Moj Misko vozi zatvorenih ociju .![]()
Moj Misko vozi zatvorenih ociju .![]()
Samo radikalnim(ne radikalskim) merama ,inace ce nasa muka ostaje samo kao predizborna zajebancija ovim nazovi politicarima.
Ubacite ...
Ma muka mi je da vise pisem o ovome i sami smo se sebi smucili koliko kukamo a niste ne preduzimamo
Poruku je izmenio laf, 26.10.2007 u 11:35

Vidi vidi, poznatih faca u diskusiji![]()
Javim se opet dok iscitam sta ste sve ispisali
Pozz // Presho
Zdravo Boost
Evo treca ce godina kako se nismo videli
Kako porodica, roditelji i kako je je na tvojem veoma uglednom uvek aktuelnom forumu koji ti oduzima dosta dragocenog slobodnog vremena ?
Hoce li masina poleteti mimo svih drumskih propisa za cetvoro tockase i cetri takta ?
Bio sam u letos u Vrbasu. Ne vise od dve nedelje, iz zdravstvenih razloga! Da se ne poludi. Bolje spreciti , ne moze se leciti. Kapitalni gradjanski primerci naseg grada to potvrduju .
Ne mogu poverovati da se vraca zivot u kanal i da cemo uskro imati mogucnost![]()

[SIGPIC][/SIGPIC]

Caos..
Interesantna diskusija, posebno onaj deo o kancerogenosti u porodicama pored kanala.
Cuo sam za to i to da je u pitanju onaj deo iza gradskog stadiona uz kanal
Ima li neko kakve informacije o sadrzaju taloga koji je izbacivan pre par godina u bazen napravljen za to (pored novog mosta) .. vidim da je bujno vegetirao taj deo
Kakvi su planovi o daljnjem desavanju po pitanju prociscavanja?
Sta su uradili gradski celnici po pitanjima filtracije otpadnih voda?
Pozz
Izvinjavam se Simketu Vrbaskoj moderaciji. Laki je malo nervozan
Uvek sam se pridrzavao lepih pravila ponasanja,u lokalnoj i belosvetskoj stvarnosti. Bice tako i u virtuano vojvodjanskoj stvarnosti
Detaljnije informacije o kanalu se mogu naci ovde:
http://www.vrbas.net/ekologija/index.html
http://www.ekovrbas.net/
Ulica Kanalska je za sada najozaloscenija zbog kanala.
Jedan je vrbasanin amaterski video kamerom zabelezio izuzetno potresno svedocanstvo o zagadjenju.
Poruku je izmenio Lala Vrbas, 04.11.2007 u 13:59

Ovo je opšte poznata činjenica koju vrlo rado potvrdjujem.
Za neupućene bih mogao da kažem da je u pitanju pomalo neobična i nesvakidašnja ličnost u apsolutno pozitivnom smislu sa sjajnim manirima i predobrom dušom.
Neću više da te hvalim, da ti se štogod ne daj Bože ne desi,
pazi da te ne pregazi neki ludi holandjanin bacikletom dok prelaziš te njihove široke sokake.
Drago mi je da si medju nama i da ti je lepo i prijatno na ovom medjunarodno-vojvodjanskom forumu.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Simke, neoffuj temu![]()
Hvala od moje skromnosti od srca.
Obecavam da cu vas jednog dana potruditi da vas provozam camcem na cistom kanalu i da cu pokusati da nadjem tu famoznu rupu na vinogradskom mostu. Rupa nije od dusmana vec od erozije i nebrige.
Boostttt ! Moderator je uvek u pravu
![]()
Preporuči temu