Saranski tereni
Prikaz rezultata 1 do 4 od ukupno 4
  1. #1

    Saranski tereni

    Pozdrav svim sportskim ribolovcima,imam jedno pitanje,a mozda i dva Ovako,od pre izvesnog vremena nalazim se u Novom Sadu,zbog posla ali po svoj prilici ostacu dugo ovde tako da me zanima gde se u okolini Novog Sada nalaze DOBRI saranski tereni(jezera,ribnjaci,akumulacije,kanali),takodje me zanimaju i cene dozvola,a ne bi bilo lose ako neko zna gde se na Dunavu u istoimenom gradu nalazi takav teren,takodje bih voleo da znam kakav je kanal DTD u industrijskoj zoni za lov sarana?Unapred zahvalan.

  2. #2

    Odgovor: Saranski tereni

    Jezera na obroncima Fruške Gora sa Sremske strane:Jarkovci,Dobrodol,Šatrinci,Maradik,Pavlovci ,Borkovac,Erdevik,Petrovci......Sve ti je to na udaljenosti od 30km do 40km.Uzgred dali znaš gde bi mogao da na bavim solidan Šaranski pribor može i malo korišćen 3 štapa i 3 mašinice do 250 e ukupno.

  3. #3

    07 Odgovor: Saranski tereni

    I ja bih voleo da imam 3 štapa i 3 mašinice ali nemam 250 e pa onda pecam na kinesko sr... voleo bih ah to je samo san drma mi se čamac i probudio sam se odoh ja na Pecanje ovde kod mene na Pčelu kod Kupusine odnosno kod Sombora i okolina poseduje lepe terene za pecanje Šarana. Sponzori javite se ....

  4. #4

    Odgovor: Saranski tereni

    Da li neko ima iskustva sa CHUB štapovima (snooper, outkast, ...)?

Tagovi za ovu temu

Vaš status

  • Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •