US Open 2011 - Strana 2
Strana 2 od 7 PrvaPrva 1234 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 16 do 30 od ukupno 98

Tema: US Open 2011

  1. #16

    Odgovor: US Open 2011

    Jelena bolja od Dokićeve

    Jelena prebrodila još jednu prepreku. Srpska teniserka Jelena Janković savladala je u drugom kolu Australijanku Jelenu Dokić sa 2:0. Protivnica propustila svoje šanse, Jelena ih iskoristila i slavila. Naredna protivnica je Ruskinja Anastasija Pavljučenkova.

    U meču punom preokreta bolje se snašla naša Jelena Janković . Dokićeva je pružila veliki otpor, stvarala šanse. Međutim, Jankovićeva je bila bolja i pre svega koncentrisanija i na kraju je zasluženo slavila.



    Prva je do brejka prednosti stigla Dokićeva. To kao da je probudilo našu teniserku. Zaigrala je angaživanije. Konstantno je pritiskala servis protivnice i u šestom gemu stigla do izjednačenja, a potom i do vođstva od 4:3.



    Bol u leđima primorao je našu teniserku da traži medicinski tajm aut. Posle pomoći ukazane van stadiona, Jankovićeva se vratila na teren i nastavila meč. Osvaja dva naredna gema i dobija set sa 6:3.
    jeca-us66.jpg



    U drugom setu viđeno je ćak sedam brejkova. Na samom startu Jankovićeva pravi brejk. Međutim Dokićeva uspeva da uzvrati osvoji naredna tri gema. Teniserke razmenjuju po još jedan brejk. Svoj prvi servis u drugom setu naša teniserka osvaja za izjednačenje od 4:4.



    Naredni gem doneo je brejk prednosti za Jankovićevu, koja u narednom gemu uspeda da završi meč za konačnih 6:4 u drugom setu.
    jeca



    jeca-us5.jpg

    Naredna protivnica Jelene Janković je Ruskinja Anastasija Pavljučenkova koja je bila bolja od hrvatske teniserke Petre Martić sa 2:1 6:4, 2:6, 6:4.

    izvor:RTS

    Osmeh je jedna kriva linija koja može da ispravi mnoge stvari.
      Vrh

  2. #17

    Odgovor: US Open 2011

    Ana ide dalje

    Ana bez borbe u narednoj rundi takmičenja. Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u treće kolo Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, pošto joj je meč drugog kola bez borbe predala Čehinja Petra Cetkovska.

    Čehinja Petra Cetkovska zbog povrede kvadricepsa predla je meč Ivanovićevoj, koja je na turniru postavljena za 16. nosioca. Ana će se u nastavku turnira sastati sa pobednicom meča između Izraelke Šahar Per i Amerikanke Sloan Stefens.



    Protiv Perove Ana je do sada igrala tri puta i uvek je bila poražena. Poslednji susret bio je prošle godine na turniru u San Dijegu, Perova je slavila sa 7:6, 6:3.

    Sa Amerikankom, koja je 106. na WTA listi, Ivanovićeva se do sada nije sastajala.



    Ana Ivanović: Nije lepa pobeda kada protivnik preda meč


    Teniserka Srbije Ana Ivanović izjavila je danas da joj se nesviđa način na koji se plasirala u treće kolo Otvorenog prvenstva SAD.

    "To nije lepo kada se pobedi na ovakav način, ali lagala bih da kažem da nisam srećna što sam se plasirala u treće kolo", rekla je ona.

    izvor:RTS

    Osmeh je jedna kriva linija koja može da ispravi mnoge stvari.
      Vrh

  3. #18

    Odgovor: US Open 2011

    Venus Vilijams se povukla sa Ju-Es Opena

    Dvostruka šampionka Otvorenog prvenstva SAD u tenisu Venus Vilijams povukla se noćas sa turnira, zbog autoimune bolesti Sjogrenov sindrom.

    Vilijamsova je u drugom kolu turnira trebalo da se sastane sa Sabinom Lisicki iz Nemačke, koja će u narednoj rundi igrati protiv domaće takmičarke Irine Falkoni.



    "Nedavno je ustanovljeno da imam Sjogrenov sindrom, autoimunu bolest koja utiče na nivo energije i uzrokuje umor", navela je Vilijamsova u saopštenju koje su objavili organizatori turnira.

    Ona je dodala da je veoma razočarana zbog povlačenja sa turnira, ali i da joj je drago što je konačno uspostavljena dijagnoza bolesti.

