Strana 5 od 17 PrvaPrva 12345678915 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 41 do 50 od ukupno 166

Tema: Velimir Ilic

Zli klerofašista Avatar od  yossarian
    Član od
    18.02.2007.
    Aktivnost
    danas
    Zemlja
    Serbia
    Blogovi
    2

Odgovor: Velimir Ilic

Citat Uprolazu kaže: Pogledaj poruku
    Ma ja ću sad iz inata glasati za njega

Ako ništa,ono da se razjasni ko je silovao one ovce,mada lično mislim da su to bili ovi sa studija B,čisto iz osvete...
    Скочили жути, као што ЛСД и Чанак скачу да се боре против фашиста... јер ако немаш неког ко је гори од тебе, против кога се ти бориш, па ти је то заслуга, онда мораш да одговараш за резултате свог рада, де си био и шта си радио.

Гледам број постова на теми о Вељи Илићу, гледам пажњу у медијима које све то добија.

А онда погледам теме на овом подфоруму које нико не помиње:
    Чланови ДСа узимали по омањи стан поред плате у РИКу, кад су их ухватили, они дали оставке и ником ништа:
    http://www.vojvodinacafe.com/forum/p...tml#post471328

Странка која је гласове добила бацајући пену причом о ЕУ - ради катастрофално на приближавању Србије ЕУ. Коалиција која се називала социјално одговорном диже цене као да су најсуровији капиталисти. Канцеларија за европске интеграције те владе и сама каже да је напредак катастрофално лош и спор:
    http://www.vojvodinacafe.com/forum/p...tml#post471325

А ми на овом форуму не причамо о лоповлуку власти, не причамо о неспособности да раде оно на чему су добили изборе.
    Причамо о Вељи Илићу. Причамо о "маршевима нациста" (обојице).
    Жути Гебелси су нам опет бацили коску... а ми глођемо... No Passaran! Оканите се пљувања човека кога сте отерали у болницу, реците нам шта је са парама које су покрали ваши чланови, реците нам шта је са европским интеграцијама!!!
    Оно што учиниш најмањем од браће моје, мени си учинио

Banovan Avatar od  Uprolazu
    Član od
    04.11.2008.
    Aktivnost
    13.10.2009
    Zemlja
    Serbia

Citat yossarian kaže: Pogledaj poruku
    Скочили жути, као што ЛСД и Чанак скачу да се боре против фашиста... јер ако немаш неког ко је гори од тебе, против кога се ти бориш, па ти је то заслуга, онда мораш да одговараш за резултате свог рада, де си био и шта си радио.

Гледам број постова на теми о Вељи Илићу, гледам пажњу у медијима које све то добија.

Чланови ДСа узимали по омањи стан поред плате у РИКу, кад су их ухватили, они дали оставке и ником ништа:

Странка која је гласове добила бацајући пену причом о ЕУ - ради катастрофално на приближавању Србије ЕУ. Коалиција која се називала социјално одговорном диже цене као да су најсуровији капиталисти. Канцеларија за европске интеграције те владе и сама каже да је напредак катастрофално лош и спор:

А ми на овом форуму не причамо о лоповлуку власти, не причамо о неспособности да раде оно на чему су добили изборе.
    Жути Гебелси су нам опет бацили коску... а ми глођемо... No Passaran! Оканите се пљувања човека кога сте отерали у болницу, реците нам шта је са парама које су покрали ваши чланови, реците нам шта је са европским интеграцијама!!!
    Izvini ovaj,ti to mene ovde prozivaš žutim,to nešto na rasnoj osnovi?
    Nisam kinez,ali opet...

