Britanac postao otac sa samo 13 godina
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 15 od ukupno 19
  1. #1

    Britanac postao otac sa samo 13 godina



    Alfie Patten, maleni Britanac koji je dobio dijete u 13. godini priznao je jučer da ne zna koliko koštaju pelena, 'ali mislim da su skupe', dodao je. 15-godišnja Chantelle rodila je djevojčicu prije četiri dana, koju je s Alfiem začela nakon prvog spolnog odnosa.

    Alfie i Chantelle odlučili su se da beba dođe na svijet nedugo nakon što su saznali da je 15-godišnja djevojka ostala u drugom stanju. 'Mislila sam da bi bilo lijepo imati dijete. Nisam razmišljala o tome hoćemo li to moći priuštiti. Nemamo novca, a moj mi tata ponekad da 10 funti', priča Chantelle.

    Dječak je svakog dana bio u bolnici prije poroda, a kada se malena Maisie rodila prvi je uzeo u ruke, poljubio je i dao joj bočicu mlijeka. 'Kad je moja mama otkrila da je Chantelle trudna pomislio sam kako sam u nevolji. Željeli smo dijete, ali me bio strah kako će ljudi reagirati. Ne znam kakav ću biti otac, ali brinut ću se za nju', kaže Alfie.

    45-godišnji Dennis, Alfiev otac, koji je postao djed, kaže kako 13-godišnjak ne razumije ozbiljnost situacije niti što to znači imati dijete, ali se očajnićki trudi pokazati da može biti dobar i odgovoran otac.

    Maisie je začeta kada su Chantelle i Alfie imali samo jedan odnos bez zaštite. Shvatili su da je Chantelle trudna nakon 12 tjedana. Čuvali su tajnu 6 tjedana kada je Chantellina majka, 38-godišnja Penny, postala sumnjičava zbog njezine težine.

    Chantelle je rodila Maisie nakon peterosatnih trudova u bolnici Eastbourne u istočnom Sussexu. Maisie i Chantelle žive u Eastborneu u kući sa njezinim roditeljima, dok Alfie živi s ocem i majkom. Svoju kćer Alfie posjećuje svaki dan, a ponekad i prespava kod djevojke Chantelle. Mladi tata još se ne želi odreći Playstationa, gledanja boksa i navijanja za Manchester United.

    Izvor: Portal "Dnevnik.hr"


    Šta mislite o ovome?
    Šta bi ste vi uradili da se nađete u sličnoj situaciji?

    Mislite o tome!!!

  2. #2

    09 Britanac postao otac sa samo 13 godina

    PRE četiri dana 13-godišnji Alfie Patten, dečak koji izgleda kao da ima osam godina, postao je otac, nakon što je njegova 15-godišnja devojka Chantelle Steadman rodila njihovu kćer, Maisie Roxanne."Pomislio sam kako bi bilo dobro imati dete", kazao je dečak nesazrelim glasom te objasnio da su se on i njegova devojka dogovorili kako neće napraviti pobačaj, prenosi The Sun.

    "Nisam razmišljao kako ćemo izdržavati dete.Baš i ne dobijam neki džeparac, a otac mi ponekad da deset funti", dodao je.Njegov otac Dennis Patten kazao je kako dečak nije svestan u što se upustio, ali kako silno želi biti predan i odgovoran otac pa je tako bio prvi koji je držao kćer u bolnici. Stalno je pored nje i nežno je ljubi i daje joj bočicu s mlekom.



    Jedna noć nezaštićenog seksa


    Neverojatna je činjenica da je kćerka dečaka i devojčice začeta kada je omaleni i samo 121 centimetara visoki Alfie Patten bio godinu dana mlađi, i to nakon samo jedne noći nezaštićenog seksa. Njihova tajna izronila je na videlo već nakon šest nedelja,nakon što je majka devojčice,38-godišnja Penny Steadman,postala sumnjičava na naglo debljanje svoje kćeri te ju je pritisla oko tog.