    "Sada ću se koncentrisati na oporavak i što brži povratak na teren", kazala je šampionka Ju-Es Opena iz 2000. i 2001. godine.

    izvor:RTS

    Osmeh je jedna kriva linija koja može da ispravi mnoge stvari.
      Vrh

  4. #19

    Odgovor: US Open 2011

    Poraz Marion Bartoli

    Francuska teniserka Marion Bartoli, koja je postavljena za osmog nosioca u ženskoj konkurenciji Otvorenog prvenstva SAD, eliminisana je u drugom kolu tog turnira, pošto je sa 2:0 u setovima (6:7, 2:6) poražena od domaće igračice Kristine Mekhejl.

    Amerikanka, koja ima 19 godina i nalazi se na 55. mestu svetske rang-liste (VTA), igraće u petak protiv Marije Kirilenko iz Rusije.
    Kirilenkova je u drugom kolu bila bolja od zemljakinje Vere Duševine sa 6:1, 6:2.



    izvor:RTS

    Osmeh je jedna kriva linija koja može da ispravi mnoge stvari.
      Vrh

  5. #20

    Odgovor: US Open 2011

    Izjava Đokovića poslije plasmana u drugo kolo



    Novak Đokovič se za samo 44 min plasirao u drugo kolo US Opena. Konor Niland mu je predao meč.
    Na konferenciji za medije posle meča Novak je rekao da mu ne manjka vremena provedenog na terenu, da nije osećao nikakav bol u ramenu, ali i da oseća da ove godine ima najveću šansu ikada do sada da osvoji US open.


    Ovde si malo ranije nego što se očekivalo. Bio je brz meč.

    "Da, ali ne mislim da mi nedostaje vremena provedenog na terenu, ovo je veoma duga godina za mene, tako da mi ne smeta što sam proveo manje vremena na terenu. Igrao sam dobro tih 45-50 minuta koliko smo proveli na terenu. Moj protivnik nije imao sreće, rekao mi je posle meča da je imao trovanje hranom. Ali osećao sam se sjajno na terenu i to je važno na početku turnira“.

    Koliko si umoran sada, mnogo si igrao ove sezone?

    "Zapravo nisam umoran, sada sam koncentrisan na Grend slem. Pokušavam da se ne brinem šta će se dogoditi, gledam samo sadašnjost, želim dobro da se pripremim i da budem maksimalno fizički i psihički spreman za mečeve koji dolaze. Jeste duga godina, ali nije prvi put, i u prošlosti sam igrao mnogo mečeva i tome moramo da se prilagodimo“.




    Kako bi opisao stanje tvog ramena u Sinsinatiju i sada?

    "U Sinsinatiju rame nije bilo , tokom cele nedelje me je bolelo i imao sam nelagodan osećaj. Ali posle tog turnira sam uzeo mali odmor i učinio sve da oporavim rame. Danas nisam osećao nikakav bol, dobro sam servirao i uopšte se ne brinem“.

    Da li je bilo momenata tokom godine kada nisi želeo da izađeš na teren, kada nisi želeo ni da ustaneš ujutru?

    "Uvek ima tih dana kada ne želite da ustanete i kada nemate želju da igrate. Svako ima te dane, loše dane na poslu, ako tako želite da ih nazovete. Ali na kraju krajeva, to je posao, to je profesija i morate da je obavljate. Izađete na teren, naročito na velikim turnirima, i tada morate da igrate najbolje što možete. To je nešto što me uvek čini motivisanim, želja za pobedom“.



    Kada se setiš prošlogodišnjeg finala, osetiš li pre svega ponos jer si tako daleko dogurao ili ima i razočaranja?

    "Imam divne uspomene iz Njujorka i sa US opena – u prošle četiri godine igrao sam dva polufinala i dva finala. Tokom cele karijere igrao sam sjajno na ovoj vrsti terena i to mi daje dovoljno razloga da verujem da mogu da igram dobro. Ove godine imam šansu veću nego ikada do sada. Igram najbolji tenis u životu, imam veliko samopouzdanje, a i uslovi su pogodni za moju igru, volim i zabavu ovde, i publiku“.

    izvor:e-tenis.org

    Osmeh je jedna kriva linija koja može da ispravi mnoge stvari.
      Vrh

  6. #21

    Odgovor: US Open 2011

    Federer : Mogu do kraja na US Openu



    Roger Federer očekuje osvajanje šestog naslova na US Openu, što bi bila njegova 17. Grand Slam titula u karijeri. Bivši broj jedan na ATP listi najavio je dobar nastup na posljednjem Grand Slamu sezone.