Banovan Avatar od  love hunter
    Član od
    26.08.2007.
    Aktivnost
    21.04.2011
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    39
    Blogovi
    28

...već viđeno...opet "slučajno" zaboravljaš da kažeš da su članovi svih stranaka uzeli istu kintu kao i članovi DS-a, a jedino su oni dali ostavke na tu funkciju. I onaj "Naprednjak". Svi ostali mudro ćute. I šuškaju. Ili možda nisi obavešeten o ovom podatku?
    A zbog čega je napredak spor? Reći ću ti ja: u najvećoj meri zbog njihove neodlučnosti i(li) nesposobnosti da disciplinuju goveda u poslaničkim klupama koji zgrću (a gle čuda, na top listi najvećih zGrtalica nema nikoga iz DS-a (pominje se neki Aligrudić i neke dnevnice, al' da preskočimo to)) pare na račun svog bezobrazluka i iskazivanja ličnih animoziteta. Ta jadna, fina, kulturna, progonjena i ugnjetavana opozicija...kao nikad do sada...mislim, ko veruje u ovo trebalo bi da promeni dioptriju, što pre.

Daj, sad si baš otužno-patetičan. Taj "čovek" je više puta fizički pokušavao da otera ljude u bolnicu, da ne pričam o najgorim bljuvotinama koje su prešle preko njegovih usta, tako da mi ga ni najmanje nije žao. Plus, neko je trebao da mu objasni kako alkohol i prasetina mogu da dođu glave, naročito ako se tamane u enormnim količinama.

A u vezi para, već sam ti rekao: smešnjikavo je da selektivno biraš ljude iz određene partije i pljuješ ih za ono što su uradili svi. Plus, ljude koji su se jedini sklonili sa dotične funkcije. Probaj da budeš malo realan, pa će mi biti zadovoljstvo da ih prozivamo horski.

P.S. Nešto se ne sećam da si taj SPS toliko prozivao dok su Koštunici pravili većinu. Meni lično, gade se i danas kao i juče, kao i godinama unazad.

Banovan Avatar od  Becar
    Član od
    09.06.2007.
    Aktivnost
    31.05.2010
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    26

Dripac !
    Ala mu je rekao Canak juce svaka mu cast.
    A za komentar magistra nema sta da se doda nego da ode u penziju i vrati se biznisu tu je bio mnogo uspesniji nego u politici

Član od
    04.11.2008.
    Aktivnost
    13.10.2009
    Zemlja
    Serbia

Citat Becar kaže: Pogledaj poruku
    Dripac !
    Ala mu je rekao Canak juce svaka mu cast.
    A za komentar magistra nema sta da se doda nego da ode u penziju i vrati se biznisu tu je bio mnogo uspesniji nego u politici
    Ček malo,Čanak?To ono svinjogojstvo sa naočarama?

such a special guy Avatar od  maksimilijan
    Član od
    06.12.2008.
    Aktivnost
    27.01.2012
    Zemlja
    Moldova
    Blogovi
    8
    Slike
    2

da taj ćoravi krmak sa štapom

Banovan Avatar od  NIKNIK
    Član od
    09.01.2008.
    Aktivnost
    05.02.2010
    Zemlja
    Serbia

Citat morrib kaže: Pogledaj poruku
    Nije u tome problem ko je poslao ili pozvao, već ko je trebao i čija je dužnost to bila. Kada ja slavim slavu, kao domaćin ja pozivam goste, a neangažujem mog prijatelja iz Vranja da to uradi. Namećete pitanje nacionalne netrpeljivosti prema Ljajiću, i to stavljate u konekst izgovorene reči Ilića, teško da će vam to proći, ipak dosta ljudi prepoznaje takvu priču podignute prašine u drugom smeru, pogotovu što je primedba Ilića mnogo puta ponavljana. Ko je slušao bez komentara onih što prezentuju to, jasno mu je čija je sramota.
    Objašnjenje Velimira Ilića

Velimir Ilić je, obraćajući se novinarima u Skupštini ponovio da je njegovo sinoćnje obraćanje pogrešno shvaćeno, jer je mislio da na Dan državnosti ne može pozivati Rasim Ljajić, ne zato što je musliman, već zato što je ministar za rad, a na državni praznik "umesto ministra, pozivnice treba da upute predsednik države ili premijer."

Ilić je rekao da se i po skupštinskim stenogramima vidi da nije u pitanju govor mržnje.

Velimir Ilić je juče sa skupštinske govornice rekao da je uvreda za Karađorđa da ministar koji se zove Rasim Ljajić poziva na proslavu Dana državnosti u Orašcu.

Sektor za boračko-invalidsku zaštitu Ministarstva rada i socijalne politike saopštio je da je resorni ministar Rasim Ljajić na osnovu zakonskih ovlašćenja i nadležnosti koje ima to Ministarstvo uputio pozivnicu povodom Dana državnosti Srbije.

"Pozivnica povodom obeležavanja Dana državnosti Srbije upućena je u ime resornog Ministarstva rada i socijalne politike u identičnom tekstu kao i prethodnih godina, uključujući tu i 2008. kada se tadašnji ministar za infrastrukturu Velimir Ilić odazvao pozivu Ministarstva rada i socijalne politike na čijem je čelu i tada bio ministar Rasim Ljajić", istaknuto je u saopštenju.

Ukazano je da je to Ministarstvo u skladu sa Zakonom o ministarstvima nadležno i za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova Srbije.

NVO pozvale tužilaštvo da pokrene postupak protiv Ilića

Portparol Demokratske stranke Jelena Trivan izjavila je da lider Nove Srbije Velimir Ilić mora da bude sankcionisan, jer je na najgrublji način zloupotrebio skupštinsku govornicu i instituiciju parlamenta za širenje mržnje i nacionalne netrpeljivosti.

Ministar za ljudska i manjinska prava Svetozar Čiplić najoštrije je osudio izjavu Velimira Ilića kojom je uvredio ne samo pripadnike bošnjačke manjine, već i ceo srpski narod.

Čiplić je rekao da je ta izjava povreda Republike Srbije i njegovog najvišeg akta Ustava, dok je u ljudskom smislu povreda ne samo kolege ministra Rasima Ljajića, već i povreda koja je učinjena i pripadnicima bošnjačke manjine.

"Nova Srbija" ocenila je da su optužbe na račun lidera te stranke Velimira Ilića za širenje verske i nacionalne netrpeljivosti i govora mržnje "netačne, tendenciozne i zlonamerne", jer svojim istupanjem nije "uvredio pripadnike bilo koje manjine u Srbiji".

"Predsednik Nove Srbije nijednom rečju nije pomenuo versku i nacionalnu pripadnost ministra za rad i socijalnu politiku Rasima Ljajića, već je ukazao na nepoštovanje protokolarne obaveze po kojoj poziv za proslavu Dana državnosti šalje predsednik Srbije, a ne bilo koji ministar u vladi", navedeno je u saopštenju te stranke.

Nevladine organizacije "Inicijativa mladih za ljudska prava" i "Udruženje građana za demokratiju i civilno obrazovanje" zatražile su u odvojenim saopštenjima da Tužilaštvo pokrene postupak protiv predsednika Nove Srbije Velimira Ilića "zbog izazivanja nacionalne i verske mržnje", a od Skupštine traže da mu ukine poslanički imunitet.

http://www.rts.rs/page/stories/sr/st...li%C4%87a.html

http://www.rts.rs/page/stories/sr/st...og+govora.html

Transkript Ilićevog govora
    „Pogledajte danas što smo dobili jedan poziv, narodni poslanici Skupštine Srbije. Na Sretanje, Dan države Srbije, proslava je u Orašcu. Poziv nam šalje ministarstvo čiji je ministar gospodin Rasim Ljajić, moj prijatelj, izuzetno ga cenim i poštujem. Shvatite iz vladajuće koalicije, vi idete Karađorđu u posetu, u Orašac, i pozivnice šalje Rasim Ljajić, moj drug, svaka čast, ali to je vređanje dostojanstva ove države, to je uvreda za Karađorđa, to je uvreda za sve što je srpsko. To jednostavno ne liči na Srbiju za koju se mi zalažemo

http://forum.vidovdan.org/viewtopic....st=0&sk=t&sd=a

Шта више рећи !
    Poruku je izmenio NIKNIK, 14.02.2009 u 14:14

Starosedelac Avatar od  slavkos
    Član od
    14.02.2008.
    Aktivnost
    02.02.2012
    Zemlja
    Yugoslavia
    Godine
    42
    Slike
    6

Ako je gdin Velja mislio tako,kao što vi kažete da je mislio, onda je to trebao tako i da kaže.

