Strana 14 od 17 PrvaPrva ... 41011121314151617 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 131 do 140 od ukupno 166

Tema: Velimir Ilic

Starosedelac Avatar od  AdrijanKronauer
    Član od
    16.02.2008.
    Aktivnost
    danas
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    46
    Blogovi
    6

Odgovor: Velimir Ilic

Citat Lilith_021 kaže: Pogledaj poruku
    Sto se mene tice moji nisu nijedni..

Ovo sto se desilo uopste nije lepo i sumnjam da iko normalan moze da likuje kada se cushke dele po ulici bilo kome..
    Kao i u zivotu i u ovom slucaju coveku dodje zhalije kada cusku popije peder ili bilo ko drugi miran ko curica nego kada je dobije neko ko je i sam sklon da je da itakodalje..
    Obrati pažnju na komentare na Fejsbuku, a ima "normalnih" komentara i ovde.
    I to upravo od normalnih europejaca i boraca za ljudska prava.

A moram da primetim i nedovršenost tvoje poslednje rečenice. Sklon sam i da se složim sa njom, ali samo ako se dopuni rečima: "... kada pravi pizdarije.". U svakom drugom slučaju ćuškanje mi je odvratno, bez obzira na subjekte i objekte.
    Poruku je izmenio AdrijanKronauer, 11.02.2010 u 09:05
    На грешницама се учи.

Starosedelac Avatar od  Sirijus
    Član od
    07.02.2007.
    Aktivnost
    25.06.2011
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    43

Šta reći o "cenjenom" Velji Iliću, poznatom po bahatom ponašanju kada novinarima kaže, u smislu, da je šteta što pri napadu na njega, nije imao pištolj koji je, naravno, registrovan. Šta to znači? Upotrebio bi ga 'ladno, i još bi to bilo opravdano? Prosto da se zapita čovek ko je ovde lud?

....but which ? Avatar od  bigrancer
    Član od
    23.05.2009.
    Aktivnost
    16.01.2012
    Zemlja
    Serbia

Napad na suverenitet i integritet gospodina Velimira Ilica (iz miloste zvanog Velja) je krajnje nehuman i anticivilizacijski cin koji zasluzuje svaku osudu. I vise puta..
    Hej Joe...Supercalifragilisticexpialidocious !

Moderator Avatar od  Lilith_021
    Član od
    16.04.2008.
    Aktivnost
    07.02.2012
    Zemlja
    Serbia
    Slike
    7

Citat AdrijanKronauer kaže: Pogledaj poruku
    A moram da primetim i nedovršenost tvoje poslednje rečenice. Sklon sam i da se složim sa njom, ali samo ako se dopuni rečima: "... kada pravi pizdarije.". U svakom drugom slučaju ćuškanje mi je odvratno, bez obzira na subjekte i objekte.
    Naravno.
    A pitanje sta su kome pizdarije bi moglo da nas odvede u opet neka neslagajuca prostranstva, tako da zakljucimo ovde da su oba aktera price pizdarijama sklona.
    Velju cenim taman toliko da mu pozelim da "ga moje ochi vishe nikad ne vide" ni u politici niti igde ali danas smo ovde da osudimo cushkanje...

Citat AdrijanKronauer kaže: Pogledaj poruku
    Obrati pažnju na komentare na Fejsbuku, a ima "normalnih" komentara i ovde.
    I to upravo od normalnih europejaca i boraca za ljudska prava.
    U vezi ovog.. Teofil je danas danas rekao bolje i lepse nego sto cu ja znati kad porastem :

Na trećoj strani, već je registrovan brzo rastući fenomen sajber-lešinara koji su se okupili na famoznom Fejsbuku, pa sada slave tipa koji je nokautirao Ilića; ima ih već više hiljada, i stalno im se pridružuju novi, valjda po onoj matrici po kojoj i najgora funjara naposletku priđe da zacipelari ležećeg, kad se uveri da je ovaj tako temeljito sređen da se neće brzo pridići. Iskreno da vam kažem, nespokojan sam pri pomisli da tu negde, u blizini, obitavaju hiljade i hiljade sociopata koji se vesele tome što je neko (potpuno je svejedno ko) dobio batine, a da nije činio ništa osim što je negde stajao i nešto govorio onima koji su hteli da ga slušaju. Istina, u ogromnoj većini, to nisu ljudi koji bi se organizovali u nekakve ulične bande za prebijanje onih koji im se ne dopadaju. Ne, radi se mahom o malograđanskim miševima, kukavicama i mizerijama koje su, otkad im je interneta, uplovile u zvezdano razdoblje svojih frustratskih života, jer sada mogu da se baškare kod kuće, u papučama, zaštićeni čadorom ili burkom anonimnosti, i da iz te busije rade šta god žele kome god žele, pa tako i da organizuju fan-klubove čoveka koji je, eto, postao poznat jedino po tome što je nekog drugog čoveka tresnuo u glavu.

