Da li razmišljate o tome kako bi se branile da vas neko fizički napadne na ulici? Nosite li u torbi suzavac ili nešto drugo? Kako reagujete u situacijama koje vam "zaliče" na mogući napad?
Predlažem da razmenimo savete i iskustva...
Tema može da se odnosi i na drugačije okolnosti u kojima bi moglo ili moralo doći do, uslovno rečeno - nužne odbrane.
Važi i za muškarce, naravno.

LinkBack URL
About LinkBacks

Citat
razmisljala sam o tome

)
I uvek sam govorila da mi jos samo fale nuncake i tenk 

) Izvadio joj je mobilni iz jaknice, uzeo torbu i pobegao. Ona ostala da stoji sva oduzeta...

) Da bacim nekog preko leđa nikad nisam probala, ali znam neke blokove koji mi verujem ne bi vredeli kod nekog ko je malo munjevitiji od mene (pa se tu primenjuje udarac u međunožje). Upisala sam i tae-boo i dve godine bila pravi bruce lee jer nam je trener bio neka paljevina, pa je to umesto da liči na agresivan aerobik (na šta sam se i htela upisati) preraslo u kontakte sa partnerkama, i neke su devojke prestajale da dolaze. Trčim brzo, tako da danas, kada bi me neko napao umem da se snađem sa kombinacijom svega toga što znam i pobegnem tako da za mnom vidiš samo prašinu (k'o ptica trkačica 

ali sam prestala da ga nosim onda kad su moji ortaci polozili za kola pa ima ko da me vozi, a da na racunam roditelje..
svaaaaa sreca, drugar koji zivi u ulici je cuo neko zapomaganje i izasao da vidi sa caletom u cemu je stvar.. likovi se uplasili i otisli..

... neponovilo se ...

....i nije do sad bogu 'fala.