Znam da imate dobar rukomet, kako ženski, tako i muški. Ajd malo pišite gde izlazite, gde ima dobar atraktivan restoran...zbog čega treba doći u i Vrbas...![]()

Vrbas
Umrli Francuz,Englez i Srbin,pa dosli kod Boga.Bog im ponudi da ih vrati medju zive ako su iz mesta za koje je cuo,u suprotnom idu u Pakao.Oni pristanu.
-Bog:Odakle si ti?
-Francuz:Ja sam iz Pariza.Sigurno ste culi za taj grad,imamo cuvenu Ajfelovu kulu,Trijumfalnu kapiju,Luvr....
-Bog:Nikad nisam cuo za to mesto...ides u Pakao!
-Bog:A ti odakle si?
-Englez:Ja sam iz Londona.Sigurno ste culi za taj grad,imamo cuveni Big Ben,reku Temzu....
-Bog:Nikad nisam cuo za to mesto...ides u Pakao!
-Bog:Ajde da vidim jos odakle si ti?
-Srbin:Ma ja sam iz Vrbasa.
-Bog:JEL' IZ VINOGRADA ?!
ZA DRUGE SE NAVIJA,PARTIZAN SE VOLI!
Moj rodni grad...
Jos zivim u njemu...
Moze se otici do Backstage-a, Drame...![]()
ja sam pala s motora na Vrbaskom mostu... i kad god cujem za taj grad odma semali gradic... nema sta... al fraeeri jiiiiiiiihaaaaaaa
![]()
puskice, frajeri su Crnogorci, i znaju biti vece sirovine od onih pravihMost je lep.....
![]()
u pravu si...
nijedan most u vrbasu nije lep. onaj sto su srusili ko da je srusen a onaj krivi me nervira... a onaj na kraju grada ka bdp nije nesto a onaj truckavi ka bolnici me isto nervira!
ja zivim u libri... svi misle da tamo zive cigani ali to nije tacno. cigani zive samo u trecoj ulici a ovi u prvoj i drugoj su veoma dobri.zamolio bih te da potražiš podatke koje ne znaš i da potom napišeš štogod o vrbaškim znamenitostima Libri i Bikari.
na bikari vec tri godine govore da ce napraviti igraliste a sve sto su napravili je "teren" za fudbal (samo su pokosili travu) a sto se tice cuvene barice neki dan su je cistili... bila je presusila pa su iskoristili priliku da je ociste... posle 30 godina...
Tesko je biti glup u danasnje vreme... Konkurencija je velika...
A uostalom ko danas nije glup? (bez uvrede)
Ne pise niko koliko je toga unisteno u Mareziju. Zasto su crkve ovako devastirane i oronule. Kao i sve po Vojvodini sto je podleglo pljackaskoj nacionalizaciji i okupacionoj politici. Slicno kao Pad Carigrada kada su ordije sultana Mehmeda unistile grad i kada su ulazili na konjima u Svetu Sofiju. Posle su se pokazali "tolerantni" prema prezivelima, davsi im da koriste nekoliko malih crkava koje su posle redom pretvarali u dzamije.
...nalozte vragovi furune pakla, ma nek se zazari, al moja se zvezda jos nije ni makla, Bog nad njom strazari...
Poruku je izmenio nenad.bds, 18.11.2008 u 19:34 Razlog: Pokušaj da se popravi nedovoljno uspešno postavljanje slike
Preporuči temu