Decembra devetsto osamdesete, kada je onaj smušeni degenerik ubio Džona Lenona, još nije bilo interneta – barem u današnjem smislu reči – pa je zato jadničak nekako ostao prilično usamljen i prezren u svom zločinu. Danas bi, stojim vam dobar, istog trena dobio brojno sajber-sledbeništvo, verovatno pretežno sastavljeno od kobnom greškom nesrećnih majki nepobačenih morončića ubeđenih da je to baš "dobra fora". Naravno, bilo bi besmisleno reći da internet, tj. "fejsbuci" i slični sajber-pisoari i kenjoari "kvare" ljude: ne, oni samo omogućuju beskrajno lakšu distribuciju kvarnosti. Naprosto, nema tog dubokog psihopatološkog ili sociopatskog poremećaja koji danas ne možeš da medijski osvestiš i radosno podeliš s drugima, sebi sličnima ili još gorima, pa da onda lepo razmenjujete iskustva i dohranjujete jedni druge. Tako nestaje i onaj, kakav-takav, faktor stida koji bi ponekog prokletog budalaša ranije možda i zaustavio u verbalnom ili fizičkom zločinjenju, jer bi ovaj, u svojoj izolovanosti, možda ipak krajičkom mozgovne kaše posumnjao u sebe, pomislio da je sam u tome što misli i što čini, i da to nekako možda ipak nije u redu. Danas su, međutim, idioti svih zamislivih vrsta veselo umreženi, oni su delovi jebenih "web zajednica", i to im daje dragoceno samopouzdanje. Dakle, možda bi mogao, nekim minornim preostatkom sopstvene ljudskosti, da pomisliš da ima nečega sramnog u zluradosti nad nasiljem, ali kada vidiš da tu zluradost javno i ponosno ispoljavaju i hiljade drugih (tebi, doduše, nepoznatih, ali zasigurno divnih stvorenja koja se tek iz puke skromnosti kriju iza retardiranih nadimaka), zaključićeš da je to, majka mu stara, ipak nešto u najmanju ruku prihvatljivo. Zapravo, preporučljivo. Štaviše: obavezno, ako držiš do sebe. Dakle, nešto kao ona stara dosetka da su govna garant dobra za jelo, jer nije moguće da milijarde muva greše.
    Život nije, i nikada nije bio, pobeda sa 2:0 kod kuce protiv lidera lige, posle rucka u restoranu brze hrane.

Zli klerofašista Avatar od  yossarian
    Član od
    18.02.2007.
    Aktivnost
    juče
    Zemlja
    Serbia
    Blogovi
    2

Citat Lilith_021 kaže: Pogledaj poruku
    Sto se mene tice moji nisu nijedni..
    Ал случајно ти се свиђају текстови углавном на еНовинама

Како би се рекло у оном старом вицу, лажеш Радивоје, масни су ти зуби

Ovo sto se desilo uopste nije lepo i sumnjam da iko normalan moze da likuje kada se cushke dele po ulici bilo kome..
    Kao i u zivotu i u ovom slucaju coveku dodje zhalije kada cusku popije peder ili bilo ko drugi miran ko curica nego kada je dobije neko ko je i sam sklon da je da itakodalje..
    Није баш ни тај педер седио код куће и мирно грицкао поштено зарађену саламу и трунке од шунке, но добро.

Сви ми мислимо да је симпатично кад неко попије батине, да је неком свакако одавно требало је*ат нану нанину, срећа па се неко сетио да то уради... шта год причали.

Али кад се страсти смире, сложићемо се да то бар генерално није начин за поступање с људима. Али кад неко крене да рационализује такве ствари, зато јер је ударен неко од "њиових"... то је већ мало тежа љигавштина. Па тако и овај твој цитирани аутор.

Citat Sirijus kaže: Pogledaj poruku
    Šta reći o "cenjenom" Velji Iliću, poznatom po bahatom ponašanju kada novinarima kaže, u smislu, da je šteta što pri napadu na njega, nije imao pištolj koji je, naravno, registrovan. Šta to znači? Upotrebio bi ga 'ladno, i još bi to bilo opravdano? Prosto da se zapita čovek ko je ovde lud?
    Човек држи до свог интегритета и бранио би га.

Одличан Теофилов текст, не могу да верујем... бар овај цитат, морам да прочитам цео да нађем где је квака. Занимљиву појаву је анализирао, имали смо овде тему Сајбер умоболница, покренула моја малнекост

Не постоји ли мала дискрепанција између Богољубовог текста и овог који си први цитирала?
    Оно што учиниш најмањем од браће моје, мени си учинио

Banovan Avatar od  love hunter
    Član od
    26.08.2007.
    Aktivnost
    21.04.2011
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    39
    Blogovi
    28

Je li, a je l' sam ja sad odvratni isfrustrirani net umobolnik ako kažem da me uopšte nije žao Velje Ilića?

