Verujem,ali to nikako nije neko ko ih je objektivno gledao i nijedne nikada nije bio članNe, ne, ipak je JaJaRa onaj ko je izmenjao sve stranke, veruj mi.![]()
Naravno da ne postoji,zato nikad nisam ni bio član nekeNego, odgovori mi na jedno pitanje: postoji li na ovom svetu idealna politička stranka? Ja podržavam onu kojoj nešto dugujem (ali o tome sam već pisao u vreme kada nisi ni bio na forumu, pa me mrzi da se ponavljam, priča je patetična i krajnje nematerijalna i ima veze sa pokojnim Đinđićem)...možda se to i tako radi...a možda su neki bili vukovci (u ono vreme, prvi na rang-listi za upis u srednje škole), možda su upisali određenu školu, završili je i rade od daleke '92...možda su svoje ime do skora poklanjali određenoj stranci, ali kako vreme prolazi i ti neki imaju dovoljno godina da mogu nešto malo i da napreduju u toj hijerarhiji i rešavaju određene probleme svog mikrokosmosa, možda će biti i plaćeni za to...ako iole vrede.
A možda se i sve svodi na to da neko hoće da avanzuje po političkoj osnovi(na slavi pokojnog premijera životare neki i dan danas,očigledno da čovek više vredi mrtav nekima...)
Ako je neko bio vunderkid šta će sad za šalterom?
UskogrudostGlupost.
Ideološko razmišljanje,skroz jednostranoNeprimerena glupost.
Ne,to bi ti voleo da nije tako...ali razumem te u potpunostiIli da okrenemo, ovo o čemu ti govoriš su senke...detalji koji se uvek mogu proinaći. poluistine izvučene iz kontetksta, onako kako bi voleo da ih vidiš.
Zato što imam višak slobodnog vremena trenutno,pa moram na neki način da ga ubijem...uvek volim da pročitam ljude koji brane neke ideologije,programe,itd...A zašto ti čitaš mene?
Šta da ti kažem,ja pričam prostonarodskim jezikom,a narod uvek kaže kad dođe do politike &$%?&%$#"$%&/(/!!!,jer nije mazohistički raspoložen da bi se trudio da to dočara na "intelektualnom" nivou političarima,a oni ako hoće shvate,ako neće-potonu vremenomPa nije valjda da psuješ dok ubijaš vreme. Šta li se dešava kad te nešto stvarno iznervira...![]()
Nego da zaključim-šta je rekao Lečić za vašu lepu stranku,zbog čega su joj prethodni izbori bili zadnja šansa i da li je to urađeno?

LinkBack URL
About LinkBacks

)

Odgovor sa citatom

...kocka do kocke,kockica...

Naši najveći neprijatelji su primitivci kao dotični"gospodin" Mr Velja Ilić, koji Srbiji ruži ugled koji ona ima. Zbog takvih likova, o nama stranci baš i nemaju povoljno mišljenje.

Preporuči temu