    Roger Federer početkom kolovoza napunio je 30 godina. Iako mnogi očekuju sve lošije rezultate švicarskog tenisača, Federer se ne slaže s time. Uoči početka US Opena Federer je govorio o svojoj karijeri, a dotakao se i Novaka Đokovića.

    "Trinaesti put sam ovdje, mislim dvanaesti put u glavnom ždrijebu. Doista je motivirajuće vidjeti neke ljude opet, Kena Rosewalla, Jimmyja Connorsa, Andrea Agassija i još brojne igrače koji su bili tamo", rekao je Roger Federer.

    Federerov profesionalni pristup sportu jedan je od razloga njegovih najvećih uspjeha, a zbog toga se nada da će još ostati u vrhu. "Mislim da mi moj stil igre dopušta da još nekoliko godina provedem u tenisu zato što igram opušteno. Odigrao sam preko tisuću mečeva i to je ostavilo traga, ali doista sam profesionalan kada su u pitanju masaže, san, prehrana, zagrijavanje i sve te stvari. Zbog toga sam uvjeren da ću igrati još nekoliko godina na visokom nivou."

    Federer je ove sezone osvojio samo jedan turnir i to onaj u Dohi. Najlošija je to godina Švicarcu od 2001. godine, a jedan od razloga je sjajna igra Novaka Đokovića. Federer o njemu ima samo riječi hvale.

    "On je zaista impresivan. Napravio je sjajan niz pobjeda, a posebno nakon prošle godine kada je izgubio u finalu US Opena. Zaista je užitak gledati ga, iako sam gledao tek deset do petnaest njegovih mečeva. Zbog toga mi je teško ocijeniti njegovu igru. Gledao sam ga u nekoliko mečeva, ali nisam bio uz teren svaki njegov meč."

    "Njegov rekord govori za sebe. Bila je to odlična serija, ali on još igra dobro. On je definitivno jedan od favorita, ako ne i glavni favorit za naslov", zaključio je 30-godišnji Švicarac.

    izvor:e-tenis.org

    Osmeh je jedna kriva linija koja može da ispravi mnoge stvari.
      Vrh

  7. #22

    Odgovor: US Open 2011

    Novak terminator

    Demonstracija sile. Novak Đoković je bukvalno oduvao sa terena Argentinca Karlosa Berloka sa 3:0. U igri mačke i miša Novak popustio tek u trećem setu i dozvolio protivniku da osvoji dva gema. Naredni protivnik našeg tenisera je Rus Nikolaj Davidenko.

    Atomski tenis Novaka Đokovića. Naš teniser je prikazao savršenu igru, punu prelepih poteza. Berlok je ostao na času do kraja i naizgled uživao. Simpatični Argentinac se nije predavao, tokom celog meča se borio i na kraju u trećem setu i izbori za dva gema i to oba brejka. Meč je trajao samo 90 minuta.



    Silovit je bio Novak od samog početka. Malo toga je dozvoljavao protivniku. Trudio se Argentinac da uzvrati, ali malo toga mu je polazilo za rukom. Novak je redom osvajao gemove. Moćno je delovao na terenu, bukvalno se poigravao sa protivnikom. Prva dva seta naš teniser je dobio sa nulom, 6:0, 6:0.



    Tada je meč poprimio revijalni karakter. Argentinac je bio svestan da samo ako pruži dobru zabavu može da stigne do gema protiv veličastvenog Novaka. U dva navrata uz dosta sreće i par dobrih udaraca Berlok uspeva da stigne do dva breka. To je bilo sve što je osvojio. Naravno, Đoković je kontrolisao igru i završio set sa 6:2.



    Naredni protivnik Novaka Đokovića je Rus Nikolaj Davidenko.

    izvor:RTS

    Osmeh je jedna kriva linija koja može da ispravi mnoge stvari.
      Vrh

  8. #23

    Odgovor: US Open 2011

    US OPEN: Svi Srbi na terenu

    Svih pet srpskih tenisera, koji su ostali u Njujorku, igraće danas na US Openu.



    Prvi će na teren izaći Janko Tipsarević, koji će od 17 časova po srednjeevropskom vremenu na terenu "Luj Armstrong" igrati meč trećeg kola protiv Čeha Tomaša Berdiha.