Starosedelac Avatar od  valter
    Član od
    08.05.2006.
    Aktivnost
    26.09.2011
    Zemlja
    Cuba
    Godine
    31
    Blogovi
    34

Pa jeste jadno (u vezi necitiranog dela texta) to što ovi iz stare Srbije vide neke teorije zavere - a ovaj bi nanu naninu i Čedi i Tadiću a posebno Dinkiću ...
    ako cemo čiji su to pečati ... meni više liči na brojne bombe bacane na kancelarije DSS-a za koje sumnjam da ih je lično Koštunica (mislim greota čoveka da izostavimo iz ovako bitne priče) naručivao /

Moderator Avatar od  Lilith_021
    Član od
    16.04.2008.
    Aktivnost
    07.02.2012
    Zemlja
    Serbia
    Slike
    7

Citat yossarian kaže: Pogledaj poruku
    Ал случајно ти се свиђају текстови углавном на еНовинама

Како би се рекло у оном старом вицу, лажеш Радивоје, масни су ти зуби
    Procitala sam na eNovinama more tekstova u vezi politike, knjiga, filmova.. koji mi se ne svidjaju. Neki mi se svidjaju. Nejdem ja na enovine po stav mada se dogodi da tamo potvrdim neki koji imam itd..

Citat yossarian kaže: Pogledaj poruku
    Не постоји ли мала дискрепанција између Богољубовог текста и овог који си први цитирала?
    Diskrepancija velis?
    Ne znam ja sta ti to znaci, moras samnom po naski.. Meni to zvuci da je neko odnekle iskocio pa je potom nedajboze krep'o..
    Ako si mislio na to da su ti tekstovi pomalo medjusobno sudarajuci.. Pa jesu malo, ne preterano.
    U prvom tekstu se ne govori da je gest lep i da tako treba, a u drugom se ne govori da je Velja nastradao nit' luk jeo nit' luk mirisao.. Mislim, mozda nije taj dan ali znamo Velju godinama..
    Život nije, i nikada nije bio, pobeda sa 2:0 kod kuce protiv lidera lige, posle rucka u restoranu brze hrane.

Domaći Avatar od  pralinica
    Član od
    01.05.2008.
    Aktivnost
    14.11.2010
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    35

Nasilje nikada ne odobravam i verovatno bih se stvarno uznemirila da je dotični gospodin ozbiljnije nastradao, ali ne mogu da zaboravim onaj njegov zbunjeni pogled pun iznenađenja i pomalo straha. Kao da misli - Hej, ko se usudio? Zar ovo meni da se desi? Podsetilo me na ne tako davni događaj sa Berluskonijem. Dragi moji, pa oni su potpuno izgubljeni ljudi. Otkako dođu na vlast, oni potpuno izgube vezu sa realnim svetom. To najbolje pokazuju ovakve situacije. Ko se drznuo na mene?!
    Kako bi reagovao da ga je čovek šutnuo nogom, kao što on sam ima običaj.
    Ljudi su nervozni, uznemireni. Zabrinjavajuće...
    Stvari se menjaju nabolje, hteli mi to ili ne... [SIGPIC][/SIGPIC]

Mali Badža Great Mahjong: Classic Champion Avatar od  CHichaGlisha
    Član od
    01.08.2008.
    Aktivnost
    08.09.2011
    Zemlja
    Serbia

Citat pralinica kaže: Pogledaj poruku
    pa oni su potpuno izgubljeni ljudi. Otkako dođu na vlast, oni potpuno izgube vezu sa realnim svetom.

Velja mi je potpuno antipatičan lik ... but i da nije
    pa, neko (iole) ponosan i dostojanstven bi se sada iz ovoga najponosnije i najdostojanstvenije "izvukao"
    jednim obaveštenjem da se konačno i neopozivo: POVLAČI SA POLITIČKE SCENE!

Kada dođe dotle da nekoga od njih počnu da šamaraju po ulici, pljuju i povlače za uši po ćoškovima..
    i to dok drže "govor"
    znači da im je "govor" glup.
    I da su i Bogu i Narodu dosmrdeli.

Al' ovaj kalibrić (i ne samo ovaj) se neće ni po koju cenu odreći svega na šta mu je ona debela goozica navikla.. svih ovih godina
    na vlasti, uz vlast il' oko vlasti - ima li šta lepše za ove i ovake beskičmenjake
    "ideš... a ležiš" ... ko jegulja

A za ovu šamarKu, neko ima da popije metak .. nego šta
    jer, za razliku od NN novinara, Janka, Marka i Simketa i atentatora Dejana - on, njegova cipela, šaka(ZuLu) i pištolj.. imaju imunitet.

On je možda glup, al' nije lud da se zbog par šljagi, tog "svog" imunološkog sistema odrekne.
    Navuk'o se čovek.

smejaću se sad .. malo ... a plakati bi htela

THE PAST IS HISTORY, THE FUTURE IS MISTERY,TODAY IS A GIFT... THATs WHY ITs CALLED " PRESENT "

Slične teme

1. Velimir Živojinović ~ Masuka
    Autor zrNce u forumu Srpska poezija
    Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 17.01.2010, 12:27
  2. Velimir Bata Živojinović
    Autor silvia u forumu Film, pozorište i televizija
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 07.05.2008, 10:20
  3. Ilic kanditatura za predsenika 2008
    Autor dani danguba u forumu Spomenar
    Odgovora: 132