    "Biću dobra majka, a i Alfie će biti dobar otac"


    "Bila sam nervozna pri porođaju, ali inače sam bila vrlo uzbuđena", kazala je Chantelle Steadman i dodala kako je umorna nakon porođaja.Kad je tek saznala da je trudna,kaže,plakala je jer nije znala šta će učiniti.

    "Mislili smo kako ne trebamo pomoć roditelja.To mi je bilo zadnje na pameti kad sam otkrila da sam trudna. Pomislila sam kako će me roditelji ubiti", ispričala je 15-godišnja majka. "Biću dobra majka, a i Alfie će biti dobar otac", zaključila je na kraju devojčica.

    Njihovu odluku da zadrže dete te njihovu hrabrost,pozdravila je Michaela Aston iz hrišćanskog udruženja LIFE,koja se bori protiv pobačaja.Inače, Alfie Patten umalo je postao i najmlađi otac u Velikoj Britaniji,no tu titulu drži Sean Stewart,koji je postao otac sa samo dvanaest godina,1998.godine.


    preuzeto sa neta

    Ja sam ostala bez teksta...
    I may not be perfect but I'm always me

  3. #3

    Odgovor: Britanac postao otac sa samo 13 godina

    A stalno se zalimo da devojcice jako rano gube nevinost..
    Krek, krek.. Ne gudra

  4. #4

    Odgovor: Britanac postao otac sa samo 13 godina

    Deca napravila decu ?!? Boze postojis li ?
    Sta on zna sa 13 i ona sa 15 ? Pileci mozgovi su to jos uvek.
    Bolesne stvari se desavaju.
    Mene zgrozi i ono kad cujem udala se u 18 ili ozenio se sa 18 godina ovo me ne grozi ovo me uzasava... bolesno je i izopaceno.

  5. #5

    Odgovor: Britanac postao otac sa samo 13 godina

    http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...cle2233878.ece

    Moj je sin mladji od njega, ali izgleda starije.Znam da mu sex jos bogu hvala nije ni na kraj pameti. Jucer nam prica prijatelj koji vozi skolski autobus da su na njihovoj skoli izbacili ucenicu i ucenika 6 razreda jer su ih nasli kako se seksaju u skolskom wc-u. Pa dobro kuda ovo ide?
    Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

  6. #6

    Odgovor: Britanac postao otac sa samo 13 godina

    E, pa stvarno mi nije jasno kuda sve ovo vodi...
    Ili sam ja suviše stara za ovakve vesti ili se granice baš toliko pomeraju...

    Ovakva vest treba da ima naslov Deca napravila decu...

    I ko to još može da podrži osnivanje takve porodice...jbt, pa to su deca koja su još u osnovnoj školi i dobijaju džeparac

  7. #7

    Odgovor: Britanac postao otac sa samo 13 godina

    Šta kuda vodi, gde ide? Šta izopačeno, nenormalno, grozno? Šta nam nije jasno? Aj sad odmah uključite tv i prošarajte po kanalima. Šta ima? Seksa koliko hoćeš u 16:21... Tu i tamo krv do kolena, što na filmu što u skupštini... Izađeš na ulicu, prođeš pored trafika u čijim izlozima paradiraju raznorazne i raznobojne, ošišane ili zapuštene, na izvol'te ili "smerno" pokrivene, dostupne svima. Na Internetu pornjave kako i koliko voliš, sve dostupno i niko te ne pita koliko si star. Britanac kažeš? U opkladu da neće proći puno vremena, a mi ćemo imati svog predstavnika u toj disciplini?.. S obzirom na to šta im se pruža, klinci nemaju baš mnogo izbora- il će da se seksaju ili da se biju...
    nije dotakla ništa što bi moglo da boli
    njene ruke su bele kao led
    njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

  8. #8

    Odgovor: Britanac postao otac sa samo 13 godina

    Čuđenje, zgražavanje i vest za razmišljanje ovog dana, uglavnom zato što je je trinaestogodišnji beli Britanac u pitanju. Da je džipsi? Kod nas je to ko dobar dan među ciganima.

