Mene malo iritira to sto se svakodnevno u medijima spominje ime Zorana Djindjica.Covek je mrtav i mislim da je krajnje vreme da svi postanu svesni toga. Sta imaju ljudi od toga sto se svakodnevno secaju neceg sto je mozda moglo da izvuce Srbiju iz govana. Poenta je sto niko ne zna da li je on bio 'spasitelj' ili ne, jer je ubijen. I sad mogu svi samo da mastaju i zive u proslosti.... sta bi bilo da je bilo.
Nisam ga nikad nesto volela jer ja politicare ne mogu da volim, nego mogu samo da posmatram sta oni rade i kako deluju. Kratko je Djindjic bio na vlasti da bi se moglo videti i osetiti njegovo delovanje. Bio je pametan i obrazovan covek i postujem ga kao takvog. Ali ovo idealizovanje je prevrsilo svaku meru. I najgore od svega je sto se njegovo ime danas koristi u komercijalne svrhe. Za vreme izbora na bilbordima se pojavljivala slika mrtvog coveka sa osmehom na licu i na taj nacin se uzimali glasovi biraca.Hvataju ljude na sentimentalnost! Sramota. Ti ljudi prosto nisu bili ni svesni koliko su izmanipulisani.
Mislim da coveka treba da zapamtimo kao jednu nadu. I da se zaustavimo na tome i da prestanemo da gledamo u proslost i mastamo sta bi bilo da je Pera otisao pravo u policiju.![]()

LinkBack URL
About LinkBacks

Covek je mrtav i mislim da je krajnje vreme da svi postanu svesni toga. Sta imaju ljudi od toga sto se svakodnevno secaju neceg sto je mozda moglo da izvuce Srbiju iz govana. Poenta je sto niko ne zna da li je on bio 'spasitelj' ili ne, jer je ubijen. I sad mogu svi samo da mastaju i zive u proslosti.... sta bi bilo da je bilo.
Hvataju ljude na sentimentalnost! Sramota. Ti ljudi prosto nisu bili ni svesni koliko su izmanipulisani.

Odgovor sa citatom

................... 
Ako mu deca jedu kupus, a žena meso, onda verovatno njegova porodica u proseku jede sarmu?
U ponedeljak, 12-og marta, navršava se četiri godine od ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića. Ubili su ga zlikovci, kriminalci, ratni zločinci, jednom rečju svi koji su shvatili da će izgubiti svo bogastvo koje su stekli na nezakonit način i mislili da će za svoja nedela proći nekažnjeno. Nada je naišla u liku Zorana Đinđića. Tužna je činjenica da se još mnogo toga ne zna u vezi ovog zločina. 

Preporuči temu