    Janko protiv devetog sa ATP Liste ima skor 3-0, a ujedno i priliku da prvi put u Njujorku stigne do četvrte runde takmičenja.

    Odmah posle tog meča, na istom terenu sastaće se Jelena Janković i Ruskinja Anastazija Pavljučenkova, takođe u trećoj rundi takmičenja. One su do sada dva puta odmeravale snage u karijeri i Ruskinja je slavila oba puta.

    Ana Ivanović i Novak Đoković igraće u noći između subote i nedelje mečeve trećeg kola i to oboje na istom terenu - "Artur Eš".

    Ana Ivanović će u jedan posle ponoći dočekati Amerikanku Sloun Stivens, 106. teniserku sveta, sa kojom se do sada nije sastajala, a po završetku tog duela na teren će izaći najbolji teniser sveta Novak Đoković i Rus Nikolaj Davidenko.

    Đoković i bivši "broj tri" igrali su šest puta i srpski as vodi sa 4-2.

    Nenad Zimonjić i Francuz Mikael Lodra u drugom kolu dublova od 17 sati sastaće se sa špansko-argentinskim parom Nikolas Almagro/Maksimo Gonzalez.

    Izvor: Mondo
      Vrh

  9. #24

    Odgovor: US Open 2011

    Nego jel gledao neko nase tenisere/teniserke ? Ko kako igra ? Kako igra Ana ?

    Ovaj US Open sam bas malo pratio te sam odgledao samo duel Sarapove i Penete... obe su lepo izgledale mislim lepo igrale htedoh reci :D
      Vrh

  10. #25

    Odgovor: US Open 2011

    Peneta bolja od Šarapove

    Italijanka Flavija Peneta plasirala se u osminu finala Otvorenog prvenstva SAD u tenisu pošto je savladala 3. nosioca, Ruskinju Mariju Šarapovu, sa 6-3, 3-6, 6-4.

    Ovom pobedom Paneta je nastavila seriju iznenađujućih poraza kojima su na ovogodišnjem US Openu izloženi favoriti.Šarapova se pridružila Kvitovoj,Vilijamsovoj,braći Brajan,Monfisu...



    U ostalim mečevima 3. kola postignuti su ovi rezultati:

    Monika Nikulesku (Rumunija) - Lucija Safarova (Češka) 6-0, 6-1

    Angelika Kerber (Nemacka) - Ala Kudrjavceva (Rusija) 6-3, 6-1

    (2) Vera Zvonarjeva (Rusija) - Anabel Medina Gariges (Španija) 6-4, 7-5

    (13) Peng Šuai (Kina) - Julija Gerges (Nemačka) 6-4, 7-6 (7-1)

    Sabine Lisicki (Nemačka) - Irina Falkoni (SAD) 6-0, 6-1

    Marija Kirilenko (Rusija) - Kristina Mekhejl (SAD) 6-2, 6-3 i

    (9) Samanta Stosur (Australija) - Nađa Petrova (Rusija) 7-6 (7-5), 6-7 (5-7), 7-5.

    izvor:RTS

    Osmeh je jedna kriva linija koja može da ispravi mnoge stvari.
      Vrh

  11. #26

    Odgovor: US Open 2011

    Jelena i Dekmejereoova eliminisane u dublu

    Srpska teniserka Jelena Janković i Letonka Liga Dekmejere nisu uspele da se plasiraju u treće kolo u konkurenciji dublova na Otvorenom prvenstvu SAD pošto su danas u drugom kolu izgubile od američkog para Džesika Pegula/Tejlor Tausend sa 2:0 u setovima - 6:3, 6:3.

    Jelena Janković i Liga Dekmeijere iz Letonije poražene su od Džesike Pežule i Tejlor Taunsend sa 2:0 u setovima (6:3, 6:3), u drugom kolu dubla Otvorenog prvenstva SAD.



    Naredni rival Amerikankama biće Vania King i Jaroslava Švedova ili Eleni Danilidu i Polona Hercog. Taj meč igra se večeras oko 21.00.

