Spadam u one koji ga nisu voleli, ali sam ga postovao, i postujem, imao je hrabrost, drugaciju viziju, nove nacine politicke implementacije, vozio je po ivici zileta, bez sluha da je on mnogo vazniji za buducnost ove zemlje nego trenutni politicki momenat, i nazalost nastradao je. Njegovi naslednici su previse prizemni i samozivi da ga je verujem sramota od njih. A sam aspekt ubistva mislim da je 50% resen, sto se tice izvrsilaca, ali sto se tice idejne zamisli i pokretanja cele akcije, nije po meni uopste rasvetljeno. Nekome se nije svidelo njegovo novo misljenje o buducnosti Srbije, ipak pomalo izbija, ali vrlo stidljivo i bojazljivo, da sve nije poteklo iz ove zemlje, sto i trenutna situacija oko resavanja statusa Kosova jasno govori. A pok. Zoran je hteo prvo to da se resi, pa sve onda u Srbiji.
Nije nam za utehu i opravdanje ali je bitno napomenuti smrt Kenedijevih, Alda Mora, Ulofa Palmea, pa i naseg, dosta ranije, Kralja Aleksandra Karadjordjevica, nikad nije rasvetljena politicka pozadina, ali prava.

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Preporuči temu