Strana 3 od 5 PrvaPrva 12345 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 21 do 30 od ukupno 44
    v u c i c a Avatar od  zdenkavuk
    Član od
    25.01.2007.
    Aktivnost
    22.08.2009
    Zemlja
    Serbia

Odgovor: Zašto volite životinje?

Nebi mogla da zamislim svoju kucu bez zivotinja.
    Jednostavno bi bila prazna.
    Od detinjstva sam okruzena sa njima i delila sam im ljubav i paznju ,tako se to nastavilo i do dana danasnjeg.Zar nije lepo kad dodjete kuci a vas pas vas pozdravi veselim lavezom,a macka vam se umiljava pored nogu (hocete sve da padnete preko nji).Verni su ,druzeljubivi ,kad ste tuzni tu su da vas razonode svojim nestaslucima....
    ne da ih volim ... ja ih obozavam
    sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

Poznata fAca Avatar od  Aca1983
    Član od
    14.04.2007.
    Aktivnost
    10.02.2011
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    28
    Blogovi
    1

Prosto receno volim ih-a zasto ,pa volim ih, ma, ni sam ne znam zasto...Eto, usadjeno mi u krv da uzivam kad vidim lepu kucu,macu,zeku,...i eto.

vragolanka Avatar od  sussi
    Član od
    31.05.2007.
    Aktivnost
    20.02.2010
    Zemlja
    Vanuatu

Citat SQUAW kaže: Pogledaj poruku
    Ja volim sve životinje bez obzira kako one izgledaju. Volim ih jer nikada ništa neće uraditi iz zle namere i jer ih kroz život vode samo instinkti i borba za opstanak, iskrene su. Nisam komplet razočarana u ljude, ali mislim da je i bubašvaba i bolja i lepša i pametnija od nekih primeraka, koliko je god neko nepoštovao i koliko god nekome bila odvratna. Volim ih jer leče
    upravo tako volim ih iz sveg srca jer su divne i mnogo inteligentnije nego sto mozemo i predpostaviti

Citat Neuhvatljiva_ kaže: Pogledaj poruku
    Zato što su to nesebična bica koja vas vole, čuvaju vas, drugari su vam,deo porodice, umeju da vam se obraduju, da vam se umiljuju kad osete da ste tužni, da nas oponašaju ne bi li vam bili draži...

slatka bica koja i te kako znaju sta znaci ljubav i jos puno toga

posmatram ih/studiram ih/ jako sam zainteresovana za tumacenje njihovog ponasanja /psyhologiju zivotinja imam veliko za sve njih
    ...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

Pristupacan Avatar od  veljko yaric
    Član od
    26.07.2007.
    Aktivnost
    14.01.2008
    Zemlja
    Bosnia and Herzegovina
    Godine
    28
    Slike
    3

zasto volim zivotinje?
    najvjerovatnije zato sto su u glavnom sve bespomocne a aonaj ostatak koji nije ne pita se za svoj zivot nego o njemu odlucuju ljudi koji zive na zemlji kao i zivotinje i imaju ista prava na zivot kao ljudi medjutim covjek ako ubije covjeka ide u zatvor a aqko ubije zivotinju ne ide a zivotinja ako ubije zivotinju uspavaju je misleci da je bijesna i isto tako i ako ubije covjeka. znaci covjeka nece uspavati niti jednog zlocina (cast izuzetcima) a zivotinju hoce.
    u svakom zlu ima nesto dobra

ZOE
    ZOE je offline
    neunistivi zlojeb Avatar od  ZOE
    Član od
    13.12.2006.
    Aktivnost
    11.02.2012
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    49
    Blogovi
    10
    Slike
    2

Zato sto su najbolji sagovornici.... saslusaju me, samo uz klimanje glave A ja im mogu vazdan besediti... one ce me samo gledati, onim svojim otvorenim, nevinim i vernim pogledom Moje drage zivotinjice, znaju da cu im pruziti udobnost, paznju i negu, i svojim ponasanjem pokazuju zahvalnost.
    Volim zivotinje, jer one vole mene.... ja ih ne povredjujem, niti one mene

I'm a dreamer Avatar od  Neuhvatljiva_
    Član od
    09.01.2007.
    Aktivnost
    11.10.2011
    Zemlja
    Scotland
    Godine
    29

Citat HLEBmaster kaže: Pogledaj poruku
    Kuche je sa mnom u sobi i nije na terasi, a bogami po nekad je chistiji nego ja. Jedini razlog shto ne spava sa mnom u krevetu je shto je jako mrzovoljan kad ga sluchajno probudish. Takva je vrsta. Nikad ga ne bih nazvao glupavim. Onda su i deca glupava, samo zato shto ne znaju sve shto znaju odrasli? Glupav? Svakako ne moze da me pobedi u shahu, ali sve jedno, glupavost je glupava kvalifikacija. KAo shto rekoh, pas je pas i ne interesuje me njegov koeficijent inteligencije po ljudskim merilima.

