Strana 9 od 17 PrvaPrva ... 5678910111213 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 81 do 90 od ukupno 166

Tema: Velimir Ilic

Banovan Avatar od  Becar
    Član od
    09.06.2007.
    Aktivnost
    31.05.2010
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    26

Odgovor: Velimir Ilic

Vi jos raspravljate o dripcu iz Cacka? Nije vredan ni reci vise

Banovan Avatar od  NIKNIK
    Član od
    09.01.2008.
    Aktivnost
    05.02.2010
    Zemlja
    Serbia

Citat miloradv kaže: Pogledaj poruku
    Леп стил. Господски. По таквом стилу нас у свет препознају. То смо ми. Смерни народ.

Посланик мр Велимир Илић дао је за право Хашком трибуналу што нас оптужује да смо одговорни за етничка чишћења. Јер, после свега што се догађало, ако постоји макар и само један политичар у Србији који људе "пребројава" по националној и верској основи, онда је Србија то што за њу у Хагу тврде.
    Сваки попис становништва пребројава тако како сте добронамрно навели. Поново сам прочитаву изјави г. Илића али никакво пребројавање нисам виде. Ви јесте? молим да ми дате цитат тога пребројавања, да Вас случајно неко злонамеран не би оптужио за говор мржње.

Citat Uprolazu kaže: Pogledaj poruku
    Da se sprdam i šegačim sa čime hoću i kako hoću imam pravo,ova država nema nijednu instituciju vrednu mog ili bilo čijeg poštovanja(osim ako naravno nećemo dobiti pendrek zbog previše priče,a raznorazni će da viču kosovo republika,pljačkaju i s*r* i biće nedodirljivi,ali zato ćemo da pokažemo ovim gnjidama iz naroda što nemaju tatice u evropskom parlamentu,EU i SAD-u...)
    Molim Vas nemojte TAKO !

па јер 2000 године потписан завет народу, који нам је све објаснио, шта нисмо знали, како су нас варали, отимали, како ћемо бити заштићени, како ће нам и ко ће нам све дати ..... да Европа само чека да макнемо диктатора, да ће бити пасоши слобода штампе, да ће бити плате , да само чекају да купе наше фирме, ато је лооооова..........................
    Citat Kal_el kaže: Pogledaj poruku
    Malopre tadiç na TV dnevniku reçe kako je ova drzava () po ustavu opredeljena za ravnopravnost svih naroda vera ...
    Извините што Вам кратим навод, али нисте добро слушали:, свих народа и вера, осим Српког народа и СПЦ тј. Православља.
    Citat morrib kaže: Pogledaj poruku
    Povlačim moje pisanje o Velji Iliću, i njegovoj dobroj nameri, jer ako je istinita informacija da ministarstvo koje predstavlja Rasim Ljajić, po službenoj dužnosti treba da pozove na proslavu, onda pravdanje Velimira Ilića je bezveze, jer je ipak naopako mislio, i imao drugu konataciju u obraćanju.
    Ништа не повлачи, знало се, зна се, ко, кад, где и кога позива, за све оне којима није јасно погледати синоћну емисију са монолигом особе Лихт која нам је све разјаснила у своме монологу.
    Citat Becar kaže: Pogledaj poruku
    Vi jos raspravljate o dripcu iz Cacka? Nije vredan ni reci vise
    Обично треба нешто прочитат па онда закључивати или коментарисати, г. Илић као персона је био само повод овако добре и озбољне дискусије.

Banovan Avatar od  love hunter
    Član od
    26.08.2007.
    Aktivnost
    21.04.2011
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    39
    Blogovi
    28

Citat NIKNIK kaže: Pogledaj poruku
    Сваки попис становништва пребројава тако како сте добронамRно навели. Поново сам прочитаVу изјави г. Илића али никакво пребројавање нисам видE. Ви јесте? молим да ми дате цитат тога пребројавања, да Вас случајно неко злонамеран не би оптужио за говор мржње.

