Strana 2 od 3 PrvaPrva 123 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 11 do 20 od ukupno 24

Tema: Shoping

tisina je zlato...
    Pol
    Žensko
    Član od
    04.12.2006.
    Aktivnost
    02.05.2013
    Zemlja
    Yugoslavia
    Godine
    29

Odgovor: Shoping

a sta kazete na ovo?

Ja se setim ove fotke svaki put kad neko spomene shopping
    Lako cu,ako je do mene.........

Starosedelac
    Pol
    Žensko
    Član od
    21.02.2007.
    Aktivnost
    28.12.2007
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    33

Moj shopping lici, otprilike, na sliku postavljenu iznad (sem sto konacni ceh nije bas tako velika svota)!

Obozavam da idem u shopping, pa makar i ne kupila puno stvari! Volim da cunjam po prodavnicama satima, kupim ono sto mi se dopada pa makar i ne bilo u planu! Zato najvise volim da idem sama, eventualno sa nekom drugaricom istih afiniteta, kako ja ne bih nikog smarala a i kako mene niko ne bi pozurivao!

Shopping mi dodje kao dusevni odmor (naravno, pod uslovom da imam para, ali uvek se nadje koji dinar za neku sitnicu)!

Bećar
    Pol
    Žensko
    Član od
    13.10.2006.
    Aktivnost
    26.02.2010
    Zemlja
    Serbia

Obozavam shoping,mogu satima da provedem po prodavnicama,ali iskljucivo sama,to mi najvise prija,i u stanju sam da kupim i nesto sto nisam planirala,ne idem bas svaki dan,ali kada odem onda ne znam da se vratim

ZOE
    ZOE je offline
    neunistivi zlojeb
    Pol
    Žensko
    Član od
    13.12.2006.
    Aktivnost
    08.03.2013
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    51
    Blogovi
    10
    Slike
    2

setnja po trznim centrima - razgledanje izloga, obilazak pojedinih prodavnica. Volim da potrosim novac (ukoliko mi to dubina dzepa dozvoljava) na predmete za kucu, narocito kuhinju. Nisu to bogzna kako skupe stvari.... ali volim da imam neki novi detaljcic u kuci. Kupovina takve neke sitnice, ulepsa mi dan

Starosedelac
    Pol
    Žensko
    Član od
    19.01.2007.
    Aktivnost
    21.06.2011
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    30

zadnje vreme se trudim da se kontrolishem i da ne kupujem bash sve shto mi se u tom momentu svidi.
    zadala sam sebi zadatak danema kupovine novih cipela dok ove koje sam iskupovala ne obujem bar 3x ......

a volim da troshim pare, pa to je chudo jedno.....
    Moras prihvatiti poraze i pobede,
    moras se navitji na tugu i sretju,
    moras da volis i da te vole,
    moras biti deo stvarnosti,
    ipak,
    nikada ne napustaj svoje snove!

Starosedelac
    Pol
    Žensko
    Član od
    01.04.2006.
    Aktivnost
    29.03.2012
    Zemlja
    United States

Davno sam cula nepisano pravilo da "Nikad ne idi u shoping kad si gladan." U gladnom stanju, sve izgleda primamljujuce i onda pocnu da se kupuju i potrebne i nepotrebne stvari. Kad si sit, onda ces malko bolje razmisliti pri kupovini...
    Ability is what youre capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it. Lou Holts

trag u beskraju
    Pol
    Žensko
    Član od
    30.01.2008.
    Aktivnost
    29.01.2009
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    32

Mislim,sto se shopinga tice,nisam pravi pretstavnik zenskog roda.Ne volim duuuge obilaske prodavnica.Ako krenem u shoping,kupujem samo sto sam planirala...Tokom setnje volim da pogledam izloge ili ako slucajno "naletim" na nesto sto mi se dopadne kupim ili planiram da kupim,ali ako nemam mogucnosti da kupim nesto sto mi se dopada ni ne ulazim u prodavnicu,a kamoli da ga razgledam unaokolo....
    " Ljude treba suditi samo po njihovim vrlinama , a ne po njihovim manama; medjutim,po vrlinama nas ocenjuju samo nasi prijatelji, a nasi neprijatelji nas ocenjuju samo po nasim manama."

direktorka
    Pol
    Žensko
    Član od
    26.08.2006.
    Aktivnost
    19.05.2013
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    38
    Blogovi
    3
    Slike
    12

Citat irnik kaže: Pogledaj poruku
    Davno sam cula nepisano pravilo da "Nikad ne idi u shoping kad si gladan."
    Ovo je apsolutno tačno i provereno

Volim da kupujem a volim i kad imam para za to ali se uvek trudim da ne potrošim previše. Kad nisam pri lovi prošaram kroz ove radnjice što su se nekad zvale "Sve za 99" i budem hepi ako nadjem neku interesantnu sitnicu.

Trudim se da imam i neki štek za koji niko ne zna pa tako dodjem u situaciju da se zaljubim u farmerke pa stanem da ih zagledam, isprobam pa opet zagledam, komentarišem sve dok se teta ne smiluje da mi napisan ček pusti za dva meseca( a imam ih 1,2,3,,4...)

Bećar
    Pol
    Žensko
    Član od
    23.10.2006.
    Aktivnost
    12.03.2009
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    29

Zaposlila sam pre 4 meseca,apsolvent sam i moze mi se,koliko je to uopste bitno,a bitno je jer svaka plata odlazi na krpice koje ,priznajem,i nisu toliko potrebne.Jednostavno ne mogu,od kada sam pocela da radim, da prestanem da trosim sav novac na shopping!
    Jedva cekam 10. pa 25. u mesecu da odem nesto da kupim,pa krpim kraj sa krajem do sledece ,ali je jace od mene i jednostvno taj dan provedem u kupovini i osecam se fantasticno!Da nema mojih,mada zivim sama,ne bih imala sta pojesti
    Elem,htedoh vas pitati.sta mislite o Benettonu?! Nekoliko krpica sam uzela i iznenadjena sam koliko je losa roba! Verujem da sve najgore sto se ne proda po BG-u stize u NS,ali ovo je katastrofa...Uzela sam dzempercic i posle nedelju dana,ode sav,onako malko 2 cm.Sestra uzela 2 suknje jednostavno se rasparale(nisu bile preuske).Svidele su mi se cizmice,ali se plasim da djon jednostavno "ne otpadne" tokom hodanja!
    Muzika koja je " precica do Boga" ima tu retku sposobnost da trenutno podigne slusaoca do izmenjenog stanja svesti.

....dream chaser....
    Pol
    Žensko
    Član od
    23.10.2007.
    Aktivnost
    17.05.2011
    Zemlja
    Egypt
    Godine
    33

Ne volim bas soping...nikada ne obilazim sve prodavnice i ne isprobavam garderobu do beskraja...mrzi me i nervira me...uglavnom kada krenem nesto da kupujem znam sta mi treba i gde to mogu da kupim pa idem tamo...dve, najvise tri prodavnice
    Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •