Samo klikni još jednom na taj taster desno od satića i svi pendžeri koje si umanjio će se vratiti.![]()

Samo klikni još jednom na taj taster desno od satića i svi pendžeri koje si umanjio će se vratiti.![]()

Hvala na savetu.
Zaista nisam verovao da mogu toliko da iskomplikujem. Kog vraga sam i mešao u priču taj taster.![]()
Poenta je u drugom pasusu. Ponovnom otvaranju određene (željene) grupe pendžera, a ne svih.
Ovaj taster za sve pendžere sam spominjao jer sam pokušavao i kombinovanim kliktanjem po njemu, ne bi li iskočio kakav skriveni meni.![]()
На грешницама се учи.

Ako vam se ne dopada originalni logon screen u Windows 7 operativnom sistemu, možete ga lako promeniti na sledeći način:
1. Skinite i instalirajte sledeći fajl: http://hotfile.com/dl/75819032/d305c...ows_7.reg.html
2. Posetite C:/WIndows/System32/oobe
3. Kreirajte novi folder pod nazivom "Info"
4. Unutar foldera "Info" kreirajte novi folder pod nazivom "backgrounds"
5. U ovaj folder postavite sliku koju želite koristiti kao pozadinu pri logovanju, promenite joj naziv u backgroundDefault.jpg (Slika mora biti u .jpg formatu i manja od 256KB)
6. Restartujte računar.
Da li se sva ova prethodna uputstva u ovoj temi odnose i na kompjutere koji imaju legalni Vindous 7 i dodatno pitanje je - kako da stavim neku sliku na destop,volpejper? Nešto ne uspevam onim postupkom kao na XP: desnim klikom na desktop, pa propertis. Ne pronalazim ništa ni u kontrol panelu kod displeja ili samo ja to ne vidim...
I još: Zbog čega se radi Back up kompjutera? Je l' obavezno ili samo preporučljivo?
Stvari se menjaju nabolje, hteli mi to ili ne... [SIGPIC][/SIGPIC]

Legalni ili nelegalni, svejedno je, sve je potpuno isto. Što se tiče wallpaper-a: može desni klik na desktop - personalize - desktop background, pa izabereš odgovarajući, a može i desni klik na samu sliku - set as desktop background. Isto tako, moguće je otvoriti sliku u Paintu, pa iz njegovih opcija postaviti za desktop background.
Backup sam po sebi nije obavezan, ali je poželjan u slučaju nekog kvara ili greške pri instalaciji programa, promeni opcija ili slično... Za većinu korisnika i situacija klasičan Windows restore (koji je već uključen pri instalaciji) odradiće sasvim dovoljan posao. Ja sam opisao postupak za system image, koji je dobar ako imate drugi hard disk na koji biste postavili image, pa bili sigurni da u slučaju nekog fatalnog događaja na primarnom disku imate mogućnost da lako vratite njegov sadržaj.
jedna precica koja mi je nedostalala Alt+Tab otvara mali Tab sa svim otvorenim Tab-ovima i brz prelazak na zeljeni
posebno je korisna za one kojima je Taskbar postavljen na Autohide
![]()
Ovaj post je uradjen sa 100% recikliranim pikselima.

Za tebe i sve ostale sa istim problemom:
Oni koji su kupili računar sa legalnim Windows 7 Starter izdanjem, ne mogu da promene pozadinu na Desktopu. Zašto? Zato što je to ograničenje u najjeftinijoj verziji Windowsa 7.
Slika na pozadini desktopa na "Starteru" doduše može da se menja uz pomoć nekih dodatnih softvera, ali to ne bih savetovao.
"Ко год хоће овде може
да хара и пустоши,
све Килави Радовани
и Нејаки Уроши." -
"Осми нервни слом", 1986.
zna neko kako da ubrzam internet

Odeš kod svog provajdera i uplatiš brži paket.
Da bi ti iko odgovorio na ovo pitanje moraš dati više informacija.
Koju internet konekciju imaš? (ADSL, kablovski, wireless, dial-up)
Da li i kakav problem sa internetom imaš? (ako ti je spor, za šta ti je spor, da li sporo download-uješ i šta, ili ti je visok "ping" kada se igraš)
Zašto hoćeš da "ubrzaš internet"?
"Ко год хоће овде може
да хара и пустоши,
све Килави Радовани
и Нејаки Уроши." -
"Осми нервни слом", 1986.
Preporuči temu