На грешницама се учи.

... ali zato od drugarica najopushtenije i najradije primam cveche
to je neopterecheno dubljim znachenjem, neobojeno skrivenim zahtevima i ochekivanjima, nije skupo a lepo je, uvek je poklonjeno sa shiiirokim osmehom i ajlavju poljupcem u obraz....
najmiliji su mi takvi drugarski gestovi.... i njima rezano cveche najradije poklanjam.... osim ako nije prigoda sa posebnim znachajem pa to bude knjiga![]()
![]()
& underpaid......

Vrlo retko sam kupovao cveće. Jedno vreme sam stanovao blizu groblja. Tada su moja devojka i poznanice uživale u raznom cveću. Bio sam obrazac kavaljera i pažljivog momka i prijatelja. Nikada nisu provalile zašto...![]()
Opet sam ti u kafani, mene bez nje ništa nema
Tu su moje lude noći, nikad nisam u samoći,
Hej kafano, moja rano...Samo na www.VojvodinaCafe.rs - Muška kafana,
Bircuz koji radi 25 sati dnevno!
Najvise sam se nadobijala cveca od tate, zato i nemam neko negativno misljenje o cvecu kao poklonu.
(Gladiole su mi omiljene).
LM, setih se jedne anegdote...
Sedim kod strine, i ne secam se zasto smo o cvecu razgovarale (), ali ja njoj kazem kako sam chitala, da ako muskarac pokloni cvece zeni - mora da je nesto zgresio!!!
Nema da fali (koincidencija), ulazi stric i nosi buket cveca (mimo osmog marta).....konto nase price, u zezanju, ona krene:
- "A, sta li si to zgresio, m?
A stric "nasedne":
- Ali slucajno sam ih sreo.....otisli smo samo na jedno pice"
e, jbg.![]()

A za nju ne samo za nju nego za sve dame ja sam uvek tu kao brat,prijatelj,drug,svaler,dzentlmen.
Ne samo cvece nego treba pokloniti paznju,poklon,osecanja bila ona na ovaj ili onaj nacin.
Zato se Becar ne brine za devojke i za uzvracenu ljubav.
Da hvalim se i treba da se hvalim ako to ne radimo mi muskarci,pa one onda nas ne treba ni da pogledaju jer bi tad bili najveci idioti.
Ima nekih kojima devojke ni pogled ne uzvrate ima ih i ovde pa onda oni preziru navodno zene i njihovo ponasanje.
Kada stavite drugari malo prst na celo i razmislite sta vam Becar kaze,shvatice te poentu.
To je dobro i za vas i za njih.Upamtite to
Cvece cvecu
u redu mi je i flasa skupog vina,martinija,konjaka,votke i tako to
bolje od cveca mi je i velika milka
s cvecem ne znam kamo bih.....nisam ja ta poetska dusa da balavim na miris ruza i ostale trice.......
cvece kupujem s proleca,subotom,kad idem na pijacu....uglavnom lale,nekad neven,redje narcis....domacinski ugodjaj i nista dalje od toga....
Tek kada si beskućnik
primećuješ da je sve nečije vlasništvo
i da postoje brave na svemu.
Ma najjače je kad uspeš da joj objasniš da je svo cveće u određenom parku/delu grada/gradu - njeno i samo njeno
To sam uspeo par puta i flipnule su bile načisto![]()
Preporuči temu