ujeda me redovno moj papagaj!!!!!!![]()
nikad me u zivotu nishta drugo nije ujelo..komarce ne rachunam![]()
ali ovaj blesan ne propushta ni jednu priliku da me capi!!!![]()
a ja ga hranim,chistim,nosam tamo-vamo
pevam mu,pricham mu...
a on mi tako vraca![]()
ujeda me redovno moj papagaj!!!!!!![]()
nikad me u zivotu nishta drugo nije ujelo..komarce ne rachunam![]()
ali ovaj blesan ne propushta ni jednu priliku da me capi!!!![]()
a ja ga hranim,chistim,nosam tamo-vamo
pevam mu,pricham mu...
a on mi tako vraca![]()
Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

Gricnuo me je moj macak dok jos nismo bili u dobrim odnosima. Posle smo se pomirili, ali on na zalost vise nije samnom...![]()
Evo, promenila sam potpis![]()
NIje me nikad ujela životinja, ali me je par puta ogrebala mačka i poprskao slon![]()

Poni konj,pas,prase,kamila,pustinjski guster,raza,stuka,....
ali sam dovoljno brz da nemam velike oziljke.
Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!
Macka jer sam pametna dala joj da mi polize ruke na kojima bilo mlevenog mesa,![]()
pas jer sam ga cackala dok je jeo...,![]()
terpan dok sam htela da mu izvadim udicu,
buva![]()
To je valjda to.

Moje morsko prase i novi zecLoL
Mene je ujeo magarac.![]()
Ne znam zasto. Bas sam ga nekako nezno jahala, a on mene am am za nogu.
I uplasio me posteno, pa sam se trgla i pala u onu bodljikavu travu kojom se magarci hrane.![]()
I kad sam bila mala, babin petao mi skocio na ledja i kljucnuo me par puta u glavu.
Isto ne znam sta mu bi.![]()
Probao je i gusan, al' sam mu utekla!![]()
Pas mi je rastrgnuo nogu. E to znam zasto.![]()
Preskocila sam u njegovo dvoriste po loptu.![]()
I nisam se dobro provela, jer mu vlasnici nisu bili kod kuce, pa sam 2 sata mlatarala nogom i vikala :"Ish, ish!"![]()
![]()
Umro je Ajnštajn, umro je Tesla...a i meni nešto nije dobro
Naravno da jeste.Pas.I to par puta kad sam bila mala,od onda ih se i plasim iako ih zaista najvise volim od svih zivotinja.
I may not be perfect but I'm always me

Kao dete sam sa sestrom voleo da njuškam po dedinim šupama, i tamo sam u jednom starom kavezu za papagaje video miša i hteo da pokažem sestri kako je sladak. Ćapio sam ga za rep, a tad je počelo nešto jako čudno, miš je počeo da me ubada zubima u prstiće kao singer šivaća mašina. Ja sam ga neko vreme premeštao iz ruke u ruku, ali nije prestajao da ujeda. Onda sam ga lepo zavrteo da ga zabunim i hitno kod komšije (a da kod koga ću???). Taj ujed pamtim, bilo ih je još, ali nisu zanimljivi...A najviše volim kad me ujeda gušter...
Moj ego pie čekove koje moje telo ne moe da unovči
Kada sam bila mala...pojurio me petao pa me je kljucnuo za mali prst na nozi...i jednom kod kumova me ogrebla mačka...![]()