Ja sam gledala live Serena-Jelena D. pa Venus-Svetlana K. ...pa su par puta davali ove snimke i objašnjavali.A nije mi jasno kako je i ovako kljakava uspjela da sredi Zvonarevu, koja eto nije smogla snage, nakon što se vadila 100 puta, da pobjedi.
![]()
Ja sam gledala live Serena-Jelena D. pa Venus-Svetlana K. ...pa su par puta davali ove snimke i objašnjavali.A nije mi jasno kako je i ovako kljakava uspjela da sredi Zvonarevu, koja eto nije smogla snage, nakon što se vadila 100 puta, da pobjedi.
![]()
Pa čemu onda osmeh što sam ja ničija
kad je to, zapravo, najgore što može da ti se desi?

Jucerasnji rezultati:
- Bela grupa
- Caroline Wozniacki (4) - Vera Zvonareva (9) 6:0 6:7(3) 6:4
- Kestenjasta grupa
- Serena Williams (2) - Elena Dementieva (5) 6:2 6:4
- (7) Venus Williams (7) - Svetlana Kuznetsova (3) 6:2 6:7(3) 6:4
tabele
Bela grupa
Vera Zvonareva je odustala od daljeg takmicenja zbog povrede
- Caroline Wozniacki (2-0 : 4-2)
- Victoria Azarenka (1-1 : 3-2)
- Jelena Jankovic (1-1 : 2-2)
- Agnieszka Radwanska (0-0 : 0-0)
Kestenjasta grupa
- Serena Williams (3-0 : 6-1)
- Elena Dementieva (1-1 : 2-3)
- Venus Williams (1-2 : 4-5)
- Svetlana Kuznetsova (0-2 : 1-4)
Danas na programu: - pocetak u 17 h po lokalnom vremenu (15 h po nasem)
- Caroline Wozniacki - Jelena Jankovic
- Svetlana Kuznetsova - Elena Dementieva
- Agnieszka Radwanska - Victoria Azarenka
prevarili su te
Agnjeska ce igrati umesto Zvonareve
...da treba da se igra jos koje kolo zvali bi i Ursulu (da je predvodjeno pravilima) koja prati sestru da zameni neku od igracica
Kako su krenuli, mozda od sledece sezone na turniru bude isti broj rezervi i igracica![]()

Jelena u polufinalu
Najbolja rangirana srpska teniserka na WTA listi, Jelena Janković, plasirala se u polufinale završnog turniru sezone u Dohi.
Jankovićeva je na trećem meču u "beloj" grupi posle 68 minuta igre pobedila Dankinju Karolinu Voznijacki rezultom 2:0, po setovima 6:2, 6:2. Jelena je imala veliku podršku s tribinu u Dohi, a Voznijacki je posle prave drame koju je preživela dan ranije sa Zvonarevom, bila totalno van meča. Jankovićeva je takmičenje u grupi u Dohi završila sa dve pobede i jednim porazom.
Srpska teniserka je lakše i brže nego što se očekivalo slavila u duelu sa Voznijackom, a prvi brejk u prvom setu napravila je kod rezultata 2:2. Usledio je uspešan gem na svoj servis i prednost od 4:2, zatim je Jankovićeva još jednom napravila brejk i u narednom gemu rutinski
privela set kraju.
Jankovićeva je još bolje počela drugi set, u kojem je u prva četiri gema napravila dva brejka i došla do prednosti od 4:0. Voznijacka je uspela da smanji na 4:2, ali je Jankovićeva još jednim brejkom i gemom osvojenim na svoj servis došla do zaslužene pobede.
"Nisam znala šta da očekujem od današnjeg meča. Gledala sam Karolinu u četvrtak i videla kako se mučila. Znala sam da moram da pobedim, da igram agresivno i da ne ulazim u preduge poene. Morala sam da koristim peškir posle svakog poena, vlažnost je velika i puno sam se znojila, a i reket mi je često izletao iz ruke. Učinila sam sve što sam morala da se plasiram u polufinale," rekla je Jelena Janković posle meča.
Polufinalni mečevi igraju se u subotu, a protivnica Jankovićeve biće poznata po okončanju duela poslednjeg kola u obe grupe. Masters kup u Dohi igra se za ukupni nagradni fond od 4,45 miliona dolara.
Poruku je izmenio starsica, 30.10.2009 u 19:25
Ooooooo.. on me juuuriii..

danasnji rezultati:
- Bela grupa
- Jelena Jankovic (8) - Caroline Wozniacki (4) 6:2 6:2
- Agnieszka Radwanska (10) - Victoria Azarenka (6) 4:6 7:5 4:1 predaja
- Kestenjasta grupa
- Svetlana Kuznetsova (3) - Elena Dementieva (5) 6:3 6:2
tabele
Bela grupa
Kestenjasta grupa
- Jelena Jankovic (2-1 : 4-2)
- Caroline Wozniacki (2-1 : 4-4)
- Agnieszka Radwanska (1-0 : 2-1)
- Victoria Azarenka (1-2 : 4-4)
Sutra na programu - pocetak u 14 h po lokalnom vremenu
- Serena Williams (3-0 : 6-1)
- Venus Williams (1-2 : 4-5)
- Svetlana Kuznetsova (1-2 : 3-4)
- Elena Dementieva (1-2 : 2-5)
- Cara Black/Liezel Huber - Samantha Stosur/Rennae Stubbs
- Venus Williams - Jelena Jankovic
- Serena Williams - Caroline Wozniacki
- Nuria Llagostera Vives/Mara Jos Martnez Snchez - Serena Williams/Venus Williams
Mec izmedju Jelene i Venus bi trebao da pocne oko 16 i 30 po lokalnom vremenu (14 i 30 po nasem)
Poruku je izmenio Arthur Dent, 30.10.2009 u 22:07 Razlog: Match Schedule

Jelena bez finala u Dohi
Srpska teniserka Jelena Janković nije uspela da se plasira u finale završnog turnira u Dohi.
Jankovićeva je u polufinalu izgubila od Amerikanke Venus Vilijams sa 2:1, po setovima 5:7, 6:3, 6:4. Duel Jankovićeve i Venus Vilijams protekao je u puno preokreta i brejkova. Jelena je imala početkom trećeg seta vođstvo od 2:0, priliku da se odlepi i završi meč u svoju korist, ali starija sestra Vilijams se ipak vratila i slavila je.
Srpska teniserka je dobro počela prvi set, u trećem gemu napravila je brejk i povela sa 3:1. Međutim, Vilijams je nakon toga zaigrala bolje, vratila brejk i osvojila tri uzastopna gema za vodjstvo od 4:3.
Teniserke su zatim osvajale gemove na svoj servis, sve do 11. kada je srpska teniserka drugi put u setu oduzela servis protivnici i povela sa 6:5, da bi u narednom dobro servirala za vodjstvo od 1:0 u meču.
U drugom setu teniserke su osvajale gemove na svoj servis, ali je Vilijams u šestom gemu oduzela servis protivnici i povela sa 4:2. Nakon toga ona je uspešno sačuvala brejk prednosti u osvojila set.
Janković je u drugom gemu trećeg seta oduzela servis Amerikanki i povela sa 2:0, ali je branilac titule nakon toga osvojila tri uzastopna gema, uz dva brejka i povela sa 3:2. Teniserke su nakon toga ponovo razmenile brejkove, Janković jedan, a Vilijams dva i posle gema osvojenog na svoj servis Vilijams je povela sa 5:3.
Janković je zatim osvojila gem na svoj servis, a u narednom nije uspela da iskoristi loše servise protivnice, koja je u tim trenucima napravila dve dvostruke servis greške. Vilijams je tako, posle dva sata i 34 minuta igre izborila plasman u finale.
Protivnica Amerikanke u finalu biće bolja iz meča Voznijacki – Serena Vilijams.
B92
![]()

Kad se nepotrebno svadja sa sudijama
ne znam, ali kao da hoce da i nju uzmu na zub
koliko su ono puta Vilijasovoj dosudili prestup prilikom servisa (foot fault)
ne secam se da je prestup ikada tako cesto dosudjivan ni na Dejvis i Fed kup mecevima
Vise srece za Jecu sledeci put
ili da kazem vise koncentracije
... mislim da ce joj to biti potrebnije![]()
Ability is what youre capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it. Lou Holts

Američka teniserka Serena Vilijams pobedila je na poslednjem turniru u sezoni u Dohi, pošto je u finalu savladala svoju stariju sestru Venus sa 2:0 (6:2, 7:6).
To je mlađoj sestri Vilijams 35. titula u karijeri. Bio je ovo 23. meč dve sestre i 13. pobeda Serene koja je slavila na četiri poslednja duela. Serena je napravila dva brejka u prvom setu i u svim elementima bila bolja od sestre.
Osećaj je sjajan. Nisam uopšte očekivala da ću osvojiti turnir kada sam dolazila ovde. Kada u finalu igrate sa Venus nikada nije lako. Iako se ona nije osećala najbolje, uporo je vraćala svaku lopticu, rekla je Serena nakon trijumfa.
Sereni Vilijams je na poslednjem turniru u sezoni pripala novčana nagrada od 1.550.000 dolara.
Preporuči temu