Strana 17 od 17 PrvaPrva ... 71314151617
Prikaz rezultata 161 do 166 od ukupno 166

Tema: Velimir Ilic

Zli klerofašista Avatar od  yossarian
    Član od
    18.02.2007.
    Aktivnost
    danas
    Zemlja
    Serbia
    Blogovi
    2

Odgovor: Velimir Ilic

Citat love hunter kaže: Pogledaj poruku
    Ja sam za to da Yossi odmah damo lentu forumskog zamenjivača teza broj jedan. Ili zamazivača očiju. Ili miss politikanstva. Šta god. Ponekad mi je to i interesantno, ali ovo priklanjanje elementarnom primitivizmu pod parolom "žuti su lopovi" i nebuloznim opravdanjima Seljinog postupka je, u najmanju ruku, degutantno. Stvarno me mrzi da seciram njegov post koji je toliko jeftin, od početka do kraja, da jeftiniji ne može biti.
    Колико се нервираш што нећу да играм по жутим нотама, помислићу да си постао неки виши функционер Још си узео да се расправљаш са мном, то ти је грешка. Требало је одмах да ме прогласиш за женомрсца, фашисту и радикала (спсовац више није срамота) и окренеш на шалу. Овако ће неко да помисли да учествујеш у критици режима, а фино ти је учитељица рекла кад Перица буде поново безобразан да сви устанете и изађете из просторије.

Замењивач теза и приклања се примитивизму... стварно неопростиво. Овакве приче ће само утврдити моју одлуку да опет гласам за Вељу за шта год да се кандидује

Искрено, уз овакву контролу медија, у Грчкој би већ горели аутомобили и специјалци били на улици. Кад режим не дозвољава да се чује другачији глас, није чудо што опозиција прибегава разним средствима која би у нормалној ситуацији била неприхватљива. Што је режим гори, против њега је више тога дозвољено и оправдано.

А ово замена теза, мазање очију... је смешно.
    Телеком се продаје.
    Извештаји о цени бензина су ко временска прогноза, пре подне 110, поподне 112...
    Да би се крпиле буџетске рупе, узимају се милијарде кредита, која се не троше да би се развила производња, дакле кад их поједе алава власт, никаква корист од њих осим њиховог останка на власти.
    Цене расту.
    Незапосленост се не смањује, напротив.
    2000 функционера заузима више функција. То значи не само да су заузели те функције грађанима Србије, већ и члановима својих странака. Не мислиш да нема нико паметан у Србији да их мало одмени? Има, али онда мање пара...
    Евро се истина мало смирио.
    И око чега је фрка? Веља опет претио! Ето ти куке и мотике, сви реагују, сви се буне, сви осуђују, сви се грозе, сви се тиме баве... нек се мало носе твоји страначки другари и Идоли, знаш. Хебо их Веља и они њега.
    И онда ја замазујем очи јер ме не занима та њихова будалаштина?
    Те нацисти те навијачи те геј парада те Сребреница те... све димна завеса до димне завесе.
    Ја то не купујем, превише добро памтим Слобин РТС, Политику, Борбу, ЈУЛ... не заборављам тако лако. Превише лако препознам кад ми неко продај м. за б. Жао ми је ако те то увредило.

А Триванка ни изблиза није исто што и наше сестре, мајке, рођаке... за разлику од њих, Триванка прима сасвим лепу плату од режима да служи као њихов мегафон. За разлику од њих Триванка нема проблеме ни на пијаци ни у продавници ни на послу... далеко је Триванка од просечне Српкиње. Тако да је прича "све су наше жене Јелена Триван" приче за малу децу. Лепо је што се тако потресаш око
    страначке функционерке, али мало је поданички.

Јелена Триван није "јадно женско које не може да се брани", кад би требало, њу би, за разлику од обичних грађанки Србије за које је питање колико се сигурно осећају, у случају потребе браниле 2-3 бригаде.

Tragikomedija. Ja ne znam stvarno da li neko u ovoj zemlji ima pamćenje koje seže duže od ručka koji je iza njega. Podsetiću (kroz pitanje): da li je u zemlji Srbiji (osim Mrkonjića u vreme "obnove" zemlje posle "zločinačke i ničim izazavane NATO agresije"") ijedan čovek potrošio više novca na izgradnju lokalnih puteva za vreme izbora i samopromociju? Navešću slučajeve samo iz mog okruženja: Topola, Aranđelovac, put S. palanka - Mladenovac. To nije gradila država, to je gradio Velja. Domaćin. Pravi srpski frajer. Zašto se "algoritam za kontrolu finansiranja političkih stranaka" (ma šta to značilo) nije ustrojio za vreme vladavine Voje i Velje (a da podsetim, ona je trajala doobrih 5-6 godina, za vreme najvećeg procvata Srbije od Tita naovamo )? Podsetimo se Veljinog nadimka : Kapitalac. Pa je čovek postao i magistar u to vreme. Ne sunjam da je uredno i na vreme davao ispite (otprilike kao što je to činila Zorica Brunclik za vreme JUL-a). Šta su ti ljudi radili sve te godine (u koaliciji sa SPS-om i G17 koji su i danas u vlasti, ali neee, oni nisu lopovi, samo su žuti lopovi, kraljevi bluda, razvrata i nemorala)?. Za vreme Velje i Voje nije bilo nepotizma - ovo je vic stoleća, ako krenem da nabrajam primere iz ličnog okruženja, zauzeću celu stranu, setimo se samo Šarančića, na primer, njega svi poznajete.

