    Aktivnost
    04.07.2011
    Zemlja
    United States

Odgovor: Temperatura na vašem radnom mestu

Citat Invisibleman kaže: Pogledaj poruku
    Temperatura je 18 stepeni ali sibjektivni osećaj ju je spustio barem na 10-12. Svi sedimo u jaknama.
    Neces mi vjerovati, ali kod mene u laboratoriji je uvijek podeseno na 17-18 C jer je to optimalna temperatura za Amerikance. Ja zimi nosim po 2 dzempera, a bogami i ljeti (samo u laboratoriji). Meni ne odgovara ako temperatura nije podesena na 22-25 C. Srecom, pa sam prosle godine imala to zadovoljstvo da nemam cimera u laboratoriji, pa sam uspjela da podesim temeperaturu po mom ćefu.
    “Ability is what you’re capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.” Lou Holts

P I L E N C E Avatar od  jega
    Član od
    28.11.2006.
    Aktivnost
    26.06.2011
    Zemlja
    Serbia

Odgovor: Temperatura na vašem radnom mestu

atar...rad na otvorenom...nocni i dnevni rad...od blata,leda,mraza,ledene kise,magle,hladnog vetra...do,prasine,vrucina,vrelog gvozdja,padanje u nesvest zbog suncanice,vetrovi,suv vazduh,zapara,pa i do grmljavine,grada,kiselih kisa,i...raznoraznih zagadjenja u tim prelepim uslovima atara!!!!
    Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!

Bećar Avatar od  Ma.Za.
    Član od
    27.04.2006.
    Aktivnost
    17.05.2010
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    34

Odgovor: Uslovi za rad na radnom mestu

Upravo danas sam imala jedan katastrofalan dan na poslu, sto se tice uslova. Nije ovako uvek, na svu srecu, retko se desava, ali danas je bas bilo tesko!

Znaci, moja laboratorija ima oko 20 kvadrata (po mojoj losoj zenskoj proceni); jako je mala. Na tom prostoru danas smo radile nas dve koleginice, plus dve diplomke, plus nasa mentorka. Plus, dosao je majstor, posto nam je klima trokirala, pa smo sklanajle sve sa stola, pozauzimale radne povrsine i sa stvarcicama sa stola. Mentorka i ja smo sele, jedna do druge i u krilu drzale radove i radile svoj posao, sve dok covek nije otisao. Jednostavno nije bilo slobodne radne povrsine, gde bih ja postavila svoju reakciju! I posizela sam, naravno, sto je mentorka (sefica) primetila, ali sva sreca, znamo se i volimo, pa je samo prokomentarisala, da eto, nije ona, vec sam ja sada posizela. Na kraju sam reakciju postavila u delu gde kuvamo kafu! Znaci strasno!

has grown up now.. Avatar od  little fairy
    Član od
    13.08.2007.
    Aktivnost
    30.01.2012
    Zemlja
    Croatia
    Godine
    33
    Blogovi
    16

Odgovor: Uslovi za rad na radnom mestu

Hm, smatram da se nema razloga požaliti jer mi je ured lijep, prostran, prozrača, osvijetljen.. Ali je i omeđen staklenim zidovima tako da moj šef ima uvida u sve kaj ja delam. Maltene mi još fali pa da mi viri u monitor. Zasad.. To je isključena opcija (osim kada mu dođe netko od stranaka). Dakle, smeta me neimanje privatnosti. Što god ja pričala na telefon, on čuje.. Što god ja napravila, on vidi.. Ponekad mi to smeta.

Toplo, hladno - niti tu e ne smijem buniti jer imam grijanje, imam klimu ALI kako se iz mojeg ureda ulazi odmah u auto salon - tako mi ujutro treba da se zgrijem. Ali kako li je onima u servisu? U lakirnici? I ja se onda bunim? Ma sram me može biti..
    Prestani razmišljati o svojim granicama..
    Počni otkrivati svoje mogućnosti.

Strana 2 od 2 PrvaPrva 12

Slične teme

1. Sex na radnom mestu
    Autor Najgora u forumu Erotika & sex
    Odgovora: 37
    Poslednja poruka: 10.09.2011, 19:05
  2. Vojvodina i gej parada kao novi uslovi?
    Autor DBlica u forumu Politika
    Odgovora: 36
    Poslednja poruka: 15.09.2010, 00:28
  3. Haos na radnom stolu
    Autor Najgora u forumu Posao
    Odgovora: 49
    Poslednja poruka: 02.09.2010, 09:44
  4. Nekultura na radnom mestu
    Autor Lady S u forumu Posao
    Odgovora: 41
    Poslednja poruka: 24.07.2010, 15:27
  5. Šoljom: Odlični uslovi za Mađare