    Jankovićeva na poslednjem grend slem turniru sezone nastavlja takmičenje u singlu, gde je u okviru trećeg kola čeka duel sa Ruskinjom Anastasjom Pavljučenkovom

    izvor:RTS

    Osmeh je jedna kriva linija koja može da ispravi mnoge stvari.
      Vrh

  12. #27

    Odgovor: US Open 2011

    Monfis i Gaske u "autu"

    Španac Huan Karlos Ferero plasirao se u 3. kolo Otvorenog prvenstva SAD u tenisu pošto je u najuzbudljivijem meču dana savladao 7. nosioca, Francuza Gaela Monfisa sa 7-6 (7-5), 5-7, 6-7 (5-7), 6-4, 6-4.

    Iz daljeg takmičenja eliminisan je još jedan nosilac, i to opet Francuz. Rišara Gaskea, koji je bio 13. "kosturaš" pobedio je hrvatski teniser Ivo Karlović sa 6-4, 6-2, 2-6, 7-6 (7-4).



    U ostalim mečevima 2. kola postignuti su ovi rezultati:

    (9) Tomaš Berdih (Češka) - Fabio Fonjini (Italija) 7-5, 6-0, 6-0

    Kevin Anderson (Južna Afrika) - Mikael Lodra (Francuska) 6-1, 6-2, 6-2

    Huan Monako (Argentina) - Radek Štepanek (Češka) 6-4, 6-1, 2-0, Štepanek predao meč

    Janko Tipsarević (Srbija) - Filip Pečner (Nemačka) 6-0, 6-3, 3-6, 6-3

    (3) Rodžer Federer (Švajcarska) - Dudi Sela (Izrael) 6-3, 6-2, 6-2

    Tomi Has (Nemačka) - Alehandro Falja (Kolumbija) 7-6 (7-5), 6-1, 7-5

    Marsel Granoljers (Španija) - Mihail Kukuškin (Kazahstan) 7-5, 6-3, 6-4

    (11) Žo-Vilfrid Conga (Francuska) - Sergej Bubka (Ukrajina) 6-3, 7-5, 6-2

    Marin Čilić (Hrvatska) - Bernard Tomić (Australija) 6-1, 6-0, 6-2

    Fernando Verdasko (Španija) - Marsel Ilhan (Turska) 6-4, 6-3, 6-1

    Nikolaj Davidenko (Rusija) - Potito Staraće (Italija) 6-2, 6-4, 7-5

    ( Mardi Fiš (SAD) - Malek Jaziri (Tunis) 6-2, 6-2, 6-4

    Aleksandr Dolgopolov (Ukrajina) - Flavio Ćipola (Italija) 6-0, 7-5, 2-6, 5-7, 6-4 i

    (1)Novak Đoković (Srbija) - Karlos Berlok (Argentina) 6-0, 6-0, 6-2

    izvor:RTS

    Osmeh je jedna kriva linija koja može da ispravi mnoge stvari.
      Vrh

  13. #28

    Odgovor: US Open 2011

    Berdih predao Janku

    Kada je video da više ne može da se nosi sa našim teniserom Čeh zbog iscrpljenosti predao meč. Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u osminu finala Otvorenog prvenstva SAD pošto mu je češki teniser Tomaš Berdih predao meč.

    Odlična igra našeg tenisera. Do prekida je dominirao terenom. Tipsarević je dobio prvi set sa 6:4, a u drugom je vodio 5:0 kada mu je Berdih predao. Meč je trajao jedan sat i deset minuta.



    U prvom setu sve do 4:4 vodila se izjednačena borba. Tada Janko uspeva da iskoristi svoju šansu i napravi brejk. Potom je bio siguran na svoj servis i dobio set sa 6:4. Naš teniser je nastavio da dominira i u drugom setu. Redom osvaja gemove i brzo stiže do prednosti od 5:0. U tom trenutku na opšte iznenađenje Berdih predaje meč.



    Tipsarević će u osmini finala igrati protiv pobednika meča Marsel Granoljers - Huan Karlos Ferero.



    izvor:RTS

    Osmeh je jedna kriva linija koja može da ispravi mnoge stvari.
      Vrh

  14. #29

    Odgovor: US Open 2011

    Kraj za Jelenu

    Jelena zaustavljena u borbi za osminu finala. Najbolja srpska teniserka Jelena Janković poražena je u trećem kolu Otvorenog prvenstva SAD. Ona je izgubila od Ruskinje Anastasije Pavljučenkove sa 2:0 - 6:4, 6:4.

    Jelena nije iskoristila svoje šanse, naročito u prvom setu. Ruskinja delovala sigurnije, uspela je da neutrališe napade Jankovićeve iskoristi brejk šanse i na kraju slavi.