Smešno.
    Ово се наставља, већ сам писао о овоме.
    На све оптужбе режима ви не одговарате са "није истина", већ са "а шта је Коштуница радио".. ужас.
    Ти ниједном ниси рекао да није истина то што Мементо прича, већ само да је Веља био гори...
    И, не заборави ко је имао већину министарстава у влади Воје и Веље бар 3-4 од тих 5-6 година. Жути.

Idoli - VIS specijalizovan za zamenu teza i ostale marifetluke (poseban im je greh to što su bili članovi jednog od najboljih srpskih bendova ikada)
    Тако је, ја сам убеђен да господин Мементо највише замера поменутима то што су свирали... и онда се Јоса игра замене теза...

Žuti su, za ovih par godina, uništili sve.
    Нису они криви. Крив је Коштуница, иако су жути чинили већину у влади последњих 6-7 година.
    А и ова светска економска криза...
    Оно што учиниш најмањем од браће моје, мени си учинио

setac po oblacima Avatar od  lado
    Član od
    21.08.2008.
    Aktivnost
    29.01.2012
    Zemlja
    Serbia

Yossa@
    Непоштовање грађана Србије је нешто што РТС и сви остали провладини медији раде већ годинама, праве будале од нас и манипулишу како би багра остала на власти.

Веља Илић је мало дете шта они раде. Кад буду критиковали себе као што критикују Вељу, слушаћу их.

Дотад ми је ова повика на Вељу чисто мазање очију, ију, видите како је он грозан, а ми дивни. Повика на вука а лисице месо једу.

А претплату не плаћам већ годину и по, кад сам видео да говедо од Тијанића редовно повећава претплату не питајући никога, "у складу са ценама на мало", не пита повећава ли мени неко плату у складу са ценама на мало.

Morala sam Yoso,malo da ti pocupam iz konteksta ostalo mi za sad ne treba.
    Imam pitanje za tebe...Sta ces da uradis po tom pitanju da ne prave budalu od tebe?
    Zar mislis da ovako nismo? Svi budale sto trpimo....te svadje,vulgarnosti,pljuvanja...
    Mozda je Velja za tebe malo dete,ali je sramota kada mala deca imaju takav pogan jezik.
    Zapravo zeli svako tu famoznu fotelju ali nije razlog da na takav nacin grebe da dodje do nje.Ako je iole pametan.
    Da li gledas,placas ili ne tv pretplatu, to je tvoje pravo ali mi koji placamo...e,pa necu gledam bas onakav prostakluk.
    Ko god da bio na vlasti.
    Poruku je izmenio Turkmenbashi, 20.04.2010 u 21:27 Razlog: koristite QUOTE tagove za citiranje
    Najveca vlast je vladati sobom.

Banovan Avatar od  Becar
    Član od
    09.06.2007.
    Aktivnost
    31.05.2010
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    26

Bez obzira sto ga poznajem ali u onim poslovnim klubovima,on je sto se tice privatnog zivota sasvim drugacija licnost od njegovog hobija politike.
    Da remiziramo on je u ovom lepsem delu zivota Posten i vredan covek.Dok je u onoj mracnoj sferi njegove svakodnevice Dzukela sa pedigreom

... Avatar od  vladapera
    Član od
    13.12.2007.
    Aktivnost
    06.02.2012
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    41
    Slike
    3

26. maj 2007. | 14:49 | Izvor: Beta
    Novi Sad -- Velimir Ilić izjavio da direktori Puteva i Železnice, Branko Jocić i Milanko Šarančić, nisu zloupotrebljavali službeni položaj.

4. jun 2010. | 14:39 | Izvor: FoNet
    Beograd -- Bivši direktor Železnica Milanko Šarančić trebalo da odgovara "ako nešto nije bilo u redu" sa nabavkom lokomotiva i vagona, smatra Velimir Ilić.

Kako mučki pokušaj ubistva s ledja pozitivno utiče na naše političare!

Ne, dani nisu dugo čekali,dani su bežali, i puzali i lebdeli...

Milan Mladenović

Mali Badža Great Mahjong: Classic Champion Avatar od  CHichaGlisha
    Član od
    01.08.2008.
    Aktivnost
    08.09.2011
    Zemlja
    Serbia

Citat vladapera kaže: Pogledaj poruku
    Kako mučki pokušaj ubistva s ledja pozitivno utiče na naše političare!
    Da.. a detchku dadoše dve godine (strogog) zatvora.

Umesto da su/smo ga ordenovali za (evidentan) uspeh u nemogućoj misiji: "Dozivanje pameti".
    'opravi ga u jednom potezu.

Pravda za maistorDekijaaaaaa

THE PAST IS HISTORY, THE FUTURE IS MISTERY,TODAY IS A GIFT... THATs WHY ITs CALLED " PRESENT "

... Avatar od  vladapera
    Član od
    13.12.2007.
    Aktivnost
    06.02.2012
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    41
    Slike
    3

Malo je takvih ruku!
    Ne, dani nisu dugo čekali,dani su bežali, i puzali i lebdeli...

Milan Mladenović

Strana 17 od 17 PrvaPrva ... 71314151617

Slične teme

1. Velimir Živojinović ~ Masuka
    Autor zrNce u forumu Srpska poezija
    Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 17.01.2010, 12:27
  2. Velimir Bata Živojinović
    Autor silvia u forumu Film, pozorište i televizija
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 07.05.2008, 10:20
  3. Ilic kanditatura za predsenika 2008