Član od
    04.11.2008.
    Aktivnost
    13.10.2009
    Zemlja
    Serbia

Baš malopre sam slušao govor našeg ''vrlog'' predsednika,i moram priznati da je bolji od bilo kakvog laksativa,trebalo bi njegove govore uvrstiti u zvaničnu listu lekova protiv zatvora...

Šalu na stranu,čovek stvarno fura toleranciju,''lepo je rekao'' da se Srbija neće deliti više nikada ni verski ni nacionalno,podeliće je valjda oni teritorijalno...podržaće republiku kosovo da postane punopravni član MMf-a(ne,to ne znači njihovo priznavanje kao države,još će ih na kraju i priznati,pa će reći da to nije uradio,a ministar spoljnih poslova će onda demantovati predsednika Srbije? ) da pokaže kako je Srbija tolerantna možda?

Našao je za shodno da se obrati javnosti zbog izjave poslanika Velimira Ilića(na Dan Državnosti ),ali kad su radikali blokirali rad parlamenta,onda nije bio baš ovako efikasan...Tadić,govori na pokaznim vežbama propale armije o Velji,k*** se avionima iz 70-tih,širi se zastarelim tenkovima,pravi vladu sa SPS-om,i pljuje se sa Koštunicom koji je isti kao i on,imao ministra policije koji je u prošlosti čuk'o trafike,a za čije vreme sam i bio u vojsci(ko nema keša da ponese za klopu i pivo bolje neka i ne ide,prosto mi bilo žao nekih momaka,mada one muzejske ture po voznom parku ipak vrede,ne viđaju se baš tako često vojni antikviteti...),a Velja je dobar sa Mrkonjićem,jer kao što kaže stara narodna-''vrana vrani oči ne vadi'',a svi su pametni u vezi politike,samo razgledam vrle političare...ma po***** se na sve redom,od Čede Usisivača do Todorovića srbende...

Ali ipak mi sad imamo jaku i savremenu policiju,valjda će oni da nas brane i u ratu sa pendrecima i iza onih štitova(ako sam protivnik rata aj i ukinem armiju,ipak smo mi sada tolerantno društvo,šta će nam to...),ko ne prizna nezavisnost Kosova automatski će da dobije frakturu lobanje,tako neka demokratija valjda...

Da ne spominjemo i vrle doktore koji ne rade jer su prezauzeti političkim obavezama

btw,nimalo mi nije žao što je gospodin magistar zaglavio u Urgentnom,a čak šta više bio bih veoma sretan da i svi ostali koji se bave politikom prođu kao i on...nebitna stranka i položaj u istoj

Banovan Avatar od  NIKNIK
    Član od
    09.01.2008.
    Aktivnost
    05.02.2010
    Zemlja
    Serbia

Citat slavkos kaže: Pogledaj poruku
    Ako je gdin Velja mislio tako,kao što vi kažete da je mislio, onda je to trebao tako i da kaže.

Читам латиницу и разумем шта питате, али адреса сајта је универзална само кликнете на њу или нисте прочитали пост? ево у циљу мира понављам адресе.

http://www.rts.rs/page/stories/sr/st...li%C4%87a.html

http://www.rts.rs/page/stories/sr/st...og+govora.html

Slične teme

1. Velimir Živojinović ~ Masuka
    Autor zrNce u forumu Srpska poezija
    Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 17.01.2010, 12:27
  2. Velimir Bata Živojinović
    Autor silvia u forumu Film, pozorište i televizija
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 07.05.2008, 10:20
  3. Ilic kanditatura za predsenika 2008