Ima ljudi koji drzanje kuchicha ne smatraju higijenskim, ali bez uvrede, ono par ljudi koji su se vechito mrshtili na moje kuche u liftu u sushtini su bile gospoDZe direkt uvezene sa sela koje su u mladosti nauchile da su kuchichi = dzukele pune buva vezane negde u choshku dvorishta u sopstvenom izmetu i u chiji choshak idesh samo da im iz daleka dobacish malo kostiju i ostalog djubreta sa stola..

Ja imam ogromnu terasu u stanu...al eto moj pas bas ne voli nesto da izlazi jer ne voli da bude sam....i iskreno da imam dvoriste bilo bi mi zao da ostavim psa napolju...uvek bih razmisljala kako je njemu sad tamo...sam...dal mu je hladno...(ok, za neke ovo zvuci mozda debilno, al kad imate kucnog ljubimca on postaje clan porodice)
    Komentare drugih osoba u pocetku(pa i sad...) sam veoma ozbiljno shvatala, pa i uvazavala, zato psa nikad bez povodca ne pustam u ulaz (iako veoma dobro zna da razume komandu "pored" i "stani"), jer zaista mi postaje zamarno da gledam kako doticne persone kolutaju ocima a puni su mrznje prema sebi samima a o drugim zivim bicima i da ne razgovaram...
    Volim sve zivotinje...al bas sve...pa cak i one kojih se plasim, jer i one uspeju da me rasplacu ako ih vidim bespomocne...

Angel Of Love Avatar od  Crazy Angel
    Član od
    14.04.2007.
    Aktivnost
    16.07.2009
    Zemlja
    British Virgin Islands
    Godine
    31
    Blogovi
    3

Zašto volite životinje?

.. ..
    ..volim zivotinje jer postujem njihovo postojanje i ne zelim zlo kao ni ljudima tako ni njima..
    ..niti ih jedem - niti ih drzim..
    ..imaju pravo na slobodu kao i mi..
    ..volim da ih gledam i da se ponekad igram sa njima..
    ..jos pogotovo dok su malecki ..
    ....

ZOE
    ZOE je offline
    neunistivi zlojeb Avatar od  ZOE
    Član od
    13.12.2006.
    Aktivnost
    11.02.2012
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    49
    Blogovi
    10
    Slike
    2

Da li bi mogli da zamislite zivot bez zivotinja... da li mozete da zamislite jedan dan bez cvrkuta ptica, sumu bez razigranih malih zivotinjica: zecica, rakuna, lisica... ili opet Afriku bez slonova, lavova, zirava... Zamislite zivot bez "Tih divnih stvorenja". Zasto treba da volimo zivotinje... Zato sto i one imaju zivot, a svojim zivotom ulepsavaju i nas, kao i svet u kome zivimo!

çlan Avatar od  Kal_el
    Član od
    02.03.2007.
    Aktivnost
    06.02.2012
    Zemlja
    Serbia

Zato şto mi krene voda na usta kad ih vidim u tanjiru sa salaticom
    Ko je za jednu voznjicu sa stilom

klinka, pa sta Avatar od  kissigirl
    Član od
    26.05.2006.
    Aktivnost
    08.10.2008
    Zemlja
    Jamaica
    Godine
    21
    Blogovi
    2

Zato sto su mi sve zivotinje (ok, skoro sve ) tako slatke... Pogotovo one malecke..
    Imam tri psa u Srbiji, jednu zenku i njena dva mala kucica... I obozavam ih, tako su umiljati, stalno bi da ih mazim...
    Zivotinje po meni ulepsavaju svet, bez zivotinja bi bio dosadan i prazan.
    Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

Slične teme

1. Životinje od A-Z
    Autor azus u forumu Igre bez granica
    Odgovora: 220
    Poslednja poruka: 22.01.2012, 11:16
  2. Kviz - Volite li životinje?
    Autor silvia u forumu Životinjsko carstvo
    Odgovora: 13
    Poslednja poruka: 10.11.2008, 22:53
  3. Preparirane životinje
    Autor SQUAW u forumu Životinjsko carstvo
    Odgovora: 7