    U prvom setu Jelena je propustila pet brejk šansi, dok protivnica koristi jedinu. To joj je bilo dovoljno da osvoji set. U drugom setu viđena je mnogo veća borba. Jelena je uspela da napravi dva brejka, ipak, Ruskinja pravi brejk više i na kraju pobeđuje.

    Janković je na startu bila bolja, napadala je servis protivnice ali nije uspevala da je slomi. Pri rezultatu 4:4, naša teniserka je odigrala nešto pasivnije, što je Ruskinja iskoristila i prva stigla do prednosti.

    Drugi set je bio potpuna suprotinost u odnosu na prvi u kojem su teniserke bile sigurne na svoj servis. Shvatila je Janković u nastavku meča gde greši. Delovala je bolje na terenu, konstantno je diktirala tempo i izgledalo je da je došla do igre koja je može doneti izjednačenje.



    Po ko zna koji put Pavljučenkova nije uspela da stigne do gema posle brejka, pa je Jankovićeva četvrtim uzastopnim brejkom u setu izjednačila na 3:3.

    Naš teniserka, ipak, nije uspevala da materijalizuje dobru igru i osvoji gem na svoj servis. Seriju brejkova prekinula je ruska teniserka i sasvim zasluženo došla do treće pobede u međusobnim duelima.

    Protivnik Pavljučenkove u narednom kolu je Francuskinja Frančceska Skjavone, koja je posle velike borbe uspela da savlada Karolinu Šeperes iz Južne Afrike sa 2:1 - 5:7, 7:6 (7:5), 6:3.

    izvor:RTS

    Osmeh je jedna kriva linija koja može da ispravi mnoge stvari.
      Vrh

  15. #30

    Odgovor: US Open 2011

    Novak veličanstveni

    Još jedna prepreka je savladana. Najbolji teniser sveta Novak Đoković saladao je u trećem kolu Otvorenog prvenstva Amerike Rusa Nikolaja Davidenka sa 3:0. Ovom pobedom Novak se plasirao u osminu finala. Naredni protivnik našeg tenisera je Ukrajinac Aleksandar Dolgopolov.

    Odlična tenis. Fantastična igra Našeg tenisera. Novak naterao Davidenka da potroši i zadnji atom snage. Rus pružio veliki otpor, ali na kraju je morao da položi oružje pred Đokovićem.



    Novak već u četvrtom gemu stiže do brejka prednosti, a potom i do vođstva od 4:1. Rus se ne predaje, uspeva da vrati brejk i smanji na 4:3. Đoković pojačava i pravi novi brejk, koji potom materijalizje za 6:3 u prvom setu.



    Drugi set doneo leveliku borbu. Davidenko se nije predavao posle gubitka seta. Đoković napada servis protivnika, ne koristi nekoliko brejk šansi. Rus uzvraća, ali i on ne dolazi do brejka prednosti. Naš eniser lomi otpor protivnika tek u sedmom gemu, tada stiže do brejka za 4:3. Potom rutinski privodi set kraju, 6:4.



    U Nastavku Davidenko posusastaje, polako gubi snagu i njegov otpor je sve slabiji. Novak nastavlja sa fantastičnom igrom. NA startu trećeg seta pravi brejk bez izgubljenog poena. Đoković nastavlja da melje protivnika i uz još jedan brejk ima prednost od 4:1. Protivnik je na kolenima. Novak lagano privodi meč kraju za konačnih 6:2 u trećem setu.



    izvor:RTS

    Osmeh je jedna kriva linija koja može da ispravi mnoge stvari.
      Vrh

Strana 2 od 7 PrvaPrva 1234 ... PoslednjaPoslednja

Slične teme

  1. US Open 2015.
    Autor davorjanka u forumu Sportska centrala
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 20.07.2015, 15:25
  2. Australija open !!!
    Autor zjovan29 u forumu Spomenar
    Odgovora: 94
    Poslednja poruka: 29.01.2012, 22:32
  3. Serbia Open 2011
    Autor Charlie Harper u forumu Spomenar
    Odgovora: 17
    Poslednja poruka: 02.05.2011, 19:34
  4. US Open 2010.
    Autor Sunflower u forumu Spomenar
    Odgovora: 21
    Poslednja poruka: 15.09.2010, 21:57
  5. US Open 2009
    Autor starsica u forumu Spomenar
    Odgovora: 163
    Poslednja poruka: 15.09.2009, 13:50

Tagovi za ovu temu

Vaš status

  • Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •