Sve onda podrzava, osim MB rama, ne smem ni da kazem koliko je, mene stid![]()
Fala vi![]()

Sve onda podrzava, osim MB rama, ne smem ni da kazem koliko je, mene stid![]()
Fala vi![]()
Ooooooo.. on me juuuriii..

Windows 7 koristim vec nekih 15-ak dana i odusevljen sam.
XP pada u yaborav i vise mu se nikada necu vratiti, eto toliko jer je Windows 7 besprekoran.
Meni na sedmici od skoro ne radi stari, legalni ACDSee Photo Manager 10. Kako to da je na tom OSu bio naizgled kompatibilan i ništa se nije bunio do skoro, a sada se samo odjavi, bez pardona? Legalna je i sedmica. U stvari, važnije mi je rešenje za acdsee od objašnjenja.
Neće ni google talk i još nešto, ne mogu sada da se setim šta, ali je zapinjalo sa programčićima na koje sam navikla.
predji na verziju 11...kad kazete da vam je vaznije resenje od objasnjenja
meni 9-tka fenomenalno radi
Windows 7 Compatibility Center home
mozete proveriti kompatibilnost i ostalih programa
![]()
Poruku je izmenio neobarocco, 16.01.2010 u 23:31 Razlog: i meni je legalna ;)
Ovaj post je uradjen sa 100% recikliranim pikselima.
Nemoj da se potresaš, samo se odluči.
Nastavila sam da pitam i rekoše mi da skinem Fast Stone Image Viewer. Skoro isto, stvarno, ali navika je čudo.
I dalje me zanima kako da regulišem rad onog omiljenog ac/dc YA, može i sa sve objašnjenjem - neće da se baci, a neće biti ni pogrešno shvaćeno. Milinica.
Ja već godinama koristim Fast stone image viewer i prezadovoljan sam. ACDSe mi se već poodavno ne sviđa jer je preglomazan i skup. Velika većina korisnika će sa Fastom biti zadovoljna jer ima u sebi skoro sve što jednom pregledaču slika treba a besplatan je i mali.
Sivi laje...a karavani prolaze.
@ Sivi
Hvala!
Megaloman sam, pa me je ovo poslednje nabrojano nekako odbijalo, ali u pravu si, sada sam zadovoljna. Dodala sam i Jing | Add visuals to your online conversations , možda je višak ali neće me boleti glava (kompatibilnost postoji).
Novo pitanje: da li je moguće da telenor, mt:s i t.ti nemaju modem koji bi odgovarao sedmici?- ovaj npr.
P.S. Hvala jer si razumeo zašto mi je važnije rešenje od objašnjenja. Džaba je još uvek objašnjavati mi kad neću da slušam. Meni je bitno da radi. Prosta sam, IT nepismena, ali potrudiću se...![]()
Preporuči temu