Molim Vas nemojte TAKO !

па јеR 2000 године потписан завет народу, који нам је све објаснио, шта нисмо знали, како су нас варали, отимали, како ћемо бити заштићени, како ће нам и ко ће нам све дати ..... да Европа само чека да макнемо диктатора, да ће бити пасоши слобода штампе, да ће бити плате , да само чекају да купе наше фирме, аTо је лооооова..........................

Извините што Вам кратим навод, али нисте добро слушали:, свих народа и вера, осим Српког народа и СПЦ тј. Православља.

Ништа не повлачи, знало се, зна се, ко, кад, где и кога позива, за све оне којима није јасно погледати синоћну емисију са монолIгом особе Лихт која нам је све разјаснила у своме монологу.

Обично треба нешто прочитаT па онда закључивати или коментарисати, г. Илић као персона је био само повод овако добре и озбOљне дискусије.
    A da Vi lepo nastavite sa kopipejstovanjem? Ovako mi izledate prilično nepismeni (za ozbiljnu diskusiju, bareM).

Banovan Avatar od  Uprolazu
    Član od
    04.11.2008.
    Aktivnost
    13.10.2009
    Zemlja
    Serbia

Citat love hunter kaže: Pogledaj poruku
    I dalje ovo vidim kao praznu priču.

Ne moraš biti član bilo čega da bi to podržavao.

Zar postoji stranka u Srbiji kojoj se njeni članovi klanjaju (dobro, izuzev vrha wadikala)?

I ponovo nisi rekao koga ti to zaokružiš na izborima, i zbog čega?
    Šta sad treba da kažem?

Zaokruživao sam na svakim izborima drugog i pun mi ih svih...

Naravno da postoje-DS,LDP

Član od
    26.08.2007.
    Aktivnost
    21.04.2011
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    39
    Blogovi
    28

Šta sad treba da kažem?

Zaokruživao sam na svakim izborima drugog i pun mi ih svih...

Naravno da postoje-DS,LDP
    Znači, jaJarA...

DS i LDP? Uauuu (da ne kažem:wow, zvučaće proamerički )...vidi, ja sam član DS-a (inače, jedine stranke u Srbiji gde se povremeno sprovedu ozbiljni izbori za predsednika stranke, svi ostali su doživotno u sedlu). Ličim li ti na idolopoklonika?

Član od
    04.11.2008.
    Aktivnost
    13.10.2009
    Zemlja
    Serbia

Znači, jaJarA...

DS i LDP? Uauuu (da ne kažem:wow, zvučaće proamerički )...vidi, ja sam član DS-a (inače, jedine stranke u Srbiji gde se povremeno sprovedu ozbiljni izbori za predsednika stranke, svi ostali su doživotno u sedlu). Ličim li ti na idolopoklonika?
    Ne jajara,već onaj što ne sledi ničiju ideologiju i uvek je slobodan da kaže kad nešto ne valja..."poseban, slobodan, samo svoj"...

Ličiš,još kako,nisam još pročitao da si rekao da DS ima greške,nisi osudio neke stvari,koje ja kao politički objektivan mogu da osudim ma o kojoj stranci se radilo,sad što zakačim od radikala do LDP-a sve tim šta da se radi,uostalom gde ćeš većih jajara i dvoličnih p**** od političara?

Član od
    26.08.2007.
    Aktivnost
    21.04.2011
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    39
    Blogovi
    28

Ne jajara,već onaj što ne sledi ničiju ideologiju i uvek je slobodan da kaže kad nešto ne valja..."poseban, slobodan, samo svoj"...

Ličiš,još kako,nisam još pročitao da si rekao da DS ima greške,nisi osudio neke stvari,koje ja kao politički objektivan mogu da osudim ma o kojoj stranci se radilo,sad što zakačim od radikala do LDP-a sve tim šta da se radi,uostalom gde ćeš većih jajara i dvoličnih p**** od političara?
    Ne, ne...ukoliko si izređao sve, ipak si JaJaRa...

...pazi sad, ja sam glasao samo za SPO, DOS i DS, i kraj priče. Mogao bih da glasam i za LDP, da. Iz toga bi trebalo da ti bude jasno moje političko opredeljenje.

Dalje, naravno da DS ima greške. I to ihahaj. U stvari, to više nije ona stranka u koju sam se učlanio. Ali ne vidim zašto bih ja bio taj koji će ih potencirati pored bata Joleta (i njegovih teorija zavere ), čika Morriba (zvanog tolerantni i objektivni ), Smorsmor-a i sličnih? Mora neko da naglasi i ono malo pozitivnog što čine za ovu napaćenu zemlju. Čisto balansa, ravnoteže ili reciprociteta radi (izaberi šta ti najviše odgovara). I probaj da se odlučiš koga ćeš podržati, zato što mu barem trunku veruješ. Videćeš, ume da bude prilično rasterećujuće po nervni sistem.

Član od
    04.11.2008.
    Aktivnost
    13.10.2009
    Zemlja
    Serbia

Ne, ne...ukoliko si izređao sve, ipak si JaJaRa...

...pazi sad, ja sam glasao samo za SPO, DOS i DS, i kraj priče. Mogao bih da glasam i za LDP, da. Iz toga bi trebalo da ti bude jasno moje političko opredeljenje.

Dalje, naravno da DS ima greške. I to ihahaj. U stvari, to više nije ona stranka u koju sam se učlanio. Ali ne vidim zašto bih ja bio taj koji će ih potencirati pored bata Joleta (i njegovih teorija zavere ), čika Morriba (zvanog tolerantni i objektivni ), Smorsmor-a i sličnih? Mora neko da naglasi i ono malo pozitivnog što čine za ovu napaćenu zemlju. Čisto balansa, ravnoteže ili reciprociteta radi (izaberi šta ti najviše odgovara). I probaj da se odlučiš koga ćeš podržati, zato što mu barem trunku veruješ. Videćeš, ume da bude prilično rasterećujuće po nervni sistem.
    Aha,zanimljivo...

Vidi ovako,ipak je jajara onaj koji se zalaže za neku stranku i pored toga što zna da ne valja...možda je dobio posao na nekom šalteru pa sad mora da ih brani(za razliku od mnogih koji su se prodali za radna mesta,ja nisam i ne postoji način da me kupi bilo ko...)

Aha,pa i radikali su činili malo pozitivnog za ovu zemlju,ali to nema činjenicu ko su i šta su

Da ne spominjemo da je i Sloba dok je vladao uradio malo pozitivnog za ovu zemlju ponekad,ali opet vidimo gde nas je odveo

To malo pozitivnog ne sme da baci u senku celokupnu sliku,da ne pričamo o ushićenju oko Obame,a čovek lepo naglasio da se neće menjati politika prema Srbiji još kada...(ostalo njeno krojenje na administraciji koja se nije ni menjala)Uostalom oni se povlače iz toga,dovršiće to EU...

A što se tiče bata Joleta i Moriba nije mi jasno što ih čitaš...
    A smorsmora ni ne čitam,kad mi neko radi kopi paste sa vidovdana samo se lepo nasmejem

A pod sličnima mislim da znam na koga misliš,ali 'to okači mačku o rep'(da te tako lepo citiram )

A za moj nervni sistem nemoj da se brineš,on je rasterećen ihaj,kad bi se oko politike nervirao davno ne bi bio među živima,ovo mu više dođe ubijanje vremena...
    Poruku je izmenio Uprolazu, 16.02.2009 u 16:23 Razlog: zadnji deo,i pasus gore višlje

Član od
    26.08.2007.
    Aktivnost
    21.04.2011
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    39
    Blogovi
    28

Aha,zanimljivo...
    Interesantno, baš...

Vidi ovako,ipak je jajara onaj koji se zalaže za neku stranku i pored toga što zna da ne valja...možda je dobio posao na nekom šalteru pa sad mora da ih brani(za razliku od mnogih koji su se prodali za radna mesta,ja nisam i ne postoji način da me kupi bilo ko...)
    Ne, ne, ipak je JaJaRa onaj ko je izmenjao sve stranke, veruj mi.

Nego, odgovori mi na jedno pitanje: postoji li na ovom svetu idealna politička stranka? Ja podržavam onu kojoj nešto dugujem (ali o tome sam već pisao u vreme kada nisi ni bio na forumu, pa me mrzi da se ponavljam, priča je patetična i krajnje nematerijalna i ima veze sa pokojnim Đinđićem)...možda se to i tako radi...a možda su neki bili vukovci (u ono vreme, prvi na rang-listi za upis u srednje škole), možda su upisali određenu školu, završili je i rade od daleke '92...možda su svoje ime do skora poklanjali određenoj stranci, ali kako vreme prolazi i ti neki imaju dovoljno godina da mogu nešto malo i da napreduju u toj hijerarhiji i rešavaju određene probleme svog mikrokosmosa, možda će biti i plaćeni za to...ako iole vrede.

Aha,pa i radikali su činili malo pozitivnog za ovu zemlju,ali to nema činjenicu ko su i šta su
    Glupost.

Da ne spominjemo da je i Sloba dok je vladao uradio malo pozitivnog za ovu zemlju ponekad,ali opet vidimo gde nas je odveo
    Neprimerena glupost.
    To malo pozitivnog ne sme da baci u senku celokupnu sliku,da ne pričamo o ushićenju oko Obame,a čovek lepo naglasio da se neće menjati politika prema Srbiji još kada...(ostalo njeno krojenje na administraciji koja se nije ni menjala)Uostalom oni se povlače iz toga,dovršiće to EU...
    Ili da okrenemo, ovo o čemu ti govoriš su senke...detalji koji se uvek mogu proinaći. Poluistine izvučene iz konteksta, onako kako bi voleo da ih vidiš.

A što se tiče bata Joleta i Moriba nije mi jasno što ih čitaš...
    A smorsmora ni ne čitam,kad mi neko radi kopi paste sa vidovdana samo se lepo nasmejem
    A zašto ti čitaš mene?
    A pod sličnima mislim da znam na koga misliš,ali 'to okači mačku o rep'(da te tako lepo citiram )
    Pod sličnima mislim na slične, manje ili više inteligentne.
    A za moj nervni sistem nemoj da se brineš,on je rasterećen ihaj,kad bi se oko politike nervirao davno ne bi bio među živima,ovo mu više dođe ubijanje vremena...
    E.

Pa nije valjda da psuješ dok ubijaš vreme. Šta li se dešava kad te nešto stvarno iznervira...
    Poruku je izmenio love hunter, 16.02.2009 u 16:47

Mangup Avatar od  TWILIGHT
    Član od
    15.02.2009.
    Aktivnost
    24.07.2009
    Zemlja
    Serbia

Ljudi, lakse malo....coveku je puno bolje i izlazi iz bolnice. Nista strasno, jak je Velja kao zemlja!
    Cudno je kako je malo potrebno da budemo srecni a jos cudnije koliko cesto nam bas to malo nedostaje.

Strana 9 od 17 PrvaPrva ... 5678910111213 ... PoslednjaPoslednja

Slične teme

1. Velimir Živojinović ~ Masuka
    Autor zrNce u forumu Srpska poezija
    Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 17.01.2010, 12:27
  2. Velimir Bata Živojinović
    Autor silvia u forumu Film, pozorište i televizija
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 07.05.2008, 10:20
  3. Ilic kanditatura za predsenika 2008
    Autor dani danguba u forumu Spomenar