    Ovaj bebac ima čak sreće, pre svega zato što je zdrav, a i zato što su mu babe i dede koje nisu mamu i tatu obavestili da postoji zaštita od trudnoće (ili jesu, a decu ne zanima, ko će ga znati), tolerantni i mladi i biće, sudeći po tekstu, zamena za roditelje.

    Mnogo bolje u svakom slučaju od stotine hiljada one dece koja ili nisu zdrava pa su ostavljena jer su majke jako, jako mlade ili su zdrava, ali na neki način obeležena od prvog udaha. Neka su samo zdravi, pa ko od njih bude psihički jači od onih koji su ih stvorili, blago njemu.

    A deca i sex? Pomera se i ta granica, ne ovako drastično (nadam se) pa valja misliti kako se još bolje približiti detetu i mnogo pričati, ali da ne bude ono klimanje glimanje glavom i "znam, znam, ma gde bih ja, a ustalom znam sve to" i varijacije na tu temu.

    "Deca će decu rađati", čitate?

  9. #9

    Odgovor: Otac u 13. godini !!!!

    sta mislim o tome????
    pa toga ima i kod nas.....
    to nije nista neobicno kod cigana ili roma (kako se kome svidja)...
    lako je biti lud al' je tesko to izdrzati

  10. #10

    Odgovor: Otac u 13. godini !!!!

    Moj sin koji će uskoro napuniti 11 mi je sopštio tu vest.
    Na moj komentar da mu takve stvari ne padaju na pamet, on će skroz opušteno (to je na mamu): Pa, Milenčice bolje tata nego narkoman...
    Što jeste, jeste...Bolje je...

    Da li sam odgovorila na pitanje?
    ...svi mukarci misle da su bogovi...samo im niko nije rekao da su ene ateisti...

  11. #11

    Odgovor: Otac u 13. godini !!!!

    E, to se zove bećar!!!
    Opet sam ti u kafani, mene bez nje ništa nema
    Tu su moje lude noći, nikad nisam u samoći,
    Hej kafano, moja rano...
    Samo na www.VojvodinaCafe.rs - Muška kafana,
    Bircuz koji radi 25 sati dnevno!

  12. #12

    Odgovor: Otac u 13. godini !!!!

    Joj chitala sam danas i zgrozila se
    ali mislim da je bezveze opravdavati ovakav chin kao najmanje zlo od moguceg zla..shtavishe, ovo se mozda i ne mora okarakterisati kao zlo, nego kao neshto krajnje neprirodno i kontraproduktivno, jer niti ce to dete biti ko i svako dete niti roditelji..
    Never lie to someone that trusts you. Never trust someone that lied to you.

  13. #13

    Odgovor: Otac u 13. godini !!!!

    Ma haos, pa on je tek juče iz pelena izašao a danas ima dete
    Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...

  14. #14

    Odgovor: Otac u 13. godini !!!!

    Hm.. Jesam li samo ja primjetila da klinac izgleda kao da ima 8 godina???

    Wtf je bilo toj curi?? Pa kako može zavesti tog kikića??

    Glupog li stvorenja!
    Prestani razmišljati o svojim granicama..
    Počni otkrivati svoje mogućnosti.

  15. #15

    Odgovor: Otac u 13. godini !!!!

    klinja ko da ima 7 godina a ni mama nije boljadeca prave decustrasno12 se seksaju u kupatilu no koment

Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja

Slične teme

  1. Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 16.02.2015, 13:04
  2. Britanac oboleo od raka kladio se na svoj život i dobio!
    Autor Morpheus u forumu Belosvetske zanimljivosti
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 08.10.2009, 19:22
  3. Muškarac postao majka
    Autor NSdjanka u forumu Belosvetske zanimljivosti
    Odgovora: 24
    Poslednja poruka: 24.03.2009, 11:13
  4. Otac, prijatelj i heroj
    Autor ZOE u forumu Roditeljski kutak
    Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 09.11.2007, 16:27
  5. Umro otac FORTRAN-a
    Autor goldie u forumu Programiranje
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 25.03.2007, 15:47

Tagovi za ovu temu

Vaš status

  • Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •